היום נוכחתי לדעת שאקוסטיקה היא "הרכיב" החשוב ביותר...
היום ביקרתי אצל הורי שרכשו לפני מספר ימים מסך 55" חדש. בין היתר גם שיפצו את הדירה והגדילו את הסלון משמעותית.
המערכת נותרה בעינה , אני מכיר את הסאונד שהיה שם קודם כבר שנים רבות. שום שינוי לא נעשה ברכיבים.
אותו ימהה ק"ב בן 12( הגדול ביותר דאז לא זוכר את הדגם אבל עלה הון ) , לא תומך אפילו ב DTS אלא רק ב DD.
אותם רמקולים של מורדנט שורט רצפתיים ישנים + סנטר. אחוריים של JPW ( חברה לדעתי שלא קיימת כבר.. ) .
סאב צנוע וקטן מימדים של JAMO.
היום סיימנו לעשות קצת כיוונים , מערכת כיול היתה בגדר חזרה לעתיד במגבר הזה. אבל עשינו מה שאפשר.
הסלון בנוי לתלפיות עבור מערכת קולנוע. התיישבתי על הכורסא במרחק 5 מטר מהמסך והרמקולים הקדמיים.
שמתי הופעה או שתיים ב DVD , וחיוך דבילי על פניי. לא יאומן מה שאקוסטיקה וחדר נכון יכולים לעשות.
שמעתי מערכות אדירות לאחרונה , רסיברים יקרים ביותר עם סט רמקולים מדהימים. מערכות בעשרות אלפים ולא
נהניתי כמו היום , אפילו לא קרוב.
היום הבנתי באיזה בעיה אני נמצא. אני יושב בקושי 3 מטר מהרמקולים , הרמקולים מאוד רחוקים אחד מהשני בגלל
אילוצים של מזנון רחב שאשתי לא תוותר עליו. האימג' על הפנים. הסאב שלי מכוון הכי טוב שאפשר אבל מה לעשות
שהוא קרוב מדי לאיזור הישיבה ואני לא לגמרי מרוצה מהתוצאה.
בקיצור זה הסיפור שלי , אני בטוח שכולכם מכירים את העובדה הכואבת הזו של האקוסטיקה והחדר הבעייתי.
לפחות היום אני יודע מה יהיה השדרוג הבא שלי. זה בטח לא יהיה רכיב כזה או אחר..
המערכת נותרה בעינה , אני מכיר את הסאונד שהיה שם קודם כבר שנים רבות. שום שינוי לא נעשה ברכיבים.
אותו ימהה ק"ב בן 12( הגדול ביותר דאז לא זוכר את הדגם אבל עלה הון ) , לא תומך אפילו ב DTS אלא רק ב DD.
אותם רמקולים של מורדנט שורט רצפתיים ישנים + סנטר. אחוריים של JPW ( חברה לדעתי שלא קיימת כבר.. ) .
סאב צנוע וקטן מימדים של JAMO.
היום סיימנו לעשות קצת כיוונים , מערכת כיול היתה בגדר חזרה לעתיד במגבר הזה. אבל עשינו מה שאפשר.
הסלון בנוי לתלפיות עבור מערכת קולנוע. התיישבתי על הכורסא במרחק 5 מטר מהמסך והרמקולים הקדמיים.
שמתי הופעה או שתיים ב DVD , וחיוך דבילי על פניי. לא יאומן מה שאקוסטיקה וחדר נכון יכולים לעשות.
שמעתי מערכות אדירות לאחרונה , רסיברים יקרים ביותר עם סט רמקולים מדהימים. מערכות בעשרות אלפים ולא
נהניתי כמו היום , אפילו לא קרוב.
היום הבנתי באיזה בעיה אני נמצא. אני יושב בקושי 3 מטר מהרמקולים , הרמקולים מאוד רחוקים אחד מהשני בגלל
אילוצים של מזנון רחב שאשתי לא תוותר עליו. האימג' על הפנים. הסאב שלי מכוון הכי טוב שאפשר אבל מה לעשות
שהוא קרוב מדי לאיזור הישיבה ואני לא לגמרי מרוצה מהתוצאה.
בקיצור זה הסיפור שלי , אני בטוח שכולכם מכירים את העובדה הכואבת הזו של האקוסטיקה והחדר הבעייתי.
לפחות היום אני יודע מה יהיה השדרוג הבא שלי. זה בטח לא יהיה רכיב כזה או אחר..
נערך לאחרונה על ידי LiorShap ב 24/01/2012 15:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
יודע בדיוק על מה אתה מדבר עברתי את אותו סרט ,חלל גדול שנותן מרחב לצליל בפירוש עושה חצי עבודה ויותר מכך
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
יש שומועת כאלו שרצות ששדרוג מעין זה שאתה "מדבר עליו" עולה פי כמה וכמה יותר משדרוג של רכיס "זוטר".
אבל מה שטוב בעסק, זה שאפשר לקחת משכנתא על זה...
אבל מה שטוב בעסק, זה שאפשר לקחת משכנתא על זה...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
avihuli כתב:יש שומועת כאלו שרצות ששדרוג מעין זה שאתה "מדבר עליו" עולה פי כמה וכמה יותר משדרוג של רכיס "זוטר".
אבל מה שטוב בעסק, זה שאפשר לקחת משכנתא על זה......
כן זה המצב שאני הולך להיכנס אליו עוד מעט.....(לא שאני ממש יודע איפה)
אבל שאני אכנס אליו, אני אדאג שהסלון יהיה מספיק גדול!
חג שמח
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ספא בסלון זה יציאה גדולה!Almogc כתב:תודה רבה על השיתוף![]()
בע"ה בבית שאני צריך להכנס אליו יהיה סלון בגודל 38 מטר שהמרחק בין הטלוויזיה ולספא הינו 5 מטר...
אגב אחת הסיבות שאני מוכר את הכול בשביל להתאים את הסט הבא לסלון החדש...
ספא של ארצ׳יepony כתב:ספא בסלון זה יציאה גדולה!Almogc כתב:תודה רבה על השיתוף![]()
בע"ה בבית שאני צריך להכנס אליו יהיה סלון בגודל 38 מטר שהמרחק בין הטלוויזיה ולספא הינו 5 מטר...
אגב אחת הסיבות שאני מוכר את הכול בשביל להתאים את הסט הבא לסלון החדש...![]()
...