חוות דעת על כדאיות מעבר ל dac
שלום,
ברשותי עכשיו סט קטן נחמד, סידי מרנטז 5004- רוטל 05- b&w 685, איתו אני שומע יותר ויותר קבצי לוסלס שצרבתי על דיסקים (Verbatim azo), והתוצאה לא רעה בכלל.
אבל היות ויש לי יותר ויותר קבצים וקצת נמאס לי לצרוב כל פעם דיסק, אני שוקל מעבר לdac, שיחובר לסטרימר בסלון.
השאלה היא האם העניין הזה כדאי ויתן שיפור מסוים, או בכלל לא או ההפך, ביחס למרנטז CD5004 :
HD חיצוני יחובר לסטרימר (WD LIVE), שיחובר ביציאה אופטית ל DAC (חשבתי על ה V-DAC), שיחובר למגבר ?
תודה...
ברשותי עכשיו סט קטן נחמד, סידי מרנטז 5004- רוטל 05- b&w 685, איתו אני שומע יותר ויותר קבצי לוסלס שצרבתי על דיסקים (Verbatim azo), והתוצאה לא רעה בכלל.
אבל היות ויש לי יותר ויותר קבצים וקצת נמאס לי לצרוב כל פעם דיסק, אני שוקל מעבר לdac, שיחובר לסטרימר בסלון.
השאלה היא האם העניין הזה כדאי ויתן שיפור מסוים, או בכלל לא או ההפך, ביחס למרנטז CD5004 :
HD חיצוני יחובר לסטרימר (WD LIVE), שיחובר ביציאה אופטית ל DAC (חשבתי על ה V-DAC), שיחובר למגבר ?
תודה...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
טוב, המוסיקה במחשב ממש נערמת, ואני לא יכול לצרוב את הכל, אז אצטרך באמת לרכוש DAC...
למישהו יש נסיון עם משהו כזה ?
http://www.ebay.com/itm/Valab-TDA1543-N ... 43a9d6c5aa
אגב, אין לי מושג אם זה מתעכב במכס וצריך אישית לבוא ולשחרר, או שאפשר גם לשלם בסניף הדואר כשבאים לקחת את החבילה ?
תודה...
למישהו יש נסיון עם משהו כזה ?
http://www.ebay.com/itm/Valab-TDA1543-N ... 43a9d6c5aa
אגב, אין לי מושג אם זה מתעכב במכס וצריך אישית לבוא ולשחרר, או שאפשר גם לשלם בסניף הדואר כשבאים לקחת את החבילה ?
תודה...
אני מציע שתיקח את הסטרימר לחנות שמחזיקה את הVDAC בתצוגה, תחבר אותם ביחד ותתרשם בעצמך. אני אישית מאוד אהבתי את רמת הביצועים שהייתה שוות ערך לנגן סידי טוב ברמת כניסה. השיפור בא לידי ביטויי בבמה יותר רחבה, סאונד יותר מאוזן ונעים יותר לאוזן. בהחלט שידרוג לא רע שאני בעצמי שוקל לעשות.
כן גם זאת אפשרות. אלא שבארץ מוכרים רק את הדגם הישן יותר של ה V-DAC, וב 1600שח, נדמה לי שיבוא הדגם החדש יהיה זול בצורה משמעותית.
לפי ההתרשמות שלי מקריאת ביקורות, ה V-DAC הוא גם די בהיר, ולא ילך כל כך עם הרוטל וה 685, ה VALAB מבחינה זאת יותר עגול ולא מעייף...
לפי ההתרשמות שלי מקריאת ביקורות, ה V-DAC הוא גם די בהיר, ולא ילך כל כך עם הרוטל וה 685, ה VALAB מבחינה זאת יותר עגול ולא מעייף...
lambda כתב:כן גם זאת אפשרות. אלא שבארץ מוכרים רק את הדגם הישן יותר של ה V-DAC, וב 1600שח, נדמה לי שיבוא הדגם החדש יהיה זול בצורה משמעותית.
לפי ההתרשמות שלי מקריאת ביקורות, ה V-DAC הוא גם די בהיר, ולא ילך כל כך עם הרוטל וה 685, ה VALAB מבחינה זאת יותר עגול ולא מעייף......
בכלל לא בהיר אלא פתוח ומאוזן, אני סובל מאוד מסאונד בהיר ואם הDAC הזה היה בהיר ישר הייתי מרגיש שמשהו לא בסדר.
אני קניתי את ה- DAC של פרו-ג'קט. מוצר מאוד נחמד וממש מרגישים את השיפור בסאונד לעומת חיבור ישיר לסטרימר. יש לו 3 כניסות דיגיטליות (USB, אופטי וקואקס) וגם אפשרות לברור בין הכניסות. המחיר אפילו זול במעט מהמחיר של ה- V-DAC.
תודה, אני ירושלמי אגב, כך שלא אוכל להתרוצץ כל כך בת"א... ה"הגל" נראה נחמד ויש לו גם שם משהו, אבל אני זקוק לכניסות דיגיטליות.
אתעניין ב"אמוטיבה". ראיתי אבל שה V-DAC 2 נמכר כבר ב 1650 בסטריאוסקופ, לא ברור לי אם זה משתלם או לא.
יכול להיות שאקנה אותו וזהו...
אתעניין ב"אמוטיבה". ראיתי אבל שה V-DAC 2 נמכר כבר ב 1650 בסטריאוסקופ, לא ברור לי אם זה משתלם או לא.
יכול להיות שאקנה אותו וזהו...