עבודה עם 2 כרטיסי מסך ו2 צגים
שלום,
יש לי PCIE-X16 פנוי בלוח אם.
כרגע עובד עם HD4870, מה שאני רוצה זה שהHD4870 יוציא אות למסך מחשב, ולקנות כרטיס מסך נוסף(שתומך בפומרטים החדשים) שיוציא אות לרסיבר והרסיבר יעביר את האות לטלויזיה.
האם זה אפשרי?
המטרה היא שאני לא אצטרך כל פעם לשנות את הצגים בויינדוס וכמובן תמיכה בפורמטים החדשים, הכ.מ החדש שאני אקנה ישמש נטו למוסיקה\תצוגת מחשב\מדיה לרסיבר.
תודה רבה.
יש לי PCIE-X16 פנוי בלוח אם.
כרגע עובד עם HD4870, מה שאני רוצה זה שהHD4870 יוציא אות למסך מחשב, ולקנות כרטיס מסך נוסף(שתומך בפומרטים החדשים) שיוציא אות לרסיבר והרסיבר יעביר את האות לטלויזיה.
האם זה אפשרי?
המטרה היא שאני לא אצטרך כל פעם לשנות את הצגים בויינדוס וכמובן תמיכה בפורמטים החדשים, הכ.מ החדש שאני אקנה ישמש נטו למוסיקה\תצוגת מחשב\מדיה לרסיבר.
תודה רבה.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
כי הוא רוצה פורמטים חדשים וסדרה 4 לא תומכת.
לא הבנתי מה הכוונה "לשנות את הצגים בוינדוס"? אתה משתמש בצג אחד כל פעם? אתה עובד בdual view או בclone view ?
מה שאתה רוצה לעשות יעבוד אבל אני לא בטוח שזה יעקוף את "שינויי הצגים בוינדוס"
לא הבנתי מה הכוונה "לשנות את הצגים בוינדוס"? אתה משתמש בצג אחד כל פעם? אתה עובד בdual view או בclone view ?
מה שאתה רוצה לעשות יעבוד אבל אני לא בטוח שזה יעקוף את "שינויי הצגים בוינדוס"
כרגע אני עובד בCLONE, כל פעם שאני מדליק\מכבה את הרסיבר המסך קופץ לכמה שניות כדי לשנות רזולוציה, כל פעם שהרסיבר פתוח ונותן אות אז אני צריך לעבוד על 1366X768 גם במחשב דבר שני בגלל הפורמטים החדשים.iakovl כתב:למה שלא תשתמש בכרטיס הבודד שלך בשביל להוציא אות לשניהם?...
אני רוצה שכרטיס מסך 1 יוציא רזולוציה קבועה למסך מחשב והכ.מ השני יוציא רזולוציה קבועה לרסיבר, זה אפשריב בכלל?
@harari
כרגע בCLONE, אבל זה מציק כל פעם לשנות רזולוציה\לשנות את התצוגה וכו'.
ניסיתי את האפשרות הזו, העניין שהוא משאיר את הרזלוציה שווה בשני הצגים ועכשיו אני לא יכול בכלל לשנות את הרזולוציה של צד 2, כל האפשרויות שלו נעולות.
אם אני אקנה כ.מ זה יעזור לי? איך זה יעבוד מבחינת הסאונד\תמונה שיוציא הכ.מ? קצת מסובך
אם אני אקנה כ.מ זה יעזור לי? איך זה יעבוד מבחינת הסאונד\תמונה שיוציא הכ.מ? קצת מסובך
לפני המירורינג אני מצליח לשנות אבל המסך לא מוצג, ברגע שאני עושה מירורינג המסך השני הופך לכאילו לא זמין ומסומן "DETACHED".iakovl כתב:נעולות = הורדת את הגירסה החינמית...
ברגע שאני עושה מירורינג זה משכפל את המסך אבל הרזולוציה שהמסך השני מקבל היא 1680X1050.
זה מה שרשום לי בתוכנה:
[left]2 monitors, 1 disabled
Current desktop: 1680x1050 (0,0 - 1680,1050)
Monitor 1 - DELL 2007WFP (primary):
Settings: 1680x1050, 32-bit color, 60 Hz refresh rate
Coordinates: 0,0 - 1680,1050. Workspace: 0,0 - 1680,1010
Video card: ATI Radeon HD 4800 Series
Device: \\.\DISPLAY1\Monitor0[/left]
הוא תומך CROSSFIRE, אבל זה אומר שצריך אותו כרטיס מסך לא?dondi כתב:אני ניסיתי בעבר משהו דומה ללא הצלחה. Ultramon עשתה לי מלא בעיות וקרסה המון.
אם הלוח שלך תומך ב sli אולי יש אפשרות לעשות את זה. בגדול לא ניתן להפעיל שני כרטיסי מסך במקביל ( חוץ מ sli )...