התחדשתי במק חדש , כיצד מעבירים את תוכן האייטונס?
שלום לכם,
כיצד מעבירים את סיפריית האייטונס מחשב עם ויסטה למק?
התחדשתי לי במק ושאני מנסה לעדכ את האייפון למערכת הפעלה 5 דרך המק הוא אומר לי שהוא ימחק את התוכן מהמכשיר (בעבר עדכנתי ללא בעיה ממחשב אחר- כזה שאני לא מסתנכרן איתו תמיד)
ֿ
תודה לכם..
כיצד מעבירים את סיפריית האייטונס מחשב עם ויסטה למק?
התחדשתי לי במק ושאני מנסה לעדכ את האייפון למערכת הפעלה 5 דרך המק הוא אומר לי שהוא ימחק את התוכן מהמכשיר (בעבר עדכנתי ללא בעיה ממחשב אחר- כזה שאני לא מסתנכרן איתו תמיד)
ֿ
תודה לכם..
טוב, התייאשתי מלנסות להעביר את הספרייה (העתקתי את השירים לדוגמא עם כונן חיצוני לאותה סיפריה וגיליתי שבחלק מהשירים העברית היא גיבריש ואין אלבום ארט- לכל האלבומים שלי יש)
אז אני מתמקד עכשיו במחשב הישן, מנסה לעדכן את המכשיר האיטונס מוריד את הקובץ העדכון, מסיים ונותן שגיאה שיש בעיה עם הרשת..
אז אני מתמקד עכשיו במחשב הישן, מנסה לעדכן את המכשיר האיטונס מוריד את הקובץ העדכון, מסיים ונותן שגיאה שיש בעיה עם הרשת..
טוב אז ככה,
התגברתי על הבעיה (בערך) ככה:
מתקינים במחשב החדש אייטונס, מעתיקים אליו את כל סיפריית המדיה במק זה בתוך music-itunes
אחרי זה מחברים את האייפון, אייפד או אייפוד למחשב החדש, לוחצים על המכשיר בdevices כפתור ימני ואז transfer purchases , אחרי כך מבצעים גיבוי..
זהו, אחרי זה מוודאים שכל השירים תמונות וידאו וכו' נמצאים במקום, ומסנכרנים- האייטונס ישאל אותכם אם למזג את הסנכרונים למחשב הזה תאשרו..
לי יש עדיין בעיה בשירים, כמו שאמרתי חלק גדול מהם עברו ללא האלבום ארט, וחלק מהם בגיבריש- אבל לא נורא העיקר שהמידע עבר- איך הוא נראה זה כבר קוסמטיקה.ֿ
מקווה שהפוסט הזה יעזור לאנשים אחרים..
התגברתי על הבעיה (בערך) ככה:
מתקינים במחשב החדש אייטונס, מעתיקים אליו את כל סיפריית המדיה במק זה בתוך music-itunes
אחרי זה מחברים את האייפון, אייפד או אייפוד למחשב החדש, לוחצים על המכשיר בdevices כפתור ימני ואז transfer purchases , אחרי כך מבצעים גיבוי..
זהו, אחרי זה מוודאים שכל השירים תמונות וידאו וכו' נמצאים במקום, ומסנכרנים- האייטונס ישאל אותכם אם למזג את הסנכרונים למחשב הזה תאשרו..
לי יש עדיין בעיה בשירים, כמו שאמרתי חלק גדול מהם עברו ללא האלבום ארט, וחלק מהם בגיבריש- אבל לא נורא העיקר שהמידע עבר- איך הוא נראה זה כבר קוסמטיקה.ֿ
מקווה שהפוסט הזה יעזור לאנשים אחרים..
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
הדרך הפשוטה להעביר ה-כ-ל היא פשוט להגר (migrate) עם כל התיקייה של אייטונס, כמוסבר פה - http://www.macworld.com/article/146958/ ... s_mac.html .
זה נכון גם לגבי מעבר מ PC אחד לשני (או מ PC לפני פרמוט לאותו המחשב אחריו).
זה נכון גם לגבי מעבר מ PC אחד לשני (או מ PC לפני פרמוט לאותו המחשב אחריו).