מתלבט בין 3 דגמים של רסיבר YAMAHA בין ה 667 671 710

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
the_matrix פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 102
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי
המועמדים המובילים שלי הם שלושת דגמי הימאהה
כאשר השימוש הבלעדי הוא סרטים אין צורך במוזיקה\ ניגון אודיו דרך הרשת ( למוזיקה יש לי מערכת נפרדת)
הרסיבר יחובר 5 לסטליטים + סאב
השאלה שלי אם יש הבדל מהותי בין ה 667 הזול יותר ה 1000 ש"ח בערך לעומת ה 671 או 710 מלבד יכולת ניגון דרך הרשת
האם שווה להשקיע את ה 1000 ש"ח הנוספים כדי לקנות את הדגמים המתקדמים יותר
בשורה תחתונה , לצרכים שלי , מה הייתם ממליצים לקנות?

eyosha
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #2 

אם אין צורך בניגון דרך הרשת ולא ביכולות מוזיקה, אז כל מה שמשנה לך זה איזה חיבורים יש, עוצמת המגבר והאם הוא תומך ב 7.1 וכו'..
אם הוא יחובר לסטליטים, אז אתה גם לא ממש צריך מגבר חזק מאד.
השאלה מה יהיה קדימה, אולי בעתיד כן תרצה הזרמת אודיו מהרשת? אבל כעקרון אם יש לך מערכת נפרדת למוזיקה ואתה לא רואה צורך עתידי, אין סיבה ללכת על מגבר יקר יותר, אם הזולים יותר מספקים לך מספיק חיבורים HDMI, וחיבורים אחרים שתצטרך. לקולנוע אתה אולי תרצה יותר רמקולים ו 7.1 זה בהחלט מספק.

the_matrix פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 102
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

נכון , כל מה שאני רוצה זה סראונד מגניב ונקי בסרטים, להרגיש כמו במיני קולנוע מבחינת חלוקת הצלילים
אז מה אתם אומרים YAMAHA 667 זה בחירה טובה?

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9065
נתן תודות: 1584 פעמים
קיבל תודות: 1354 פעמים

שליחה #4 

the_matrix כתב:נכון , כל מה שאני רוצה זה סראונד מגניב ונקי בסרטים, להרגיש כמו במיני קולנוע מבחינת חלוקת הצלילים
...
בהתאם למה שהגדרת בצרכים שלך אפילו תוכל "לרדת" ל- 467 שהוא 5.1 ולא 7.1 בדגם ה- 667. במקרה כזה תוכל גם למצוא אותו במחיר ממש ממש טוב כי הוא דגם יוצא. tu הדגם החדש 471 שהוא גם 5.1.
vbv vauutv chbvo: http://usa.yamaha.com/products/audio-vi ... 393_66062_

אם אתה מתכנן לקנות בארץ זו ההמלצה שלי ואם בחו"ל אז כמובן לעלות דרגה או שתיים כי בכל זאת רסיבר לא קונים כל יום וגם אם תקנה עכשיו משהו שישרת אותך בנקודת הזמן הזו ולא יתאים בהמשך תמיד אפשר למכור בי2... 8)
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

SGישראל
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 103
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

the_matrix כתב:נכון , כל מה שאני רוצה זה סראונד מגניב ונקי בסרטים, להרגיש כמו במיני קולנוע מבחינת חלוקת הצלילים
...

ההגברה של ה-RX-A710 חזקה ומדויקת יותר, אבל התופעה לא בהכרח תבוא לידי ביטוי בכל מודל של רמקול.
יתכן ובמודל רמקולים כמו שלך תוכל להנות מאחד משני הרסיברים האחרים.
כדאי לך לבדוק את שם מודל הרמקולים שלך ולהתייעץ בהתאם עם נציג באולם התצוגה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”