היום נוכחתי לדעת שאקוסטיקה היא "הרכיב" החשוב ביותר...

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
LiorShap פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3068
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 491 פעמים

שליחה #1 

היום ביקרתי אצל הורי שרכשו לפני מספר ימים מסך 55" חדש. בין היתר גם שיפצו את הדירה והגדילו את הסלון משמעותית.
המערכת נותרה בעינה , אני מכיר את הסאונד שהיה שם קודם כבר שנים רבות. שום שינוי לא נעשה ברכיבים.
אותו ימהה ק"ב בן 12( הגדול ביותר דאז לא זוכר את הדגם אבל עלה הון ) , לא תומך אפילו ב DTS אלא רק ב DD.
אותם רמקולים של מורדנט שורט רצפתיים ישנים + סנטר. אחוריים של JPW ( חברה לדעתי שלא קיימת כבר.. ) .
סאב צנוע וקטן מימדים של JAMO.
היום סיימנו לעשות קצת כיוונים , מערכת כיול היתה בגדר חזרה לעתיד במגבר הזה. אבל עשינו מה שאפשר.
הסלון בנוי לתלפיות עבור מערכת קולנוע. התיישבתי על הכורסא במרחק 5 מטר מהמסך והרמקולים הקדמיים.
שמתי הופעה או שתיים ב DVD , וחיוך דבילי על פניי. לא יאומן מה שאקוסטיקה וחדר נכון יכולים לעשות.
שמעתי מערכות אדירות לאחרונה , רסיברים יקרים ביותר עם סט רמקולים מדהימים. מערכות בעשרות אלפים ולא
נהניתי כמו היום , אפילו לא קרוב.
היום הבנתי באיזה בעיה אני נמצא. אני יושב בקושי 3 מטר מהרמקולים , הרמקולים מאוד רחוקים אחד מהשני בגלל
אילוצים של מזנון רחב שאשתי לא תוותר עליו. האימג' על הפנים. הסאב שלי מכוון הכי טוב שאפשר אבל מה לעשות
שהוא קרוב מדי לאיזור הישיבה ואני לא לגמרי מרוצה מהתוצאה.

בקיצור זה הסיפור שלי , אני בטוח שכולכם מכירים את העובדה הכואבת הזו של האקוסטיקה והחדר הבעייתי.
לפחות היום אני יודע מה יהיה השדרוג הבא שלי. זה בטח לא יהיה רכיב כזה או אחר..
נערך לאחרונה על ידי LiorShap ב 24/01/2012 15:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #2 

(Y)

יודע בדיוק על מה אתה מדבר עברתי את אותו סרט ,חלל גדול שנותן מרחב לצליל בפירוש עושה חצי עבודה ויותר מכך
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9065
נתן תודות: 1584 פעמים
קיבל תודות: 1354 פעמים

שליחה #3 

יש שומועת כאלו שרצות ששדרוג מעין זה שאתה "מדבר עליו" עולה פי כמה וכמה יותר משדרוג של רכיס "זוטר".
אבל מה שטוב בעסק, זה שאפשר לקחת משכנתא על זה... :lol:
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

eyosha
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #4 

avihuli כתב:יש שומועת כאלו שרצות ששדרוג מעין זה שאתה "מדבר עליו" עולה פי כמה וכמה יותר משדרוג של רכיס "זוטר".
אבל מה שטוב בעסק, זה שאפשר לקחת משכנתא על זה... :lol:
...

כן זה המצב שאני הולך להיכנס אליו עוד מעט.....(לא שאני ממש יודע איפה)
אבל שאני אכנס אליו, אני אדאג שהסלון יהיה מספיק גדול! :)

חג שמח

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #5 

תודה רבה על השיתוף (Y)

בע"ה בבית שאני צריך להכנס אליו יהיה סלון בגודל 38 מטר שהמרחק בין הטלוויזיה ולספא הינו 5 מטר...
אגב אחת הסיבות שאני מוכר את הכול בשביל להתאים את הסט הבא לסלון החדש :wink:

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #6 

Almogc כתב:תודה רבה על השיתוף (Y)

בע"ה בבית שאני צריך להכנס אליו יהיה סלון בגודל 38 מטר שהמרחק בין הטלוויזיה ולספא הינו 5 מטר...
...
ספא בסלון זה יציאה גדולה! 8) :wink: :lol:

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #7 

epony כתב:
Almogc כתב:תודה רבה על השיתוף (Y)

...
ספא בסלון זה יציאה גדולה! 8) :wink: :lol:
...
ספא של ארצ׳י :D

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”