|עזרה|בריקה מול נספרסו
ערב טוב!
יש לי מקינטה שעשתה את שלה היא בקושי נסגרת ולוקח לה שעה להוציא אספרסו
יש לי התלבטות ואשמח עם תעירו את עייני
בריקה לשניים עולה ברשתות קפה המוכרות בין 300-350
ומכונת nespresso citiz עולה בדיוטי פרי 200$ .
כך שההבדל בינהם לא רציני בכלל.
השאלה שלי היא מה כדאי ומה תפיק את התוצר הכי טוב מבין שניהם
אני שואלת שאלה זו כי השימוש במקינטה הנוכחי שיש לי וכך יהיה במידה וארכוש את הבריקה
הוא שימוש בקפה טחון אין לי מטחנה ולא מתכוונת לרכוש אחת ולהתחיל בעבודת קשה שאת הזמן עבורה אין לי.
ועוד שאלה קטנה שאולי יפתור לי את כל הדילמה האם יש אתר אינטרנט אמין ומוסמך שאתם מכירים שניתן לרכוש דרכו את הבריקה ל2 אנשים ביותר זול מהארץ אם כן אשמח לקבל כתובת אתר או את שמו.
במידה ולא ניתן לפרסם אתרים בפורום אשמח לקבל את האתר בהודעה פרטית
חיפשתי באיבי ולא מצאתי יש להם מגוון מקינטות אך לא בריקה יכול להיות ששם זה לא נקרא בשם בריקה?
תודה מראש לכל העונים חג שמח והמשך ערב נעים בברכה חנה
יש לי מקינטה שעשתה את שלה היא בקושי נסגרת ולוקח לה שעה להוציא אספרסו
יש לי התלבטות ואשמח עם תעירו את עייני
בריקה לשניים עולה ברשתות קפה המוכרות בין 300-350
ומכונת nespresso citiz עולה בדיוטי פרי 200$ .
כך שההבדל בינהם לא רציני בכלל.
השאלה שלי היא מה כדאי ומה תפיק את התוצר הכי טוב מבין שניהם
אני שואלת שאלה זו כי השימוש במקינטה הנוכחי שיש לי וכך יהיה במידה וארכוש את הבריקה
הוא שימוש בקפה טחון אין לי מטחנה ולא מתכוונת לרכוש אחת ולהתחיל בעבודת קשה שאת הזמן עבורה אין לי.
ועוד שאלה קטנה שאולי יפתור לי את כל הדילמה האם יש אתר אינטרנט אמין ומוסמך שאתם מכירים שניתן לרכוש דרכו את הבריקה ל2 אנשים ביותר זול מהארץ אם כן אשמח לקבל כתובת אתר או את שמו.
במידה ולא ניתן לפרסם אתרים בפורום אשמח לקבל את האתר בהודעה פרטית
חיפשתי באיבי ולא מצאתי יש להם מגוון מקינטות אך לא בריקה יכול להיות ששם זה לא נקרא בשם בריקה?
תודה מראש לכל העונים חג שמח והמשך ערב נעים בברכה חנה
נכון אבל ההבדל הוא לא רציני לעומת מכונה ידנית שצריך זמן בשביל להכין איתה אספרסוguyezra כתב:200 דולר זה יותר מפי 2 מ-350...![]()
יש מבצעים על הבריקה מדי פעם, למשל בדומו, אני את שלי קניתי ב-225...
ולעומת מכונה אוטומטית שעושה את כל העבודה בלחיצה אחת.
השאלה מה כדאי? אם מה אפשר להגיע לתוצר טוב יותר?
האם התוצר הוא אותו תוצר כי אם כן ברור שאעדיף את נספרסו
תודה רבה על תגבותך המהירה חנה
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
בשני המקרים אתה לא תקבל משקה שבהגדרתו עונה לשם אספרסו.....מה שתקבל זה קפה ממקינטה ,חלוט ב1.5 BAR , מול קפה מקפסולה,עשוי בטכנולוגיה מיוחדת ונחלט באזרת טרמובלוק פשוט ועוברים דרך קפסולה בלחץ התחלתי של 19BAR שיורד עד כ12-16 BAR בסיום חליטה....
אספרסו קלסי נחלט בלחץ של 9 BAR ...אז בשני המקרים אתה יכול לקבל קפה שתהנה ממנו, אבל זה בכל זות לא אספרסו....למשל איטלקים מעדיפים מקינטה,ג'ורג' קלוני שותה נספרסו...
נהיה רציניים : זה גם עניין של טעם וגם של נוחות... ברור שנספרסו זה יותר יקר , ו200$ זה רק התחלה.תחשוב שכול כוס זה 2שח(בלי חשמל,מים וחלב... אבל גם יותר מהיר וסטרילי,בלי ספק....בריקה תתן לך קפה ששותים 60 מיליון איטלקים כבר מאה שנה...
