רסיבר 5.1 - המלצה
עקב ההמלצות של חברי הפורום [בעניין זה תודות בעיקר לציון] אני מעוניין לייבא ריסבר ורמקולים מחו"ל.
קבלתי כבר מספר תשובות בעניין, אך יש לי עוד כמה שאלות על מנת להסגר סופית על המוצרים.
החשובה ביותר צריך המלצה לריסבר 5.1 [לא צריך 7 רמקולים] האם יש משהו באמצע? ,לא מצאתי כמעט המלצות לריסברים 5.1 בפורום.
1. האם מישהו יכול להמליץ על רסיבר טוב 5.1 בסביבות במחיר 4000-5000 ₪ [400-500 דולר בחו"ל] . רוב
ההמלצות כאן הם לריסברים 7.1.
2. האם ניתן לקנות ריסבר 7.1 ולחבר אותו כ 5.1? מה ההבדל בין ריסבר 5.1 או 6?
3. אני אהיה בחו"ל בחודש הבא, האם אפשר להביא איתי את הריסבר בטיסה חזרה? מישהו פה עשה את זה?
4. בבקשה אשמח לחוות דעת לגבי רמקולים Energy Take Classic 5.1 + ריסיבר טוב שמתאים לרמקולים
הנ"ל [מחכה להמלצתכם בעניין], משהו בסגנון האונקיו 609 או פיוניר 1021.
a. האם החבילה הנ"ל טובה יותר מאונקיו 7400 שציון המליץ עליה [ציון אשמח מאוד לדעתך בעניין].
ציינתם בפורום יבוא דרך ushops http://www.ushops.co.il/basket.php?acti ... ct_id=1200 לפי מה שראיתי באתר המחיר של המוצרים הם סופיים בבית הלקוח בלי חישובים ובלי מאמץ, האם הבנתי נכון? איך זה שאף אחד לא ציין שפשוט ניתן להיכנס לאתר הנ"ל ולקנות מוצר במחיר סופי אשר מייבא מחו"ל?
קבלתי כבר מספר תשובות בעניין, אך יש לי עוד כמה שאלות על מנת להסגר סופית על המוצרים.
החשובה ביותר צריך המלצה לריסבר 5.1 [לא צריך 7 רמקולים] האם יש משהו באמצע? ,לא מצאתי כמעט המלצות לריסברים 5.1 בפורום.
1. האם מישהו יכול להמליץ על רסיבר טוב 5.1 בסביבות במחיר 4000-5000 ₪ [400-500 דולר בחו"ל] . רוב
3. אני אהיה בחו"ל בחודש הבא, האם אפשר להביא איתי את הריסבר בטיסה חזרה? מישהו פה עשה את זה?
4. בבקשה אשמח לחוות דעת לגבי רמקולים Energy Take Classic 5.1 + ריסיבר טוב שמתאים לרמקולים
a. האם החבילה הנ"ל טובה יותר מאונקיו 7400 שציון המליץ עליה [ציון אשמח מאוד לדעתך בעניין].
ציינתם בפורום יבוא דרך ushops http://www.ushops.co.il/basket.php?acti ... ct_id=1200 לפי מה שראיתי באתר המחיר של המוצרים הם סופיים בבית הלקוח בלי חישובים ובלי מאמץ, האם הבנתי נכון? איך זה שאף אחד לא ציין שפשוט ניתן להיכנס לאתר הנ"ל ולקנות מוצר במחיר סופי אשר מייבא מחו"ל?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
1. אם אתה טס לחו"ל עוד חודש אז הכי טוב לקחת את הפיוניר 421 שדובר עליו רבות כאן בפורום ב- 200 דולר, בהנחה שעדיין יהיה במלאי
2. כן, אכן אפשרי
3. אפשר אבל אם אתה קונה משהו מעבר ל- 200 דולר צריך להצהיר על זה במכס ולשלם 34% מערך הקנייה. צריך לוודא שגם מה שתקנה יתמוך ב 220V אחרת תצטרך שנאי מוריד מתח
4 יש גם מבצע על הרמקולים בדיוטי ב- 200 דולר (צריך לטוס עם עוד מישהו...
לגבי USHOPS אפשר לרכוש ישירות דרכם ע"פ המחירים שמופיעים באתר שלהם. קח בחשבון שאם תעשה את זה לבד תחסוך את עלות התיווך שהם מבצעים עבורך (לוקחים אחוז מסוים מערך המוצר)
2. כן, אכן אפשרי
3. אפשר אבל אם אתה קונה משהו מעבר ל- 200 דולר צריך להצהיר על זה במכס ולשלם 34% מערך הקנייה. צריך לוודא שגם מה שתקנה יתמוך ב 220V אחרת תצטרך שנאי מוריד מתח
4 יש גם מבצע על הרמקולים בדיוטי ב- 200 דולר (צריך לטוס עם עוד מישהו...
לגבי USHOPS אפשר לרכוש ישירות דרכם ע"פ המחירים שמופיעים באתר שלהם. קח בחשבון שאם תעשה את זה לבד תחסוך את עלות התיווך שהם מבצעים עבורך (לוקחים אחוז מסוים מערך המוצר)
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
היי דרור,דרור123 כתב:עקב ההמלצות של חברי הפורום [בעניין זה תודות בעיקר לציון] אני מעוניין לייבא ריסבר ורמקולים מחו"ל.
ציינתם בפורום יבוא דרך ushops http://www.ushops.co.il/basket.php?acti ... ct_id=1200 לפי מה שראיתי באתר המחיר של המוצרים הם סופיים בבית הלקוח בלי חישובים ובלי מאמץ, האם הבנתי נכון? איך זה שאף אחד לא ציין שפשוט ניתן להיכנס לאתר הנ"ל ולקנות מוצר במחיר סופי אשר מייבא מחו"ל?...
