טלויזית דור חדש, LED/PLASMA תלת ממד בעיקר למשחקים...

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
iqdarko פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 179
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

אני מתלבט מאוד... להורים שלי בבית PN64D8000.. משחקים עובדים עם קצת DELAY.... ולכן לא אקנה את ה51 פלזמה שלהם... (n)

מה אתם ממליצים? איך הLG החדשות? הLED של סמסונג יהיה יותר טוב? או הVT30 של פנסוניק?

אשמח להמלצה בעיקר למשחקים ב360/PS3 בגודל 50 אינץ פלוס מינוס מחיר עד 13,000 ש"ח!

תודה!

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

iqdarko כתב:אני מתלבט מאוד... להורים שלי בבית PN64D8000.. משחקים עובדים עם קצת DELAY.... ולכן לא אקנה את ה51 פלזמה שלהם... (n)

מה אתם ממליצים? איך הLG החדשות? הLED של סמסונג יהיה יותר טוב? או הVT30 של פנסוניק?

אשמח להמלצה בעיקר למשחקים ב360/PS3 בגודל 50 אינץ פלוס מינוס מחיר עד 13,000 ש"ח!

תודה!
...

iqdarko

מסכי הפלזמה של סמסונג מהדור החדש מצויינים (Y)

PN64D8000 מסך פנטסטי (Y)

לא הבנתי מה הבעיה בגודל 51 למשחקים .

כשאתה כותב מסכי הליד של סמסונג לאיזה דגם אתה מתכוון ?

לגבי מסכי הליד של LG לא לטעמי .

לבסוף הגעת למסך הטוב ביותר שיש כיום בשוק המסכים פנאסוניק VT-30 (Y)

ההחלטה די קלה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8259
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #3 

לגבי הסמסונג נסה את הטריק הבא להקטין לאג במשחקים:

[left] exceptionally speedy 16ms, but we had to use the “PC” input label (accessed by pressing Source > HDMI1/DVI > Tools > Edit Name > PC)[/left]

לגבי ה LG החדשות, יש לאגים, למרות דיווחים על שיפורים מסויימים ככה שלא הייתי קונה למשחקים

לגבי הלאג של ה VT30 :

Console Gaming

[left]As with the rest of the 2011 Panasonic Plasmas, gaming is excellent on the TX-P50VT30B. We measured its video processing adding just 24 ms of lag. We measured this figure in the “Game” picture mode, although the other modes felt just as fast, provided we hadn’t enabled the [Intelligent Frame Creation] system, which by its very nature adds some noticeable delay. Having only 24 ms of input lag means that we can recommend the Panasonic TX-P50VT30 to just about anyone who’s into gaming; only some CRT die-hards who’ve mastered every single combo move in beat-em-up games would be able to sense any sort of delay. Gaming felt fluid, fast and enjoyable on this HDTV.[/left]

באתר אחר נמדד קצת יותר:

http://www.digitalversus.com/panasonic- ... 93_60.html

עוד אופציה עם לאג מזערי:

http://www.digitalversus.com/philips-40 ... 07_53.html

iqdarko פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

תודה על התשובות... הD8000 גודל 64 אינץ יש להורים שלי בסלון, רואים בה בצורה מדהימה!!!!!! אבל לאג יחסי במשחקים, מה שהביא אותי למסקנה לא לקנות את אותה טלויזיה רק בגודל 51 אינץ לעצמי... רציתי לדעת האם הLED של סמסונג, הD8000 יותר טוב או פחות מבחינת משחקים ולאג כללי... :(

אני מתחיל לראות שהפנסוניק מומלצת, וכנראה אחשוב חזק עליה... אבל ממש לא מומלץ הLG לדעתכם? נראו טוב בתערוכה אשתקד..

דרך אגב, 12,000 ל50VT30 זה טוב? דגם אנגלי עם אחריות בארץ? מחיר שווה, או שאפשר להשיג זול יותר?

תודה!! (Y)

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

קראת מה שכתבתי? לסמסונג D8000 אמור להיות לאג של 31 מ"ש שאמור להיות בסדר גמור למשחקים בהגדרות הנכונות. כנראה שההגדרות שלך ב D8000 לא נכונות. האם ניסית מצב GAME? האם ניסית לכבות חלק ממערכות עיבוד התמונה?

מעבר לכך, כתבתי לך שיש טריק בפלזמה אחרת של סמסונג שמוריד עוד יותר את הלאג. האם ניסית?

אני לא יודע אם הייתי קונה VT30 מייבוא מקביל ב 12,000 כשאפשר להשיג אותה מייבוא רשמי עם 5 שנות אחריות באזור ה 14,000.

iqdarko פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

אנסה לשחק בהגדרות של הסמסונג... ואדבר עם יורוקום בעניין המחיר!

תודה!

דרך אגב, איפה סופרים את הMS? שאדע כמה מוצג לי?

piojo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

בקשר לD8000:

"Unsurprisingly, the input lag was 66 ms, or four whole frames, compared to a standard CRT monitor. That means that this TV won't make any friends amongst dedicated gamers."

http://www.digitalversus.com/samsung-ue ... 70_36.html

הם החמיצו איזה Game mode או משהו כזה? כי אני דווקא הייתי בעד לקנות אותה אבל עם input lag גבוה שכזה לא בטוח ששווה לקנות

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #8 

piojo כתב:בקשר לD8000:

"Unsurprisingly, the input lag was 66 ms, or four whole frames, compared to a standard CRT monitor. That means that this TV won't make any friends amongst dedicated gamers."

http://www.digitalversus.com/samsung-ue ... 70_36.html

הם החמיצו איזה Game mode או משהו כזה? כי אני דווקא הייתי בעד לקנות אותה אבל עם input lag גבוה שכזה לא בטוח ששווה לקנות
...
זאת ה D8000 LED. לא הפלזמה.

לגבי הפלזמה:

[left]Console Gaming

Although it wasn’t the most lag-free HDTV we’ve reviewed, we didn’t have too many complaints with the averaged 31ms input lag figure from the PS51D8000. This is still on the good side of acceptability for just about all users.[/left]

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung- ... 011257.htm

מעבר לכך יש את הטריק שציינתי בפוסטים הקודמים שאולי יעבוד. ב D550 הוא עובד (הפלזמה) ומוריד את הלאג ל 16 מ"ש.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”