קניית מערכת קולנוע באיביי
שלום רב,
ברצוני לדעת אם אני קונה מערכת קולנוע סאונד בר בEBAY. אני מודע לזה שצריך לשלם 33 אחוז מיסים.
השאלה היא אם יכולים להפתיע אותי בדואר או בUPS או כל חברת שליחויות אחרת, אם יגידו לי שצריך לשלם גם מכס, גם מע"מ, גם על חבילה ששוקלת 10 קילו ועוד כל מיני מיסים למיניהם?
ברצוני לדעת אם אני קונה מערכת קולנוע סאונד בר בEBAY. אני מודע לזה שצריך לשלם 33 אחוז מיסים.
השאלה היא אם יכולים להפתיע אותי בדואר או בUPS או כל חברת שליחויות אחרת, אם יגידו לי שצריך לשלם גם מכס, גם מע"מ, גם על חבילה ששוקלת 10 קילו ועוד כל מיני מיסים למיניהם?
בכול מקרה שווה לשלוח לארץ דרך USHOPS או חברה דומה ולא ישירות מהמוכר דרך חברות כגון UPS או חברה דומה כי לחברות האלה תצטרך לשלם עמלת שחרור מהמכס ותעריף הוא די גהוה.
כאשר אתה משתמש ב USHOPS או חברה דומה אין הפתעות ואתה ידוע את העלות הסופית עוד לפני הקניה.
ציון
כאשר אתה משתמש ב USHOPS או חברה דומה אין הפתעות ואתה ידוע את העלות הסופית עוד לפני הקניה.
ציון
בשחרור במכס לא קשור לגודל או משקל.אוהד123 כתב:לכמה מאות שקלים זה יכול להגיע? לפי מה זה הולך? משקל? גודל? זמן שזה מחכה במכס? ואם זה בדואר ולא בחברת שליחויות?...
גם דרך הדואר זה יכול להתקע המכס ויהיה לך מאוד קשה לשחרר את זה...
עמלת השחרור של חברת השילוח יכולה להגיע לכמה מאות שקלים...
עדיך כמו שאמרתי לשלוח דרך USHOPS או חברה דומה שעושים את כל העבודה עבורך ואתה יודע מראש כמה אתה משלם.
ציון
- shiranaway
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 129
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
עדיף כמו שאמרתי לשלוח דרך USHOPS או חברה דומה שעושים את כל העבודה עבורך ואתה יודע מראש כמה אתה משלם....
אל תסתבך עם זה.
הזמנתי פעם מכשיר אלקטרוני, עשו לי חתיכת סיפור, תמיד עדיף עם חברה שתביא לך את זה עד הבית, תשחרר מהמכס וכו' - בלי כאב ראש.
ציון חבר יקר ,zionc כתב:בשחרור במכס לא קשור לגודל או משקל.אוהד123 כתב:לכמה מאות שקלים זה יכול להגיע? לפי מה זה הולך? משקל? גודל? זמן שזה מחכה במכס? ואם זה בדואר ולא בחברת שליחויות?...
עדיך כמו שאמרתי לשלוח דרך USHOPS או חברה דומה שעושים את כל העבודה עבורך ואתה יודע מראש כמה אתה משלם.
ציון...
האם ניתן לחשב עלויות (לא של המוצר) באתר USHOPS.
סתם כדי "לסדר" את המספרים לאוזן .
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
- shiranaway
- חבר פעיל מאוד

בהחלט, הכי נוח, זה המחיר עד הבית.SHLOMIS1Z כתב:ציון חבר יקר ,zionc כתב:בשחרור במכס לא קשור לגודל או משקל.אוהד123 כתב:לכמה מאות שקלים זה יכול להגיע? לפי מה זה הולך? משקל? גודל? זמן שזה מחכה במכס? ואם זה בדואר ולא בחברת שליחויות?...
ציון...
סתם כדי "לסדר" את המספרים לאוזן ....
http://www.ushops.co.il/usaddress/#calculator
shiranaway כתב:SHLOMIS1Z כתב:ציון חבר יקר ,zionc כתב:בשחרור במכס לא קשור לגודל או משקל.אוהד123 כתב:לכמה מאות שקלים זה יכול להגיע? לפי מה זה הולך? משקל? גודל? זמן שזה מחכה במכס? ואם זה בדואר ולא בחברת שליחויות?...
ציון...