1) לא הבנתי מה אתה מחפש, רסיבר בלבד במחיר של 4K-5K או רסיבר ורמקולים?
2) אפשר לחבר כל רסיבר 7.1 "רק" עם 5.1... אין שום בעיה.
3) כן, אפשר להביא רסיבר הטיסה ולשלוח אותו בבטן המטוס במקום מזוודה.... ממולץ מאוד להשאיר את הרסיבר באריזה המקורית ע"מ למנוע פגיעה ברסיבר.
4) אונקיו 609 +Energy Take Classic 5.1 כנראה יהיה טוב יותר מ S7400 אבל גם יקר יותר משמעותית, משהו כמו 800$ במקום 550$.
5) אפשר לקנות ישירות מ USHOPS לפי מחיר סופי עד הבית אבל זה לא ממולץ כי אם תקנה עצמאיתורק תשלח דרכם אתה תחסוך לעצמך כמה מאות שקלים.
מקווה שעניתי על הכול.
דרך אגב: אם אתה מעלה את התקציב ורוצה ללכת לכוון של רסיבר + 5.1 רמקולים, הייתי ממליץ לך ללכת על סט רמקולים של infinity בשילוב עם אונקיו 609. לדעתי יותר טוב מה energy. מצורף לינק. נמכרים באמזון במחיר מדהים של 500$.
http://www.amazon.com/Infinity-TSS-1200 ... 1-15-spell
ציון
רסיבר 5.1 - המלצה
הכוונה שלי הייתה סה"כ השקעה מתוכננת בקניה בחו"ל 800 דולר [לא כולל מיסים והובלה] לרמקולים ולריסבר.
הסכומים שרשמתי בשקלים היו לצורך אינדיקציה בלבד לעלויות באם הייתי קונה בארץ .
לגבי ההובלה במטוס, מה שחשבתי זה להוציא את הרסיבר מהקופסא ולשים אותו איתי בתיק שיעלה למטוס ולא בתא המטען[ נראה לי קצת מפחיד לשים רסיבר בתא מטען של המטוס].
ציון, האם באונקיו 609 יש אפשרות לשלוט עם האייפון כמו 1021?
הרמקולים של האינפנטי עליהם המלצת, לדעתך טובים יותר מניסיון או על הנייר?
כמו כן באם הנך מבין אשמח גם המלצה לרכישת מדיה סנטר או סטרימר טוב, קח בחשבון שקניתי מסך VT20' ואני מעוניין לראות גם בתלת מימד.
הסכומים שרשמתי בשקלים היו לצורך אינדיקציה בלבד לעלויות באם הייתי קונה בארץ .
לגבי ההובלה במטוס, מה שחשבתי זה להוציא את הרסיבר מהקופסא ולשים אותו איתי בתיק שיעלה למטוס ולא בתא המטען[ נראה לי קצת מפחיד לשים רסיבר בתא מטען של המטוס].
ציון, האם באונקיו 609 יש אפשרות לשלוט עם האייפון כמו 1021?
הרמקולים של האינפנטי עליהם המלצת, לדעתך טובים יותר מניסיון או על הנייר?
כמו כן באם הנך מבין אשמח גם המלצה לרכישת מדיה סנטר או סטרימר טוב, קח בחשבון שקניתי מסך VT20' ואני מעוניין לראות גם בתלת מימד.
לאונקיו 609 יש חיבור לאיפון (•Direct Digital Connection of iPod/iPhone via Front-Panel USB Port
) האם זה מאפשר שליטה? אני לא יודע, סביר להניח שעם אפליקציה נכונה אז כן אבל אני לא בטוח.
כי שטס לא מעט פעמיים, אני לא בטוח שיתנו לך לעלות עם הרסיבר למטוס גם בגלל גודלו ומשקלנו וגם בגלל שיקולי בטיחון....נראה לי יותר בטוח לשלוח לבטן המטוס באריזה המקורית עם אריזה נוספת.
לגבי האינפיניטי, יש לי סט סטייליטים שלהם משנת 1999 (עלו לי 700$) ויש לי רק מילה אחד להגיע עליהם.... מעולים !!!!
כמובן שמה שיש לי זו סידרה ישנה מאוד אבל מקבילה למה שהמלצתי והם עושים את העבודה בצורה מעוררת כבוד.
ציון
) האם זה מאפשר שליטה? אני לא יודע, סביר להניח שעם אפליקציה נכונה אז כן אבל אני לא בטוח.
כי שטס לא מעט פעמיים, אני לא בטוח שיתנו לך לעלות עם הרסיבר למטוס גם בגלל גודלו ומשקלנו וגם בגלל שיקולי בטיחון....נראה לי יותר בטוח לשלוח לבטן המטוס באריזה המקורית עם אריזה נוספת.
לגבי האינפיניטי, יש לי סט סטייליטים שלהם משנת 1999 (עלו לי 700$) ויש לי רק מילה אחד להגיע עליהם.... מעולים !!!!
כמובן שמה שיש לי זו סידרה ישנה מאוד אבל מקבילה למה שהמלצתי והם עושים את העבודה בצורה מעוררת כבוד.
ציון
Re: האם עדיין נמכרים בדיוטי ב200$?
ranziv כתב:האם energy take 5.1 עדיין נמכרים בדיוטי ב200$?...
הם לא נמכרו אף פעם בדיוטי ב200$ , הכוונה שלו הייתה ל- JBL200.5 שנמכרים ב-200$