חיבור דיסק-און-קי למסך הטלוויזיה

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
eithan77 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ברשותי טלויזיה SAMSUNG LED 40D5000
וכן מערכת קולנוע PHILIPS HTS3510

ממיר YES HD מחובר למסך בחיבור HDMI-HDMI
מערכת הקולנוע, גם כן, מחוברת למסך הטלויזיה בחיבור HDMI-HDMI

יש לי 2 שאלות שונות הנוגעות למכשירים:

1) כשאני מחבר דיסק-און-קי לטלויזיה אני יכול לשמוע רק דרך הרמקולים של הטלויזיה ולא של מערכת הקולנוע. מובן לי שאני מפספס כאן משהו ואשמח לקבל עצה לפתרון הבעיה.

2)כמובן שאם אחבר את הדיסק-און-קי לחיבור הUSB ברסיבר הסאונד יעבור ברמקולים אך יש כאן בעיה קריטית: כדי לצפות בסרטי DIVX עלי להירשם באתר של DIVX. אומנם יש לי קוד רישום אך כדי להירשם צריך את ה DIVX PLAYER המעודכן ביותר. כשאני מנסה להירשם ההתקנה נתקעת בשלב הראשוני: כפתור "הבא" בהתקנה לא מגיב(נסו ותיווכחו) וכך אני נשאר בלי יכולת לצפות בסרטים דרך הדיסק-און-קי. האם מישהו יודע כיצד ניתן לבצע את ההרשמה בכל זאת?

אודה לכל תשובה!

idanmo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

איך שאני נרשמתי ורשמתי את הBLURAY שלי - תוריד את התוכנה של DIVX, תרשם דרכה לחשבון משתמש, ואמור להיות לך בצד ימין תפריט כזה שבאחת מהאפשרויות, אתה יכול להוסיף מכשיר (אני מדבר על התוכנה עצמה).
אתה אמור להרשם שם, וליצא את הקובץ ל-USB או לצרוב אותו לדיסק, ברגע שהקובץ על ה-USB, אתה מפעיל אותו על ה-TV שלך, ותראה מין הודעה כזאת שהמכשיר נרשם ל-DIVX.

עשיתי את זה מיזמן, אז אני אומר לך רק מה שאני זוכר במעורפל.

eithan77 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

idanmo כתב:איך שאני נרשמתי ורשמתי את הBLURAY שלי - תוריד את התוכנה של DIVX, תרשם דרכה לחשבון משתמש, ואמור להיות לך בצד ימין תפריט כזה שבאחת מהאפשרויות, אתה יכול להוסיף מכשיר (אני מדבר על התוכנה עצמה).
אתה אמור להרשם שם, וליצא את הקובץ ל-USB או לצרוב אותו לדיסק, ברגע שהקובץ על ה-USB, אתה מפעיל אותו על ה-TV שלך, ותראה מין הודעה כזאת שהמכשיר נרשם ל-DIVX.

עשיתי את זה מיזמן, אז אני אומר לך רק מה שאני זוכר במעורפל.
...
תודה עבור תגובתך.

לאחרונה לא ניתן לבצע את הרישום. לא היה לי נגן DIVX מעודכן וכדי להירשם צריך אחד כזה. לצערי השדרוג לנגן מעודכן נתקע כבר בתחילת ההתקנה.

idanmo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

תסיר את הנגן השן, תוריד מחדש את הנגן החדש ותתקין אותו.

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”