מסך מקרן דרפר עם גלים
יש לי מסך דרפר חדש חשמלי ורואים בו מצויין אבל בצד ימין למעלעה יש באופן קבוע מיין גל שנראה לעיין רק אם התמונה מראה למשל נוף בתנוע אז אתה חש את הגל.בתמונות רגילות לא כלכך שמים לב אלה אם אתה מתרכז ומחפש את הגל .אם ממש עומדים מהצד אז אתה רואה בבירור את הגל ואפילו עוד כמה גלים קטנים חסרי חשיבות.
האם לכולם יש את הבעיה או שנפלתי על מסך דפוק.
המסך הוא יקר ועלה לי כמעט 3000 שח.
המסך הוא יקר ועלה לי כמעט 3000 שח.
אצלי זה מהרגע הראשון שהוא אצלי .ןאני חייב לציין שזה גלים לא בצידי המסך מה שבאמת קורה אצל הרבה אנשים אלה גלים במסך עצמו .פשוט לא פלטה אחת.כשאתה פותח את המסך ולא מוקרן עליו באור יום ועומדים מולו רואים שני גלים שביחד הם נראים כמו האות V מלמעלה ויורדים ונפגשים למטה.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
גם אצלי מהיום הראשון ואפילו הלכתי למפעל שמרכיבים אותם ובחרתי אחד אחר שהגלים שלו היו פחות בולטים אבל עדיין היו גלים. דיי נדיר למצוא מסך כזה בלי גלים בכלל (עלה לי 3600 לפני שלוש שנים).
אין מה לעשות, צריך להשקיע במסך מתיחה.
אין מה לעשות, צריך להשקיע במסך מתיחה.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
ברוך הבא לעולם המסכים עם הגלים. כמעט ארבע שנים סבלתי קשות עד שאפילו אשתי שאלהBarel77 כתב:יש לי מסך דרפר חדש חשמלי ורואים בו מצויין אבל בצד ימין למעלעה יש באופן קבוע מיין גל שנראה לעיין רק אם התמונה מראה למשל נוף בתנוע אז אתה חש את הגל.בתמונות רגילות לא כלכך שמים לב אלה אם אתה מתרכז ומחפש את הגל .אם ממש עומדים מהצד אז אתה רואה בבירור את הגל ואפילו עוד כמה גלים קטנים חסרי חשיבות.
המסך הוא יקר ועלה לי כמעט 3000 שח....
"מה זה האפקט הזה בסרט שעושה לה כאב ראש". 12 שעות אחרי כבר הזמנתי מסך עם מנגנון מתיחה.
אתה אומר ששילמת 3K, שילמת כסף על המנגנון החשמלי.. אבל זה לא הדבר הכי חשוב במסכים..
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
האם זהו מסך בפורמט 4:3?
האם זהו מסך בעל פורמט 16:9?
מהו גובה האופסט הפתוח?
מהו האורך הכללי של המסך במצב פתוח?
האם המסך מותקן על קיר חיצוני?
האם באזור המסך ישנו מזגן?
האם המסך חשוף למקור חום כלשהו (מזגן, קמין, מפזר חום, תנור, פלזמה)?
האם זהו מסך בעל פורמט 16:9?
מהו גובה האופסט הפתוח?
מהו האורך הכללי של המסך במצב פתוח?
האם המסך מותקן על קיר חיצוני?
האם באזור המסך ישנו מזגן?
האם המסך חשוף למקור חום כלשהו (מזגן, קמין, מפזר חום, תנור, פלזמה)?
מסך דרפר חשמלי 213*213 מותקן מהתיקרה בקיר לא חיצוני ולא ליד מזגן ואין שום דבר שמשפיע עליו.
כמה עולה מסך כזה חשמלי עם מנגנון מתיחה והאם זה שווה את ההשקעה??.
אצלי המצב עוד בסדר לפי מה שאני קורה כאן אצלי שאלתי את אישתי עם היא רואה את הגלים האלה והיא לא מבינה על מה אני עושה רעש.אני פשוט פדנט .
את המסך הזה הוצאתי במחיר מציאה כולל שלט אלחוטי דרפר ארצות הברית ב2200 שח
אצלי המצב עוד בסדר לפי מה שאני קורה כאן אצלי שאלתי את אישתי עם היא רואה את הגלים האלה והיא לא מבינה על מה אני עושה רעש.אני פשוט פדנט .
את המסך הזה הוצאתי במחיר מציאה כולל שלט אלחוטי דרפר ארצות הברית ב2200 שח
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
ראשית כדאי מאוד לעבור למסך ביחס אחר .. ( 9:16 ).Barel77 כתב:מסך דרפר חשמלי 213*213 מותקן מהתיקרה בקיר לא חיצוני ולא ליד מזגן ואין שום דבר שמשפיע עליו.
את המסך הזה הוצאתי במחיר מציאה כולל שלט אלחוטי דרפר ארצות הברית ב2200 שח...
שנית, מסכי מסגרת קבועים בגודל של כ 100 אינטש עם מנגנון מתיחה יעלו לך בארץ סביב ה 5000 שקלים.
מנגנון חשמלי ייקר מאוד את המסך. אם אתה מייבא מחו"ל זה אמור לחסוך כמעט חצי.