לגבי מכונה ידנית+מטחנה (רק בצירוף כזה) ובתקציב יותר גבוה (כ1500שח,אבל מחיר כוס נמוך בהרבה) תקבל קפה הרבה יותר טוב,אבל בהתעסקות ארוכה בהרבה....
אספרסו קלסי נחלט בלחץ של 9 BAR ...אז בשני המקרים אתה יכול לקבל קפה שתהנה ממנו, אבל זה בכל זות לא אספרסו....למשל איטלקים מעדיפים מקינטה,ג'ורג' קלוני שותה נספרסו...
נהיה רציניים : זה גם עניין של טעם וגם של נוחות... ברור שנספרסו זה יותר יקר , ו200$ זה רק התחלה.תחשוב שכול כוס זה 2שח(בלי חשמל,מים וחלב... אבל גם יותר מהיר וסטרילי,בלי ספק....בריקה תתן לך קפה ששותים 60 מיליון איטלקים כבר מאה שנה...
לגבי מכונה ידנית+מטחנה (רק בצירוף כזה) ובתקציב יותר גבוה (כ1500שח,אבל מחיר כוס נמוך בהרבה) תקבל קפה הרבה יותר טוב,אבל בהתעסקות ארוכה בהרבה....
בקיצור,
שני משקאות שונים, הנבדלים בטעם במידת ההתעסקות ובמחיר הראשוני ובמחיר הקפה בהמשך.
לגבי נספרסו, יש להם מרכזי שירות שם ניתן להתרשם מהמכשיר/ים. כדאי מאוד להתנסות ולטעום את הנספרסו ולראות אם כל הקונספט הוא לרוחך.
לגבי בריקה, צריך לקבל הזמנה מחבר פורום לשימוש או התנסות... מוטי הכין סרטון יפה לגבי השימוש במכשיר. הקפה המופק הוא בגרך כלל מוצלח יותר מזה המופק מהמקינטה הרגילה. אם קונים יש עדיפות למכישר המיועד לשתי כוסות ולא זה של הארבע. בריקה במחיר סביר אפשר לנסות ולהשיג מיצחק כהן (09-7653980) אם גרים קרוב לכפר סבא. כדאי לברר אם קיים במלאי ומה המחיר בטלפון (נ.ב. אין לי מניות או קשר מסחרי עם חנות זו, רכשתי שם דברים רבים. המבחר עצום והמחיר בדרך כלל סביר).
בהצלחה
שני משקאות שונים, הנבדלים בטעם במידת ההתעסקות ובמחיר הראשוני ובמחיר הקפה בהמשך.
לגבי נספרסו, יש להם מרכזי שירות שם ניתן להתרשם מהמכשיר/ים. כדאי מאוד להתנסות ולטעום את הנספרסו ולראות אם כל הקונספט הוא לרוחך.
לגבי בריקה, צריך לקבל הזמנה מחבר פורום לשימוש או התנסות... מוטי הכין סרטון יפה לגבי השימוש במכשיר. הקפה המופק הוא בגרך כלל מוצלח יותר מזה המופק מהמקינטה הרגילה. אם קונים יש עדיפות למכישר המיועד לשתי כוסות ולא זה של הארבע. בריקה במחיר סביר אפשר לנסות ולהשיג מיצחק כהן (09-7653980) אם גרים קרוב לכפר סבא. כדאי לברר אם קיים במלאי ומה המחיר בטלפון (נ.ב. אין לי מניות או קשר מסחרי עם חנות זו, רכשתי שם דברים רבים. המבחר עצום והמחיר בדרך כלל סביר).
בהצלחה
- whoisgod
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 828
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
כפי שציינו לפני, בסופו של דבר הכל עניין של טעם (אבל גם של כסף).
תלכי על מה שהכי טעים לך בהנחה שזה מסתדר לך גם בכיס.
גם אני התחלתי עם מקינטה ומטחנת תבלינים קטנה אבל כל ההתעסקות של ניקוי המקינטה אחרי כל הכנה של קפה הוציאה לי את כל החשק מהתהליך, העדפתי ללכת על פתרון מהיר קל ונוח, למרות שמראש ידעתי שיש התפשרות על הטעם ועל המחיר בכיס.
קניתי מכונה (יד2) של נספרסו ועד עכשיו (כ 400 קפסולות מאחוריי) אני מרוצה מאוד.
בקיצור - קפצי לאחד ממרכזי השירות של נספרסו תעשי קצת טעימות ותחליטי.
בכל מקרה תתחדשי!
תלכי על מה שהכי טעים לך בהנחה שזה מסתדר לך גם בכיס.