סתם כדי "לסדר" את המספרים לאוזן ....![]()
![]()
![]()
בהחלט, הכי נוח, זה המחיר עד הבית.
http://www.ushops.co.il/usaddress/#calculator...
שא ברכה , ציון.shiranaway כתב:בהחלט, הכי נוח, זה המחיר עד הבית.SHLOMIS1Z כתב:ציון חבר יקר ,zionc כתב:בשחרור במכס לא קשור לגודל או משקל.אוהד123 כתב:לכמה מאות שקלים זה יכול להגיע? לפי מה זה הולך? משקל? גודל? זמן שזה מחכה במכס? ואם זה בדואר ולא בחברת שליחויות?...
ציון...
סתם כדי "לסדר" את המספרים לאוזן ....
http://www.ushops.co.il/usaddress/#calculator...
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
אפשר להגיד שהבנתי בערך איך משתמשים עם הUSHOPS האלה. אבל אם אני קונה משהו לא מארה"ב אלא מקוריאה לדוגמא? או הונג קונג?
והאם החברה הזאת עושה בשבילי את כל העבודה הכל כולל הכל? ומה עם משלוח שרשום בEBAY שהם לא עושים משלוח לישראל, האם החברה הזאת בכל זאת שולחת לישראל?
והאם החברה הזאת עושה בשבילי את כל העבודה הכל כולל הכל? ומה עם משלוח שרשום בEBAY שהם לא עושים משלוח לישראל, האם החברה הזאת בכל זאת שולחת לישראל?
- shiranaway
- חבר פעיל מאוד

Ushops עובדת רק בארה"ב (לא בשום מקום אחר).אוהד123 כתב:אפשר להגיד שהבנתי בערך איך משתמשים עם הUSHOPS האלה. אבל אם אני קונה משהו לא מארה"ב אלא מקוריאה לדוגמא? או הונג קונג?
והאם החברה הזאת עושה בשבילי את כל העבודה הכל כולל הכל? ומה עם משלוח שרשום בEBAY שהם לא עושים משלוח לישראל, האם החברה הזאת בכל זאת שולחת לישראל?...
וכן, החברה עושה את כל העבודה, החל מהשליחה ועד שחרור מהמכס ושליחה אלייך עד בית.
דרך איביי אתה שולח לכתובת שניתנת לך ב-Ushops, בתוך ארה"ב. והם שולחים לך לארץ.
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
כשאתה נרשם לחברת השילוח אתה מקבל כתובת פיקטיבית בארה"ב ולשם המוכר שולח לך את האריזה
תבדוק האם החנות שממנה אתה קונה מחייבת אותך במשלוח פנימי ואם כן אז אתה תחשב את המיסוי והשינוע לפי המחיר כולל את המשלוח הפנימי .
עדיף למצוא חנות ולא חסר שלא מחייבת אותך במשלוח פנימי
בהצלחה
תבדוק האם החנות שממנה אתה קונה מחייבת אותך במשלוח פנימי ואם כן אז אתה תחשב את המיסוי והשינוע לפי המחיר כולל את המשלוח הפנימי .
עדיף למצוא חנות ולא חסר שלא מחייבת אותך במשלוח פנימי
בהצלחה
אוקיי הבנתי את העיקרון. האמת שזה ממש עזר, אבל רק שאלה אחרונה. הבנתי שהחברה הזאת עובדת גם עם "אמזון" ושיש לה כל מיני הטבות אם קונים משם.
השאלה היא האם כדאי לרכוש מ"אמזון" או ש"איביי" יותר אמינים? או שאין הבדל והכל תלוי במחיר שאני רוצה לקנות?
השאלה היא האם כדאי לרכוש מ"אמזון" או ש"איביי" יותר אמינים? או שאין הבדל והכל תלוי במחיר שאני רוצה לקנות?
בגדול קונים איפה שיותר זול....יש מלאה אתרים אמינים וממש לא קשה למצוא את מה שאתה מחפש.אוהד123 כתב:אוקיי הבנתי את העיקרון. האמת שזה ממש עזר, אבל רק שאלה אחרונה. הבנתי שהחברה הזאת עובדת גם עם "אמזון" ושיש לה כל מיני הטבות אם קונים משם.
השאלה היא האם כדאי לרכוש מ"אמזון" או ש"איביי" יותר אמינים? או שאין הבדל והכל תלוי במחיר שאני רוצה לקנות?...