יש פה כמה חברה עם מסכים חשמליים ומנגנון מתיחה ( התיעצתי איתם בזמנו לגבי בעיה שהיתה לי במסך )
תן להם יום יומיים אני בטוח שהם יענו לך לגבי דגמים ומחירים.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תנסה בשלב א' לבדוק אם המסך באמת מפולס, ברב המקרים במסכים איכותיים הבעייה היא הפילוס.
פילוס
לגבי הפילוס אני חייב לציין משהו חשוב.הבית של המסך מוצמד לתיקרה ומפולס אבל מהתחלה שקיבלתי אותו היה מצב שהוא סגור עד הסוף אתה רואה שהוא לא נצמד בואפן שווה לקסטה שלו כלומר המוט בצד אחד נוגע עד הסוף ובצד השני הוא לא צמוד בפחות סנטימטר וחצי.ועוד משהו חשוב המסך הזה במקור היה ידני שבתוספת תשלום הפכו אתו לחשמלי .
אולי החוסר התאמה הקטנטן הזה גורם לגלים? או שאני סתם נכנס פה לסרט שאבוד מראש ובאמת לכולם יש גלים יותר וא פחות??
אולי החוסר התאמה הקטנטן הזה גורם לגלים? או שאני סתם נכנס פה לסרט שאבוד מראש ובאמת לכולם יש גלים יותר וא פחות??
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
מצטרף לאיתי בעניין הפילוס.
אני עם דגם ברונט של דרפר בגודל 106" (יחס 16:9) והגלים אצלי קיימים אך בצורה ממש מינורית וניתן להגיד שלהחליף מסך עבורי זה השדרוג האחרון ברשימה (הארוכה מאוד) מבחינת חשיבות.
כמובן שתמיד עדיף מסך עם מנגנון מתיחה - הבעיה שבמותגי מסכים יקרים כל תוספת כזו עולה הון של כסף.
המסך שלי בבסיס עולה 1600 ש"ח עד כמה שאני זוכר.
להוסיף לו משהו כמו 60 ס"מ אקסטרה דרופ הכפיל את המחיר וזה לאחר הנחה.
להוסיף לכל זה מתיחה יצא כמעט 10,000 ש"ח סה"כ עבור המסך (שוב, לאחר שבאו מאוד לקראתי) - לא רוצה לתאר בכלל מה היה יכול להיות המחיר ללקוח מזדמן ולא קבוע של חנות שתמכור מסך כזה.
אני עם דגם ברונט של דרפר בגודל 106" (יחס 16:9) והגלים אצלי קיימים אך בצורה ממש מינורית וניתן להגיד שלהחליף מסך עבורי זה השדרוג האחרון ברשימה (הארוכה מאוד) מבחינת חשיבות.
כמובן שתמיד עדיף מסך עם מנגנון מתיחה - הבעיה שבמותגי מסכים יקרים כל תוספת כזו עולה הון של כסף.
המסך שלי בבסיס עולה 1600 ש"ח עד כמה שאני זוכר.
להוסיף לו משהו כמו 60 ס"מ אקסטרה דרופ הכפיל את המחיר וזה לאחר הנחה.
להוסיף לכל זה מתיחה יצא כמעט 10,000 ש"ח סה"כ עבור המסך (שוב, לאחר שבאו מאוד לקראתי) - לא רוצה לתאר בכלל מה היה יכול להיות המחיר ללקוח מזדמן ולא קבוע של חנות שתמכור מסך כזה.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

תבדוק את המרחק של קצה המסך כשהוא סגור מהתקרות ומהרצפה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

גיא - זה למה אמרתי לבדוק גם וגם.
אני משער שהרצפה כן מפולסת...
אני משער שהרצפה כן מפולסת...
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אתה לא פדנט, אתה אחד מהפורוםBarel77 כתב:מסך דרפר חשמלי 213*213 מותקן מהתיקרה בקיר לא חיצוני ולא ליד מזגן ואין שום דבר שמשפיע עליו.
את המסך הזה הוצאתי במחיר מציאה כולל שלט אלחוטי דרפר ארצות הברית ב2200 שח...
תפסתי יוזמה והורדתי את המסך לתיקון(כל החישמול היה קבור בקיר ע"י גבס לצורך אסטטיקה).
אחד החשדות שלי לגבי הגלים היה שכאשר המסך סגור המוט שנסגר בקסטה בצד אחד נגע בגוף הקסטה ובצד שני היה מרוחק מגוף הקסטה בכמעט סנטימטר ומה שמחשיד פה זה שהמסך מלחתחילה הודבק עקום(זה מסך ידני שהוחלף לחשמלי).כאשר אמרתי את זה למוכר הוא אמר לי שיש מצב שזה גרם לכול הבעיה .אני מקווה שכן.אז כרגע הם הולכים לפרק את הקסטה ולהדביק מחדש את המסך למכלול החשמלי תוך הקפדה על הישור.
אחד החשדות שלי לגבי הגלים היה שכאשר המסך סגור המוט שנסגר בקסטה בצד אחד נגע בגוף הקסטה ובצד שני היה מרוחק מגוף הקסטה בכמעט סנטימטר ומה שמחשיד פה זה שהמסך מלחתחילה הודבק עקום(זה מסך ידני שהוחלף לחשמלי).כאשר אמרתי את זה למוכר הוא אמר לי שיש מצב שזה גרם לכול הבעיה .אני מקווה שכן.אז כרגע הם הולכים לפרק את הקסטה ולהדביק מחדש את המסך למכלול החשמלי תוך הקפדה על הישור.