shure srh440 או AKG Q460
אהלן,
אני מתלבט בין 2 האוזניות הנ"ל
התקציב הוא סביב 400 ש"ח
האוזניות התחברו לסמסונג גלקסי S2 (המכשיר טלפון...)
בלי מגבר וכדומה... (מחפש אוזניות שיושבות טוב על האוזן)
שומע את כל הסגנונות.......
תודה על התשובה מראש
נ.ב.
אם אני קונה ב EBAY מPOWER SELLER אבל הוא מהונג קונג אני עדיין צריך לחשוש?
או יותר נכון אשמח להמלצה על מישהו ב EBAY !!!
שוב המון תודה.
אני מתלבט בין 2 האוזניות הנ"ל
התקציב הוא סביב 400 ש"ח
האוזניות התחברו לסמסונג גלקסי S2 (המכשיר טלפון...)
בלי מגבר וכדומה... (מחפש אוזניות שיושבות טוב על האוזן)
שומע את כל הסגנונות.......
תודה על התשובה מראש
נ.ב.
אם אני קונה ב EBAY מPOWER SELLER אבל הוא מהונג קונג אני עדיין צריך לחשוש?
או יותר נכון אשמח להמלצה על מישהו ב EBAY !!!
שוב המון תודה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אתמול קיבלתי את ה shure 440 (הזמנתי באמזון וחבר הביא לי לארץ) - תן לי כמה ימים ואני אפרסם חוות דעת מפורטת (של חובבן - לא אודיופיל!)
דרך אגב - ההבדל במחיר הוא לא משמעותי: קניתי ב 90$ בחו"ל ובארץ הוא עולה ~450 - לא הייתי לוקח סיכון בשביל 100 שח...
דרך אגב - ההבדל במחיר הוא לא משמעותי: קניתי ב 90$ בחו"ל ובארץ הוא עולה ~450 - לא הייתי לוקח סיכון בשביל 100 שח...
- oris74
- חבר במועדון HT

בגלל שאתה לוחץ עלי...
הנה חוות דעת קצרה על ה SHURE לאחר יומיים של שימוש:
במשפט אחד - שומעים נהדר, אטימה מלאה (פנימית וחיצונית) אבל יש מחיר - חם באוזניים!!! אלה לא אוזניות לקיץ... אחרי חצי שעה איתן אני חייב הפסקה קצרה.
קניתי אותן כדי לחבר לרסיבר על מנת לראות סרטים בלילה - תוצאות מדהימות!! הסאונד כל כך חד וברור עד שפתאום שמתי לב שאני לא מסתכל על התרגום. החוויה רלוונטית כמובן בסרטי HD אמיתיים ולא מה שמשדרים ביס ששם הסאונד הוא מאד בסיסי.
האוזניות נראות ומרגישות מאד איכותיות מבחינת איכות החומרים וההרכבה אבל צריך לבחון את זה לאורך זמן.
יתרון נהדר - הן מתקפלות (חפש ביוטיוב - יש סרטון שמראה זאת)
כבל מסולסל וארוך (היה חשוב לי כי אני לא קרוב למסך). אני הייתי מעדיף כבל רגיל שאפשר לקפל/לגלגל כי אצלי בסלון אני נאלץ למתוח אותו ואז יש קצת התנגדות.
זהו - סך הכל אוזניות מעולות לחובבן כמוני - שווה כל שקל.
הנה חוות דעת קצרה על ה SHURE לאחר יומיים של שימוש:
במשפט אחד - שומעים נהדר, אטימה מלאה (פנימית וחיצונית) אבל יש מחיר - חם באוזניים!!! אלה לא אוזניות לקיץ... אחרי חצי שעה איתן אני חייב הפסקה קצרה.
קניתי אותן כדי לחבר לרסיבר על מנת לראות סרטים בלילה - תוצאות מדהימות!! הסאונד כל כך חד וברור עד שפתאום שמתי לב שאני לא מסתכל על התרגום. החוויה רלוונטית כמובן בסרטי HD אמיתיים ולא מה שמשדרים ביס ששם הסאונד הוא מאד בסיסי.
האוזניות נראות ומרגישות מאד איכותיות מבחינת איכות החומרים וההרכבה אבל צריך לבחון את זה לאורך זמן.
יתרון נהדר - הן מתקפלות (חפש ביוטיוב - יש סרטון שמראה זאת)
כבל מסולסל וארוך (היה חשוב לי כי אני לא קרוב למסך). אני הייתי מעדיף כבל רגיל שאפשר לקפל/לגלגל כי אצלי בסלון אני נאלץ למתוח אותו ואז יש קצת התנגדות.
זהו - סך הכל אוזניות מעולות לחובבן כמוני - שווה כל שקל.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אני משתמש גם בSRH440, לטעמי הן בהירות מידי, הגבוהים והמיד נשמעים מצויין, מפורטים וצלולים אבל יש מחסור מורגש בנמוכים.
אפשר לקנות בנפרד רפידות של SRH840 ולהחליף, יש שאומרים שהן יותר נוחות משמעותית. לא ניסיתי.
הנה חוות הדעת שלי מהקניה + תמונות : http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1199213#1199213
אפשר לקנות בנפרד רפידות של SRH840 ולהחליף, יש שאומרים שהן יותר נוחות משמעותית. לא ניסיתי.
הנה חוות הדעת שלי מהקניה + תמונות : http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1199213#1199213
- oris74
- חבר במועדון HT

איך פיספסתי את הסקירה המפורטת שלך??? כנראה לא חיפשתי טוב... עכשיו אחרי שקראתי שאודיופיל כמוך מרוצה מהאוזניות אז נראה לי שאני אהנה מהן אפילו יותר ממקודם
עכשיו אני גם גאה בעצמי שהגעתי להחלטת הרכישה הזו לבדי (אוזניות ראשונות)
עכשיו אני גם גאה בעצמי שהגעתי להחלטת הרכישה הזו לבדי (אוזניות ראשונות)
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא אודיופיל מנוסה, אני חובב אודיו ואין לי כ"כ הרבה נסיון בתחום אבל זה מה שהרגשתי בהאזנה.
אבל מה זה משנה מה שאני חושב, אם קנית ואתה מבסוט - סחתיין!
eyalW, ממליץ לך לשמוע את האוזניות לפני שאתה קונה, בין אם בחנות ובין אם מחבר פורום אדיב, בחירת אוזניות צריכה להיות כמו בחירת רמקולים, עם קטעים שאתה מכיר טוב ומחוברים לאותו מקור (במקרה של אוזניות זה יותר קל, גם אין עניין של אקוסטיקה)
אני אומר את זה בגלל שהאוזניות האלה לא יתאימו לכולם, גם בצליל (שכמו שאמרתי הוא חסר קצת בבאס) וגם בנוחות על הראש והאוזניים.
לשיקולך.
אבל מה זה משנה מה שאני חושב, אם קנית ואתה מבסוט - סחתיין!
eyalW, ממליץ לך לשמוע את האוזניות לפני שאתה קונה, בין אם בחנות ובין אם מחבר פורום אדיב, בחירת אוזניות צריכה להיות כמו בחירת רמקולים, עם קטעים שאתה מכיר טוב ומחוברים לאותו מקור (במקרה של אוזניות זה יותר קל, גם אין עניין של אקוסטיקה)
אני אומר את זה בגלל שהאוזניות האלה לא יתאימו לכולם, גם בצליל (שכמו שאמרתי הוא חסר קצת בבאס) וגם בנוחות על הראש והאוזניים.
לשיקולך.