בקשה להמלצת ראוטר בתקן N
שלום,
כיוום אני משתמש בראוטר מסוג 2650U של בזק. הספק שלי הוא בזק בינלאומי והתשתית שלי היא בזק, ואני מחובר לרשת ה-NGN במהירות של 15 מ"ב.
יש לי שני מחשבים בבית, שניהם נייחים ומחוברים בכבלים לראוטר, חוץ מזה מחובר ב-WiFi למחשב שני אייפונים (לא משהו שאמור להפריע) ועוד אייפד.
בעוד מספר שבועות אני עומד להתחדש בכמה מכשירים שתומכים בתקן N, בעוד שהראוטר הזה תומך רק בתקן G.. מתכוון למכשירים כמו Airport Express ו-Apple TV (מקבל אותם מדוד שנמצא בחו"ל ואין לו כבר שימוש במכשירים האלה)
רציתי בבקשה לקבל המלצה לראוטר טוב לדרישות האלה ושיעבוד בתקן N. הבית הוא קומה אחת, והטווח לא צריך להיות 50 מטר.. 20-30 יספיקו גם. התקציב: עד 500 שקל.
תודה.
כיוום אני משתמש בראוטר מסוג 2650U של בזק. הספק שלי הוא בזק בינלאומי והתשתית שלי היא בזק, ואני מחובר לרשת ה-NGN במהירות של 15 מ"ב.
יש לי שני מחשבים בבית, שניהם נייחים ומחוברים בכבלים לראוטר, חוץ מזה מחובר ב-WiFi למחשב שני אייפונים (לא משהו שאמור להפריע) ועוד אייפד.
בעוד מספר שבועות אני עומד להתחדש בכמה מכשירים שתומכים בתקן N, בעוד שהראוטר הזה תומך רק בתקן G.. מתכוון למכשירים כמו Airport Express ו-Apple TV (מקבל אותם מדוד שנמצא בחו"ל ואין לו כבר שימוש במכשירים האלה)
רציתי בבקשה לקבל המלצה לראוטר טוב לדרישות האלה ושיעבוד בתקן N. הבית הוא קומה אחת, והטווח לא צריך להיות 50 מטר.. 20-30 יספיקו גם. התקציב: עד 500 שקל.
תודה.
אז אתה ממליץ עליו בעצם? אני יוכל לנצל כמו שצריך את המהירות אינטרנט שלי (15 מ"ב ברשת NGN) לשני מחשבים נייחים שמחוברים בכבל (שאיתם אני מרבה להוריד טורנטים), ולעוד סטרימר שנמצא במרחק של משהו כמו 5 מטר ממני ויוכל לשדר ב-FHD?Trip כתב:אתה יכול לראות בשרשור הזה המלצה שלי על TP-Link 1043ND....
ומקווה שאנחנו מדברים על אותו דגם:
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva
מבחינת ניצול מהירות האינטרנט, בהחלט לא תהיה בעיה. הראוטר מסוגל לעמוד בעומס דיי רציני של חיבורים בו זמנית.
לגבי שידור לסטרימר ב-FHD (כאשר הקליטה חזקה) - כל עוד לא מדובר ב-FULL BD - זה יעבוד בסדר גמור.
במרחק של 5 מטר ממנו תקבל קליטה מעולה כך שלא צריכה להיות בעיה עם mkv 1080p סטנדרטיים.
לגבי שידור לסטרימר ב-FHD (כאשר הקליטה חזקה) - כל עוד לא מדובר ב-FULL BD - זה יעבוד בסדר גמור.
במרחק של 5 מטר ממנו תקבל קליטה מעולה כך שלא צריכה להיות בעיה עם mkv 1080p סטנדרטיים.
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
הלינק שנתת מוביל לדף בית ולא למוצר. הדגם הוא בדיוק כמו שרשמתי למעלה.Mejadla כתב:אז אתה ממליץ עליו בעצם? אני יוכל לנצל כמו שצריך את המהירות אינטרנט שלי (15 מ"ב ברשת NGN) לשני מחשבים נייחים שמחוברים בכבל (שאיתם אני מרבה להוריד טורנטים), ולעוד סטרימר שנמצא במרחק של משהו כמו 5 מטר ממני ויוכל לשדר ב-FHD?Trip כתב:אתה יכול לראות בשרשור הזה המלצה שלי על TP-Link 1043ND....
ומקווה שאנחנו מדברים על אותו דגם:
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva...
אני יכול להמליץ עליו מהשימושים שלי (הזרמת FHD בין מחשב למסך, תקשורת אלחוטית מעולה).
תוכל להרחיב אילו ביצועים עודפים קבלת בעקבות המעבר ל-DD-WRT?fighter כתב:ולשים עליו קושחת DD-WRT לצורך קבלת ביצועים מקסימליים + הרבה יותר פונקציות...
גם עם הקושחה המקורית אני ממש מרוצה ממנו..