איך כדאי לחבר ממיר HD ומג'יק למסך LED
לא הבנתי איך אתה מתכוון בדיוק לחבר אותם ב"אופן בלתי תלוי"...?
הרי יש לך כניסת אנטנה אחת בקיר הלא כן ? כל ממיר מצריך כניסת אנטנה על מנת לשדר תמונה.
מה שאתה צריך זה מפצל לכבל האנטנה שיתחבר לשני הממירים במקביל ואת המגי'ק לחבר עם הסקארט
ואת ממיר הHD עם הHDMI .
כולי תקווה שבקרוב מאוד יהיה ממיר שימנע את כל הסרבול המעיק הזה ובנוסף יאפשר הקלטת HD .
הרי יש לך כניסת אנטנה אחת בקיר הלא כן ? כל ממיר מצריך כניסת אנטנה על מנת לשדר תמונה.
מה שאתה צריך זה מפצל לכבל האנטנה שיתחבר לשני הממירים במקביל ואת המגי'ק לחבר עם הסקארט
ואת ממיר הHD עם הHDMI .
כולי תקווה שבקרוב מאוד יהיה ממיר שימנע את כל הסרבול המעיק הזה ובנוסף יאפשר הקלטת HD .
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
בלתי תלוי זה פיצול כבל האנטנה לפני הממירים.
נראה לי שאפשר גם לחבר כבל אנטנה מהקיר לממיר הראשון, ולהוציא כבל אנטנה ממנו אל הממיר השני כמו שפעם היו
מחברים כבל אנטנה אל המסך לצורך קליטה אנלוגית.
נראה לי שאפשר גם לחבר כבל אנטנה מהקיר לממיר הראשון, ולהוציא כבל אנטנה ממנו אל הממיר השני כמו שפעם היו
מחברים כבל אנטנה אל המסך לצורך קליטה אנלוגית.
ממולץ לחכות שבועיים לממיר HD מקליט.kalda01 כתב:יש במסך 3 כניסות HDMI וכניסת סקארט אחת.
האם לחבר את 2 הממירים באופן בלתי תלוי למסך, או לחבר את המג'יק אל ממיר הHD ורק אותו אל המסך בחיבור
HDMI בודד?
מה הכי מומלץ?...
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
השאלה אם אני חייב מפצל לפני שני הממירים או שניתן לשרשר את שניהם כך שמהקיר הכבל יתחבר לראשון וכבל לבן נוסף יצא מהראשון אל השני.
(כמו שפעם היו מחברים את המסך לשידור האנלוגי)
(כמו שפעם היו מחברים את המסך לשידור האנלוגי)