גם אני התחלתי עם מקינטה ומטחנת תבלינים קטנה אבל כל ההתעסקות של ניקוי המקינטה אחרי כל הכנה של קפה הוציאה לי את כל החשק מהתהליך, העדפתי ללכת על פתרון מהיר קל ונוח, למרות שמראש ידעתי שיש התפשרות על הטעם ועל המחיר בכיס.
קניתי מכונה (יד2) של נספרסו ועד עכשיו (כ 400 קפסולות מאחוריי) אני מרוצה מאוד.
בקיצור - קפצי לאחד ממרכזי השירות של נספרסו תעשי קצת טעימות ותחליטי.
בכל מקרה תתחדשי!
- savdoc
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 87 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
לביאלטי יש אתר בארה"ב - בריקה $55, אם יש מישהו שיביא משם. בדקתי באתר גם טוטוקרמה, ראיתי אותה בסט עם עוד משהו. כתבתי להם לשאול אם יש בנפרד. ענו לי ממש מהר שלא ומתנצלים וישמחו לעזור בכל עת.... מישהו יודע מה מחיר בריקה באיטליה?
אחה"צ טובים!
תודה רבה לכל החברים שענו ועזרו לי מאוד
צצה לי בעייה מוזרה במקינטה שלי ה"אספרסו" יוצא עם נקודות קטנות שחורות כאלו כיאלו הכינו קפה שחור
זה משהו שבשבוע האחרון ניתקלתי בו מעולם זה לא קרה לי ולא החלפתי את הקפה הטחון שבו אני משתמשת.
האם מדובר בפגם במקינטה?
אני עדיין שוקלת במה להחליף אם מישהו יכול לומר לי במקרה היכן ניתן לרכוש בריקה לשניים של ביאלטי במחיר של 200+ אני אשמח
בדקתי בדומו והמחיר היה 350 ולא 225 ש"ח
תודה מראש חג שמח והמשך יום נעים חנה
תודה רבה לכל החברים שענו ועזרו לי מאוד
צצה לי בעייה מוזרה במקינטה שלי ה"אספרסו" יוצא עם נקודות קטנות שחורות כאלו כיאלו הכינו קפה שחור
זה משהו שבשבוע האחרון ניתקלתי בו מעולם זה לא קרה לי ולא החלפתי את הקפה הטחון שבו אני משתמשת.
האם מדובר בפגם במקינטה?
אני עדיין שוקלת במה להחליף אם מישהו יכול לומר לי במקרה היכן ניתן לרכוש בריקה לשניים של ביאלטי במחיר של 200+ אני אשמח
בדקתי בדומו והמחיר היה 350 ולא 225 ש"ח
תודה מראש חג שמח והמשך יום נעים חנה
- savdoc
-
- חבר פעיל מאוד

http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... _ads=35872
הלינק הזה הוא מכאן באתר הזה
מישהו מוכר בריקה 4 יד שניה אבל אומר שזה חדש מקופסא 170 שח
אם מישהו יכול להביא לך מארה"ב אז בריקה של 2 באתר של ביאלטי $55
הם שולחים רק בתוך ארה"ב, לזה יוסיפו דמי משלוח
http://www.bialettishop.com/BrikkaMain.htm
אם מישהו יכול להביא לך מארה"ב אז בריקה של 2 באתר של ביאלטי $55
הם שולחים רק בתוך ארה"ב, לזה יוסיפו דמי משלוח
http://www.bialettishop.com/BrikkaMain.htm
תודה אבל אני לא מעוניינת ביד שנייה
לצערי אין לי מישהו שיביא לי מארה"ב מה המחירים באירופה? האם הם זולים יותר?
תודה מראש חנה
לצערי אין לי מישהו שיביא לי מארה"ב מה המחירים באירופה? האם הם זולים יותר?
תודה מראש חנה
savdoc כתב:http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... _ads=35872
אם מישהו יכול להביא לך מארה"ב אז בריקה של 2 באתר של ביאלטי bialetti.com $55...
- savdoc
-
- חבר פעיל מאוד

http://www.amazon.co.uk/Bialetti-Brikka ... B0000AN3QN
זה באמזון UK יש לבדוק אם שולחים לכאן, כמה דמי משלוח ובארץ יתכן שיגבה גם מכס
אפשר ליצור איתם קשר דרך האתר ולברר
אפשר ליצור איתם קשר דרך האתר ולברר
רק אחרי שחווים משהו יותר טעים...מבינים
היי תודה על תגובתך זה המקום הראשון שבדקתי שם מבין אתרי המכירות שבאינטרנטsavdoc כתב:http://www.amazon.co.uk/Bialetti-Brikka ... B0000AN3QN
אפשר ליצור איתם קשר דרך האתר ולברר...
אבל לצערי הרב אין להם משלוחים לארץ
תודה מראש המשך ערב נעים וחג שמח חנה
- savdoc
-
- חבר פעיל מאוד

חנה שלום וחג שמח
בדקי כאן , מקווה שיתאים לך