שלום!
יש לי מחשב מדיה סנטר די ישן :
P.4 3.0GHZ
HD6450
2GB 400MHZ
HD 80GB (בקרב יוחלף)
עכשיו כשאני מנסה להריץ סרטים בFHD יש קרטועים של הקול וגם של הווידאו, הבנתי שיש דבר כזה האצת חומרה ובמדריכים שכתוב שם מדובר גם על תוכנות של NVIDIA ומה כמו COREAVC שהיא לכרטיסי מסך של נוידיה בלבד וגם התוכנה של נוידיה ורציתי לדעת מה עושים עם יש לי כרטיס של ATI ?
תודה רבה ומקווה שתעזרו לי
שקד
שאלה על האצת חומרה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לא אנוידיה ולא CoreAVC, אלא DXVA.
אופציות קלות לפענוח חומרה הן Boxee ו-XBMC הכוללות את זה מובנה, ויש גם את הנגן המצויין MPC HC, אותו אפשר להגדיר על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD", אשר לינק אליו תוכל למצוא בשרשור המדריכים בראש הפורום.
אופציה נוספת מצויינת - שימוש בנגן העושה שימוש במקודדים חיצוניים, כך ש-FFDShow DXVA (אייקון כתום במקום אדום) מפענח לך את הוידאו.
נסה ודווח...
אופציות קלות לפענוח חומרה הן Boxee ו-XBMC הכוללות את זה מובנה, ויש גם את הנגן המצויין MPC HC, אותו אפשר להגדיר על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD", אשר לינק אליו תוכל למצוא בשרשור המדריכים בראש הפורום.
אופציה נוספת מצויינת - שימוש בנגן העושה שימוש במקודדים חיצוניים, כך ש-FFDShow DXVA (אייקון כתום במקום אדום) מפענח לך את הוידאו.
נסה ודווח...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לא, אין מדריך.
אבל תנסה להגדיר איתו בתפריט הפילטרים/מקודדים (לא זוכר איך קוראים לזה, לא השתמשתי בו כמה שנים) שאת הוידאו יפענח המקודד FFDShow DXVA video decoder.
אבל תנסה להגדיר איתו בתפריט הפילטרים/מקודדים (לא זוכר איך קוראים לזה, לא השתמשתי בו כמה שנים) שאת הוידאו יפענח המקודד FFDShow DXVA video decoder.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"