אני מחפש טלוויזיה חדשה לסלון. לא רשמתי גודל כי רציתי לשאול מה הגודל המומלץ למרחק של כ-3 מטר (לפעמים נראה ממרחק 2.5 מטר, אך רוב הזמן זה יהיה כ-3 מטר).
חשבתי בהתחלה על 42", אבל היא נראית לי מעט קטנה אחרי שראיתי קצת טלוויזיות בחנות.
אני לא מחפש את הטלוויזיה הכי יקרה, מעדיף להוציא כמה שפחות אבל לא להתפשר על חברות סיניות ואיכות ירודה, ולא להתפשר על מסך קטן מדי למרחק הזה.
אני יודע, כי אין לי מושג מה המחירים, וכמו שאמרתי אני לא רוצה להתפשר על יצרן לא מוכר ו/או גודל לא מתאים לסלון.
אין לי מושג מה הגודל שמתאים לסלון כזה - ולכן אני שואל גם את זה
טל,
מרחק הצפייה הוא 3 מטר. אין אור חזק במיוחד, אור רגיל של סלון. הטלוויזיה תשמש ליס מקס טוטאל (גם HD וגם SD) ותחובר למחשב בhdmi (ולכן חשוב שיהיו 2 יציאות hdmi) על מנת לראות סרטים וסדרות ב720p ו-1080p.
Bartzy כתב:טל,
מרחק הצפייה הוא 3 מטר. אין אור חזק במיוחד, אור רגיל של סלון. הטלוויזיה תשמש ליס מקס טוטאל (גם HD וגם SD) ותחובר למחשב בhdmi (ולכן חשוב שיהיו 2 יציאות hdmi) על מנת לראות סרטים וסדרות ב720p ו-1080p.
התקציב הוא עד 4K, עדיף פחות אם אפשר.
הבנתי של3 מטר עדיף 46-50 אינץ'?
תודה רבה!
בר.
...
ממליץ לך לכיוון של פלזמה סמסונג דגם D-550 גודל 51 אינצ' מסך איכותי . מעוצב להפליא .
בתוספת תלת מימד איכותית ביותר .
נכון מעט מעל מסגרת התקציב שלך .... אבל מסך לא רוכשים בכל יום לכן ממליץ לך לגשת ולהתרשם ממנה .
מומלץ לרכוש יבוא רשמי מיני ליין .
בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 17/10/2011 11:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
אצלי מרחק הצפייה הוא 3-3.5 מטר, עדיפות ל51".
שימוש הטלוויזיה הוא לרוב בYES מקס HD אך הדגש הוא על DVD וסטרימר שמחוברים אליו.
הסלון מואר ברובו עם קיר חלון במהלך היום אבל לרוב הבית סגור והצפייה נעשת בשעות הערב החשוכות.
לא מעניין אותי 3D ולא רמקולים מובנים ולא שלט מתקדם, איכות נטו!
Paradigm כתב:אצלי מרחק הצפייה הוא 3-3.5 מטר, עדיפות ל51".
הסלון מאור ברובו עם קיר חלון במהלך היום אבל לרוב הבית סגור והצפייה נעשת בשעות הערב החשוכות.
Paradigm כתב:אצלי מרחק הצפייה הוא 3-3.5 מטר, עדיפות ל51".
הסלון מואר ברובו עם קיר חלון במהלך היום אבל לרוב הבית סגור והצפייה נעשת בשעות הערב החשוכות.
Paradigm,
אשמח אם תוכל לפתוח שרשור נוסף על מנת שלא יהיו בלבולים
טלHD,
אני מעדיף FHD. אין לי צורך אמיתי בתלת מימד. אני יכול לעלות עד 5K בתקציב, אבל לא יותר (זה באמת מותח אותו).
אני צריך להגיד שזה לא שאין בסלון אור. אפשר לכבות אותו ויש וילונות, אבל נראה לי בצפייה יומיומית (לא של סרטים) כן נשאיר אור סלון דולק, והסלון די מואר (אם זה משפיע איכשהו).
מצטער אם הטעיתי - המרחק כמעט תמיד הוא 3 (כל הסלון הוא 3.25, עם המרחק שהכריות מהספה נותנות זה בערך 3, אולי טיפה טיפה פחות). אבל לעיתים רחוקות אנשים יראו ב2.5 מטר. מה שאכפת לי זה שב-3 מטר יראו טוב.
46" מספיקה ?
במה הD550 טובה מה-C530?
האם יהיה עדיף לי לרכוש PS50C530 או PS50C550 שהן 50 אינץ' במחיר פחות או יותר של ה-D550 שהיא 46 אינץ'?
האם יש בעיה עם ה50C550 והשתקפויות? אני מניח של46D550 ול46C530 אין בעיה כי הן LCD?
כמו כן, האם כדאי לדעתכם להשקיע עוד 1000 ש"ח על מנת לקבל את היתרונות של ה-46D550 על ה46C530 ?
כן. זה דגם משנה שעברה שהוחלף ב 51D550 וכמעט שאין להשיגו.
פעם אחרונה שקראתי שמישהו רכש מסך כזה היה מאולסייל. תתחיל משם.
הוא עם פילטר מצויין נגד השתקפויות. (הדגם שהחליף אותו בלי הפילטר).
לגבי 46D550, הוא מסך מט ולדעתי שווה את ה1,000 ש"ח תוספת על 46C530.
המסך הזה משתווה באיכות ל46C650....בדברים מסויימים אפילו טוב יותר.
האם יש מקום טוב וזול לרכישת מסכי סמסונג? סיילים למיניהם (חוץ מאולסייל שציינת), או שפשוט לרכוש מהזול ביותר בזאפ? יש מקום להתמקחויות (מעולם לא קניתי טלוויזיה ).
נראה לי שהשתכנעתי שעדיף להשקיע עוד 1000 ש"ח בפעם בכמה שנים שקונים טלוויזיה ולקבל מוצר איכות יותר. מישהו כאן חושב שעדיף לחסוך את ה1000 ש"ח ולקחת את הC530?
לך תבדוק את הLCDS של סמסונג בחנות ותראה אם אתה אוהב את התמונה. הרבה פעמים קראתי כאן המלצות נלהבות וכשראיתי בחנות התאכזבתי מאוד.
לטעמי התמונה בLCD הבסיסיות של סמסונג(C530, C550, D550) בינונית בלבד. הניגודיות אמנם טובה(שחור יחסית עמוק) אבל עיבוד התמונה בתנועה בינוני ומטה. הC530 גרועה משמעותית מהשלוש וסובלת ממריחות בלתי נסבלות.
ובכיוון אחר לגמרי - LCD של LG שמגיעה עם פאנל IPS ALPHA, פאנל שונה לחלוטין מזה בטלויזיות של סמסונג ובהתאם לכך נותן תמונה שונה.
הטלויזיה הזאת מתמודדת מאוד טוב עם תנועה אבל עם חסרון מוכר של ניגודיות פחות טובה. חשוב לציין שהיא נטולת פיצ'רים ולכן יותר זולה.