היום בבוקר סוף סוף הבנתי בשביל מה בנו את הרכבת הקלה בירושליים ..
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לא יאמן...
אולי העובדים בסך הכל רצו חופש בחול המועד... בכל זאת הם עובדים כבר כמה שבועות!
אולי העובדים בסך הכל רצו חופש בחול המועד... בכל זאת הם עובדים כבר כמה שבועות!
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
לא רק שהם עובדים כמה שבועות, הם גם עובדים פיזית... להגיע לרמזור ולצפור גלינג גלינג... ממש קשה..oris74 כתב:לא יאמן...
אולי העובדים בסך הכל רצו חופש בחול המועד... בכל זאת הם עובדים כבר כמה שבועות!...
חובה חופש !!
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
הם טוענים לשכר נמוך.
אחד דיבר בטלויזיה ואמר שלא יתכן שהוא מקבל פחות מנהג אוטובוס, שהוא מסיע 500 נוסעים וההוא 50. על זה שההוא של ה 50 עומד בפקקים כל היום, צריך להזיע בשביל להשתלב בתנועה, ולענות ולכוון כל מיני טיפוסים, ושלו יש נתיב פנוי ואין לו מגע עם ציבור הנוסעים, הוא לא אמר כלום.
לפני פחות מחודשיים נתנו להם את העבודה הזאת, והם לקחו.
אני לא מבין, הם לא ידעו כמה משלמים להם לפני שקיבלו עליהם את המשרה הזאת? הם לא יכולו ללכת לנהוג באוטובוס במקום ברכבת?
לא טוב להם עם השכר, שילכו לעבוד באוטובוס. הם בקושי חודשיים עובדים, לא הרוויחו ולא הפסידו שום דבר. לא שצברו שם תנאים וותק.
זו חוצפה של ממש. אני מקווה שההנהלה תעיף את כולם לעזעזל ולא תיצור פה תקדים.... הרי כך או כך הם נטל על החברה.
אחד דיבר בטלויזיה ואמר שלא יתכן שהוא מקבל פחות מנהג אוטובוס, שהוא מסיע 500 נוסעים וההוא 50. על זה שההוא של ה 50 עומד בפקקים כל היום, צריך להזיע בשביל להשתלב בתנועה, ולענות ולכוון כל מיני טיפוסים, ושלו יש נתיב פנוי ואין לו מגע עם ציבור הנוסעים, הוא לא אמר כלום.
לפני פחות מחודשיים נתנו להם את העבודה הזאת, והם לקחו.
אני לא מבין, הם לא ידעו כמה משלמים להם לפני שקיבלו עליהם את המשרה הזאת? הם לא יכולו ללכת לנהוג באוטובוס במקום ברכבת?
לא טוב להם עם השכר, שילכו לעבוד באוטובוס. הם בקושי חודשיים עובדים, לא הרוויחו ולא הפסידו שום דבר. לא שצברו שם תנאים וותק.
זו חוצפה של ממש. אני מקווה שההנהלה תעיף את כולם לעזעזל ולא תיצור פה תקדים.... הרי כך או כך הם נטל על החברה.
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8136
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 475 פעמים
מדהים,
התחילו לעבוד לפני חודשיים, כשחתמו על החוזה אף אחד לא חשב לבקש עוד כסף אז הם התחילו לעבוד ועכשיו משביתים את הרכבת כי לכאורה הם חושבים שיש להם מינוף גדול יותר.
אני אומר , לזרוק אותם לעזאזל עכשיו ! להכשיר נהגים חדשים גם אם זה כרוך בהשבתת השירות לעוד חודשיים.
התחילו לעבוד לפני חודשיים, כשחתמו על החוזה אף אחד לא חשב לבקש עוד כסף אז הם התחילו לעבוד ועכשיו משביתים את הרכבת כי לכאורה הם חושבים שיש להם מינוף גדול יותר.
אני אומר , לזרוק אותם לעזאזל עכשיו ! להכשיר נהגים חדשים גם אם זה כרוך בהשבתת השירות לעוד חודשיים.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי