שאלות/הבהרות אחרונות לפני רכישת XBOX 360

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
s_b פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 185

שליחה

היי, אז החלטתי לקנות XBOX 360 + Kinect , כמה שאלות קטנות:

1. אני מבין שהדגם שאני רוצה (כלומר הכי חדש) זה ה- XBOX 360 slim (ארבע או 250 ג'יגה) , נכון?

2. לגבי אם לקחת 4G או 250G: יש כרגע דרך בדוקה לגבות משחקים על ההארד-דיסק ככה שהעין תעבוד פחות? אם לא, אז אני אוכל בינתיים לקנות את ה-4G וכשתהיה דרך בדוקה לגבות על HD אז לקנות HD חיצוני ולחבר אותו ב- USB , נכון?

3. מה הפריצה הכי עדכנית?

4. אם יש לכם הערות/הארות אחרונות של לפני הקניה אני אשמח לשמוע. (דברים מסוימים שאני צריך לשים אליהם לב וכו'..)

תודה

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617

שליחה

1. כן
2. יש אפשרות להתקין משחקים על הדיסק קשיח, זה מקצר את זמני הטעינה בהרבה ומעמיס פחות על העינית - שים לב שעדיין יש צורך בדיסק ע"מ לשחק.
3. iXtreme LT+ 2.0
4. אין יותר מדיי מה לשים לב, בתור אחד שרכש SLIM שבוע שעבר לאחר 2 מכשירים ישנים שמתו (RROD), לא נמצא רקורד אחד לבנתיים על מישהו שבאמת מכשירו מת מסיבות "טבעיות" כמו הקודמים - קנה ללא חשש.
Utopia

s_b פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

תודה על העזרה. קניתי XBOX 360 Slim 250G + פריצה עדכנית (2.0) + קינקט. שיחקנו היום ב kinect adventures וזה די מהנה...

בועזון
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 959

שליחה

תתחדש ותהנה!

kobyb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 763

שליחה

תתחדש, איפה קנית?
There is no spoon

s_b פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

kobyb כתב:תתחדש, איפה קנית?
...
enjoystick ראשל"צ

yigal33
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564

שליחה

Benjy_1983 כתב:תודה על העזרה. קניתי XBOX 360 Slim 250G + פריצה עדכנית (2.0) + קינקט. שיחקנו היום ב kinect adventures וזה די מהנה...
...
אייך הקינקט ? אני גם מעוניין לרכוש.

s_b פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

yigal33 כתב:
Benjy_1983 כתב:תודה על העזרה. קניתי XBOX 360 Slim 250G + פריצה עדכנית (2.0) + קינקט. שיחקנו היום ב kinect adventures וזה די מהנה...
...
...
מעולה! בינתיים אנחנו משחקים ב- adventures וב- kinect sports וזה פשוט כיף. זה גם תחרותי, גם מצחיק בטירוף וגם כושר מעולה. ממליץ.

אני כרגע מוריד את ה- kinect sports season 2 שאמור להיות עוד יותר מוצלח מהקודם.

yigal33
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564

שליחה

Benjy_1983 כתב:
yigal33 כתב:
...
...
מעולה! בינתיים אנחנו משחקים ב- adventures וב- kinect sports וזה פשוט כיף. זה גם תחרותי, גם מצחיק בטירוף וגם כושר מעולה. ממליץ.

אני כרגע מוריד את ה- kinect sports season 2 שאמור להיות עוד יותר מוצלח מהקודם.
...
אחלה !

BorisNa
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9

שליחה

הקינקט באמת מהנה מאוד, במיוחד כאשר מתאספת קבוצה של חברים
זה מעביר את הזמן בצורה מושלמת ( טוב לימי החורף הגשומים) וגם עושים צת ספורט על הדרך.

firass
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה

תגיד לי ,, כמה שלמת על ה xbox 360 עם הקנקט ?

חזור אל “קונסולות”