ערב טוב
מבקש חוות דעת על חברה זו בקשר לרמקולים ובמיוחד על סוגי ה"קומפוננט" שלה.שמעתי כי הסאונד מהמוצרים שלה נישמע לא רע בכלל ואפילו על רמה.
מתעניין כרגע גם בדגם ספציפי והוא vx6c ,איך הוא?
תודה לכולם
רמקולים lanzar
-
itzikm
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 282
- HazooM
-
- כתב

- תגובות: 6805
כל אחד יכול לומר את זה על כל יצרן כזה או אחרשמעתי כי הסאונד מהמוצרים שלה נישמע לא רע בכלל ואפילו על רמה....
ה vx6c הוא סט פשוט וזול. זה עדיף על רוב הרמקולים שמגיעים עם הרכב אבל לא יותר מזה.
-
itzikm
-
- חבר פעיל מאוד

בברורים שעשיתי אמרו לי שסט זה מחזיק לא רע בהשוואה לסטים אחרים עד גבולות מחיר של 800 ש"ח בממוצע והוא אפילו טוב.
פשוט מאוד אני שמעתי אותו ועוד 2 סוגים(jbl ,mb ) במחירים של 650 ש"ח והוא (לפי שמעתי )נתן לי הנעה יותר מאחרים(שמעתי בעבר גם את המורל פולוס) .מה אגיד הסאונד שלו מצא חן בעיני יותר מהייתר.
פשוט מאוד אני שמעתי אותו ועוד 2 סוגים(jbl ,mb ) במחירים של 650 ש"ח והוא (לפי שמעתי )נתן לי הנעה יותר מאחרים(שמעתי בעבר גם את המורל פולוס) .מה אגיד הסאונד שלו מצא חן בעיני יותר מהייתר.
-
itzikm
-
- חבר פעיל מאוד

ערב טוב
בסופו של דבר הלכתי על הדגם החדש סידרת הmax -דגם mx6c .סט מעניין .בפירסומים הנתונים של הוואט וה rms שגועים הנכון הוא:400w 200rms .
משהו יודע פרטים יותר על הדגם ,מישהו האזין להם?
אני האזנתי לדגם vx הישן והצליל מצא כן בעיני מאוד.חושב שהסאונד בדגם זה יותר משופר ויותר אייכותי ובאמת לדעתי משתווה לחברות אחרות במיחרים גבוהים.
בסופו של דבר הלכתי על הדגם החדש סידרת הmax -דגם mx6c .סט מעניין .בפירסומים הנתונים של הוואט וה rms שגועים הנכון הוא:400w 200rms .
משהו יודע פרטים יותר על הדגם ,מישהו האזין להם?
אני האזנתי לדגם vx הישן והצליל מצא כן בעיני מאוד.חושב שהסאונד בדגם זה יותר משופר ויותר אייכותי ובאמת לדעתי משתווה לחברות אחרות במיחרים גבוהים.
-
itzikm
-
- חבר פעיל מאוד

ערב טוב
יש לי רק שאלה-אם תראו את הדגם בזאפ-mx6c תראו כי הקרוסים שונים מהרגיל.האם זה עושה את אותה עבודה?למה השוני הזה?
יש לי רק שאלה-אם תראו את הדגם בזאפ-mx6c תראו כי הקרוסים שונים מהרגיל.האם זה עושה את אותה עבודה?למה השוני הזה?