שאלות/הבהרות אחרונות לפני רכישת XBOX 360
-
s_b
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
היי, אז החלטתי לקנות XBOX 360 + Kinect , כמה שאלות קטנות:
1. אני מבין שהדגם שאני רוצה (כלומר הכי חדש) זה ה- XBOX 360 slim (ארבע או 250 ג'יגה) , נכון?
2. לגבי אם לקחת 4G או 250G: יש כרגע דרך בדוקה לגבות משחקים על ההארד-דיסק ככה שהעין תעבוד פחות? אם לא, אז אני אוכל בינתיים לקנות את ה-4G וכשתהיה דרך בדוקה לגבות על HD אז לקנות HD חיצוני ולחבר אותו ב- USB , נכון?
3. מה הפריצה הכי עדכנית?
4. אם יש לכם הערות/הארות אחרונות של לפני הקניה אני אשמח לשמוע. (דברים מסוימים שאני צריך לשים אליהם לב וכו'..)
תודה
1. אני מבין שהדגם שאני רוצה (כלומר הכי חדש) זה ה- XBOX 360 slim (ארבע או 250 ג'יגה) , נכון?
2. לגבי אם לקחת 4G או 250G: יש כרגע דרך בדוקה לגבות משחקים על ההארד-דיסק ככה שהעין תעבוד פחות? אם לא, אז אני אוכל בינתיים לקנות את ה-4G וכשתהיה דרך בדוקה לגבות על HD אז לקנות HD חיצוני ולחבר אותו ב- USB , נכון?
3. מה הפריצה הכי עדכנית?
4. אם יש לכם הערות/הארות אחרונות של לפני הקניה אני אשמח לשמוע. (דברים מסוימים שאני צריך לשים אליהם לב וכו'..)
תודה
- kipikipod
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1617
1. כן
2. יש אפשרות להתקין משחקים על הדיסק קשיח, זה מקצר את זמני הטעינה בהרבה ומעמיס פחות על העינית - שים לב שעדיין יש צורך בדיסק ע"מ לשחק.
3. iXtreme LT+ 2.0
4. אין יותר מדיי מה לשים לב, בתור אחד שרכש SLIM שבוע שעבר לאחר 2 מכשירים ישנים שמתו (RROD), לא נמצא רקורד אחד לבנתיים על מישהו שבאמת מכשירו מת מסיבות "טבעיות" כמו הקודמים - קנה ללא חשש.
2. יש אפשרות להתקין משחקים על הדיסק קשיח, זה מקצר את זמני הטעינה בהרבה ומעמיס פחות על העינית - שים לב שעדיין יש צורך בדיסק ע"מ לשחק.
3. iXtreme LT+ 2.0
4. אין יותר מדיי מה לשים לב, בתור אחד שרכש SLIM שבוע שעבר לאחר 2 מכשירים ישנים שמתו (RROD), לא נמצא רקורד אחד לבנתיים על מישהו שבאמת מכשירו מת מסיבות "טבעיות" כמו הקודמים - קנה ללא חשש.
Utopia
-
s_b
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על העזרה. קניתי XBOX 360 Slim 250G + פריצה עדכנית (2.0) + קינקט. שיחקנו היום ב kinect adventures וזה די מהנה...
- בועזון
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 959
תתחדש ותהנה!
- kobyb
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 763
תתחדש, איפה קנית?
There is no spoon
-
s_b
-
- חבר פעיל מאוד

enjoystick ראשל"צkobyb כתב:תתחדש, איפה קנית?...
- yigal33
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 564
אייך הקינקט ? אני גם מעוניין לרכוש.Benjy_1983 כתב:תודה על העזרה. קניתי XBOX 360 Slim 250G + פריצה עדכנית (2.0) + קינקט. שיחקנו היום ב kinect adventures וזה די מהנה......
-
s_b
-
- חבר פעיל מאוד

מעולה! בינתיים אנחנו משחקים ב- adventures וב- kinect sports וזה פשוט כיף. זה גם תחרותי, גם מצחיק בטירוף וגם כושר מעולה. ממליץ.yigal33 כתב:אייך הקינקט ? אני גם מעוניין לרכוש.Benjy_1983 כתב:תודה על העזרה. קניתי XBOX 360 Slim 250G + פריצה עדכנית (2.0) + קינקט. שיחקנו היום ב kinect adventures וזה די מהנה.........
אני כרגע מוריד את ה- kinect sports season 2 שאמור להיות עוד יותר מוצלח מהקודם.
- yigal33
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 564
אחלה !Benjy_1983 כתב:מעולה! בינתיים אנחנו משחקים ב- adventures וב- kinect sports וזה פשוט כיף. זה גם תחרותי, גם מצחיק בטירוף וגם כושר מעולה. ממליץ.yigal33 כתב:אייך הקינקט ? אני גם מעוניין לרכוש.Benjy_1983 כתב:תודה על העזרה. קניתי XBOX 360 Slim 250G + פריצה עדכנית (2.0) + קינקט. שיחקנו היום ב kinect adventures וזה די מהנה.........
אני כרגע מוריד את ה- kinect sports season 2 שאמור להיות עוד יותר מוצלח מהקודם....
- BorisNa
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
הקינקט באמת מהנה מאוד, במיוחד כאשר מתאספת קבוצה של חברים
זה מעביר את הזמן בצורה מושלמת ( טוב לימי החורף הגשומים) וגם עושים צת ספורט על הדרך.
זה מעביר את הזמן בצורה מושלמת ( טוב לימי החורף הגשומים) וגם עושים צת ספורט על הדרך.
- firass
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
תגיד לי ,, כמה שלמת על ה xbox 360 עם הקנקט ?