תקיעות מוזרות של כל סוגי הקבצים בניגון אל A-110 כאשר ישנו שיתוף CIFS

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
kaplaey2 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2338
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #1 

בעיה מוזרה בהחלט שמציקה לי כבר הרבה זמן אבל לאחרונה הפכה יותר ויותר שכיחה.
A-110 מחובר ברשת קווית 10/100 למחשב שמריץ WINDOWS 7, ה A-110 משודרג לגרסה האחרונה.

לפעמים בעת ניגון כל סוגי הקבצים בצורה אקראית דרך שיתוף CIFS התמונה קופאת ולאחר כ 10 שניות
ה A-110 יוצא מהסרט חזרה אל התפריט, לאחר מכן כל נסיון לנגן כל קובץ מכל סוג שהוא נכשל
לתקלה אין זמנים קבועים והיא יכולה להתרחש כל 10 דקות ואו כל כמה ימים (אפילו בשימוש לא אינטנסיבי)

התופעה לאחר התקלה היא שה A-110 מציג את התמונה הקפואה מהתקלה האחרונה לכמה שניות עם הודעה שהוא לא יכול לנגן, ולאחר מכן חוזר לתפריט הראשי, הפתרון היחיד שמצאתי הוא לבצע REBOOT למזרים מדייה והתקלה נעלמת עד לפעם הבאה.

יש לציין שכיביתי את כל השירותים על ה A-110 כרגע רק SMB ו FTP עובדים, ונטרלתי את כל מנגנוני ה Power-Saving על המחשב שמריץ את השיתוף כולל ספציפית על כרטיס הרשת שלו, אף אחד לא מריץ כלום על המחשב בזמן שהתקלה מתרחשת, ואין שום SERVICE שבולט לעין שיכול לגרום לקטיעה של רצף הנתונים שמשודר אל ה A-110.

העתקות בפרוטוקולים של CIFS ו FTP מהמכשיר ואל המכשיר הם רציפות ואין בעיות מיוחדות
ה A-110 הוא עם דיסק פנימי ובעל קירור חיצוני כך שלא מדובר בבעיית התחממות,
אם למישהו יש איזשהו רעיון ואו כיוונים אשמח לשמוע, אם שכחתי פרטים אשמח להשלים, אודה לעזרה...

kaplaey2 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

אף אחד? :( כנראה שנידונתי לחיות עם הבעיה והסטרימר שלי :?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46397
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5080 פעמים

שליחה #3 

אם ניתן, נסה לנגן את התכנים ממחשב אחר או מהתקן זכרון מקומי וזאת רק על מנת לשלול את ההנחה כי הבעיה בסטרימר.

kaplaey2 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

יש אקסטרימר, מאותו מקור על אותה רשת זה פשוט לא קורה.

למעשה אני די בטוח שהבעיה היא בסטרימר... אם רק היה לי איזה LOG או כלי DEBUG הייתי יכול להבין מה
קורה שם מאחורי הקלעים, זה די מתסכל, כי הבעיה רנדומלית לחלוטין...

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”