מבצע לזמן מוגבל של BOSE. ללכת על זה???
- lagolaspen
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
לדעתי האישית בלבד,
לא הייתי ממליץ ללכת על BOSE בכלל מאחר והם היו בסך הכל שם טוב בעבר (עוד לפני שהיתה מודעות ותחרות כזו גדולה ברמקולים ובקולנוע ביתי בפרט)והם רוכבים על המוניטין הזה עד עכשיו.
הסאונד שלהם בכלל לא מדהים אלא נחמד במצב הכי טוב. הפצצה בווליום לא אומרת אם הרמקולים טובים או איכותיים.
אם קשה לך או לאחרים להאמין אני ממליץ בחום להכנס לאתר בית שלהם ולחפש נתונים על כל רמקול (חוץ מאיזה גודל הוא) וגם כמובן על הסט שאתה מתעניין בו!! לא תמצאו כלום!! BOSE לא מפרסמים נתונים על שום רמקול כי אין להם נתונים לפרסם או שהם מתביישים בו

בתקציב שלך תמצא דברים טובים יותר ביד 2 או ייבוא מח"ול.
בהצלחה
לא הייתי ממליץ ללכת על BOSE בכלל מאחר והם היו בסך הכל שם טוב בעבר (עוד לפני שהיתה מודעות ותחרות כזו גדולה ברמקולים ובקולנוע ביתי בפרט)והם רוכבים על המוניטין הזה עד עכשיו.
הסאונד שלהם בכלל לא מדהים אלא נחמד במצב הכי טוב. הפצצה בווליום לא אומרת אם הרמקולים טובים או איכותיים.
בתקציב שלך תמצא דברים טובים יותר ביד 2 או ייבוא מח"ול.
בהצלחה
ההימנעות של BOSE מלפרסם נתונים טכניים על הרמקולים נובעת (לעטנתם) מכך שזה לא באמת מה שהלקוח צריך לדעת
ושהקניה שלו צריכה להסתמך על האזנה בלבד ולא לבוא "מושחתים" מנתונים שידועים לו מראש.
כלומר רוצים שתקשיב לרמקול ולסאונד שלו ולפי זה תחליט.
ושהקניה שלו צריכה להסתמך על האזנה בלבד ולא לבוא "מושחתים" מנתונים שידועים לו מראש.
כלומר רוצים שתקשיב לרמקול ולסאונד שלו ולפי זה תחליט.
המחיר אכן מחיר טוב (הנחה של 1000 שקל ממחיר השוק ולא כפי שמצוין באתר).
לדעתי אם מדובר במערכת רק לקולנוע בייתי והאסתטיקה חשובה (אין אפשרות לרמקולים "גדולים") אז בהחלט הייתי שוקל לקנות את הסט הזה.
אני אישית הייתי מעדיף בסכום הזה(כ 4000 שקל) לקנות 2 רמקולים קדמיים "אמיתיים" (אפילו ביד שניה) ובכל פעם להוסיף ולשדרג עד למערכת סראונד מושלמת.
לשיקולך , דרור .
לדעתי אם מדובר במערכת רק לקולנוע בייתי והאסתטיקה חשובה (אין אפשרות לרמקולים "גדולים") אז בהחלט הייתי שוקל לקנות את הסט הזה.
אני אישית הייתי מעדיף בסכום הזה(כ 4000 שקל) לקנות 2 רמקולים קדמיים "אמיתיים" (אפילו ביד שניה) ובכל פעם להוסיף ולשדרג עד למערכת סראונד מושלמת.
לשיקולך , דרור .
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
ממליץ לך על יבוא אישי של מערכת Onkyo HT-S7400 Home Theater System.Adi123 כתב:תודה רבה על התגובה:)
אני אשמח לקבל המלצות למגבר + 5 רמקולים וסאב שמומלצים לדעתך. התקציב שלי הוא עד 4K
עדי...
מדובר במערכת שכוללת רסיבר + 5 רמקולים + סאב. מצורך לינק
http://www.bhphotovideo.com/c/product/7 ... eater.html
הכול עד הבית כולל מיסים שילוח וממיר מתח ב 3800 ש"ח.
שום דבר אחר שתקנה בכסף הזה בארץ לא יגיע לרמה הזאת.
אם תרצה פרטים הוסיף בהמשך.
ציון
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9055
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
המחיר אכן טוב לסט הספציפי הזה של BOSE שנמכר בסביבות ה 500-1000 ש"ח יותר. בחו"ל נמכר ב- 999$ ולא שקל פחות.
אני שמעתי את הסט הקטן יותר (עם הקוביות הבודדות AM6 ולא הכפולות). הסאונד לטעמי היה בסדר גמור והרמקולים מילאו את החדר בצורה טובה והסאב יודע לדפוק אבל הבעיה לטעמי הייתה שהצליל היה טיפה מתכתי בעייני. זה אומר שהתחום של ה Mid היה קצת חסר או לא מורגש מספיק.
מבחינת העיצוב - לדעתי אחלה אבל שוב שאלה של טעם. שים לב שהסאב בגרסה הזו יחסית מוארך לעומת סאבים אחרים.
ביד2 אפשר למצוא גם את הסט הנ"ל ב- 3500 שקל בערך (ולפעים עם מתלים או סטנדים שלא מגיעים כסטנדרט).
מציע לך ללכת לשמוע ולראות אם אתה מתחבר לצליל.
אני שמעתי את הסט הקטן יותר (עם הקוביות הבודדות AM6 ולא הכפולות). הסאונד לטעמי היה בסדר גמור והרמקולים מילאו את החדר בצורה טובה והסאב יודע לדפוק אבל הבעיה לטעמי הייתה שהצליל היה טיפה מתכתי בעייני. זה אומר שהתחום של ה Mid היה קצת חסר או לא מורגש מספיק.
מבחינת העיצוב - לדעתי אחלה אבל שוב שאלה של טעם. שים לב שהסאב בגרסה הזו יחסית מוארך לעומת סאבים אחרים.
ביד2 אפשר למצוא גם את הסט הנ"ל ב- 3500 שקל בערך (ולפעים עם מתלים או סטנדים שלא מגיעים כסטנדרט).
מציע לך ללכת לשמוע ולראות אם אתה מתחבר לצליל.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
יש לחבר שלי את S7300 והוא מאוד מרוצה ...אני שמעתי אותו ושומעים ממש טוב ביחס לעלות של המערכת.Adi123 כתב:הי ציון, תודה על ההמלצה:)
יש לך את הסט הזה? יודע איפה אפשר לשמוע אותו?
עדי...
לצערי וגם לצערך המערכות הנ"ל לא מיובאות לארץ ולכן לא ניתן לשמוע אותם.
תאמין לי שמכסף הזה לא תמצא משהו טוב יותר בארץ.
ציון