לו היה לי עדיין שיער.....
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
זיו,
התמונה שפרסמת מרגיזה בדמגוגיותה.
מה הקטע? מותו של מייקל ג'קסון עשה פי 1000 רעש ממותו של ג'ובס, ובטח ממותו של כל זוכה פרס נובל או סופר דגול. אז מה חדש תחת השמש?
סטיב ג'ובס היה סלבריטי. דניס ריצ'י לא היה סלבריטי ואני מנחש שגם לא רצה להיות. זה כל העיניין בהשוואה הזו של התגובות הציבוריות.
רוב העולם לא שמע את שמו של ריצ'י, ומן הסתם, טוב כך לו ולמשפחתו.
במיוחד טפשי ה Who gives a shit . עובדה שכן מציינים את זה ורוב מי שהשם ריצ'י אומר לו משהו, בהחלט יודע על מותו ומוקיר את האיש.
התמונה שפרסמת מרגיזה בדמגוגיותה.
מה הקטע? מותו של מייקל ג'קסון עשה פי 1000 רעש ממותו של ג'ובס, ובטח ממותו של כל זוכה פרס נובל או סופר דגול. אז מה חדש תחת השמש?
סטיב ג'ובס היה סלבריטי. דניס ריצ'י לא היה סלבריטי ואני מנחש שגם לא רצה להיות. זה כל העיניין בהשוואה הזו של התגובות הציבוריות.
רוב העולם לא שמע את שמו של ריצ'י, ומן הסתם, טוב כך לו ולמשפחתו.
במיוחד טפשי ה Who gives a shit . עובדה שכן מציינים את זה ורוב מי שהשם ריצ'י אומר לו משהו, בהחלט יודע על מותו ומוקיר את האיש.
משה
אני מכיר ומוקיר ולא ידעתי על פטירתו...
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
מה הבעיה פה..?
גימיק של רגע אחד..
הבן אדם בטח הוריד את אחרי שעה...
אגב, בקושי מוצאים שםפ את הדמיון..
גימיק של רגע אחד..
הבן אדם בטח הוריד את אחרי שעה...
אגב, בקושי מוצאים שםפ את הדמיון..
...
יכול להיות שזה בכלל פוטושופ.
והדמיון די ברור, רק צריך להזכר כמה שנים אחורה כשהיה צעיר יותר.
והדמיון די ברור, רק צריך להזכר כמה שנים אחורה כשהיה צעיר יותר.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
The story of stuff
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אני חושב ש (סליחה על הPUN) זה שני צדדים של אותו תפוח.
דניס ריצ'י היה משמעותי לא פחות מאשר ג'ובס וגייטס בעיצוב החיים המודרניים שלנו כיום. אלא שהוא עשה את זה מאחורי הקלעים.
מה שמיוחד בג'ובס הוא שהוא הצליח לזקק החוצה את הטכנולוגיה ולהפוך את החברה שלו ואת המוצרים שלו לכאלה שהם pure emotion, כלומר אתה יכול לאהוב אותם או לשנוא אותם אבל אתה לא יכול להשאר אמביוולנטי לגביהם. זה לא משהו שאפשר להגיד על מוצרים אחרים.
קחו לדוגמא את windows 7 שלדעתי זה ה-Windows הטוב ביותר שחברת מיקרוסופט עשתה אי פעם.
אוקיי, נסו עכשיו למצוא מישהו שאומר שהוא "אוהב" את windows 7. מבחינת המשתמשים של מע' ההפעלה הזו, זה כלי עבודה. אנחנו לא אוהבים פטיש, נכון?
את ה-series 9 שלי (למרות שפה ושם יש לו מגרעות) אני אוהב, וכך גם את האייפד ואת האייפון. לקוחות אפל מאוהבים ממש במערכת ההפעלה שלהם. ג'ובס הצליח לזקק את זה כך שזה כבר לא מוצר צריכה או מוצר מחשב, אלא חלק מה- lifestyle של המשתמשים.
זה משהו שאפשר לראות בחברות ותיקות בלבד, כגון נייקי, פפסי, קוקה קולה ודומיהם. נדיר לראות את זה במוצרים טכנולוגיים.
זה הייחוד של ג'ובס ובגלל זה הוא מעורר כל כך הרבה תגובות.
דניס ריצ'י היה משמעותי לא פחות מאשר ג'ובס וגייטס בעיצוב החיים המודרניים שלנו כיום. אלא שהוא עשה את זה מאחורי הקלעים.
מה שמיוחד בג'ובס הוא שהוא הצליח לזקק החוצה את הטכנולוגיה ולהפוך את החברה שלו ואת המוצרים שלו לכאלה שהם pure emotion, כלומר אתה יכול לאהוב אותם או לשנוא אותם אבל אתה לא יכול להשאר אמביוולנטי לגביהם. זה לא משהו שאפשר להגיד על מוצרים אחרים.
קחו לדוגמא את windows 7 שלדעתי זה ה-Windows הטוב ביותר שחברת מיקרוסופט עשתה אי פעם.
אוקיי, נסו עכשיו למצוא מישהו שאומר שהוא "אוהב" את windows 7. מבחינת המשתמשים של מע' ההפעלה הזו, זה כלי עבודה. אנחנו לא אוהבים פטיש, נכון?
את ה-series 9 שלי (למרות שפה ושם יש לו מגרעות) אני אוהב, וכך גם את האייפד ואת האייפון. לקוחות אפל מאוהבים ממש במערכת ההפעלה שלהם. ג'ובס הצליח לזקק את זה כך שזה כבר לא מוצר צריכה או מוצר מחשב, אלא חלק מה- lifestyle של המשתמשים.
זה משהו שאפשר לראות בחברות ותיקות בלבד, כגון נייקי, פפסי, קוקה קולה ודומיהם. נדיר לראות את זה במוצרים טכנולוגיים.
זה הייחוד של ג'ובס ובגלל זה הוא מעורר כל כך הרבה תגובות.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
עופר, לא יודע אם אני יוצא דופן לפי מה שאמרת אבל אצלי זה לא ככה. לי יש באמת אייפון ואייפד אבל לא מבחירה ואני לא קשור אליהם. בעבודה היתה לי בחירה בין בלקברי לאייפון כי בזמנו אנדרויד לא היה רלוונטי. אם וכאשר הוא יוחלף יכול מאוד שאקח דרויד. את באייפד קיבלתי מתנה אז אני לא מתלונן
אבל אני לא אוהב אותם יותר מהלפטופ ומכונת הכביסה.