מזמין שבוע הבא סאב, התיעצות אחרונה לפני הקניה.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Bonanja פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #1 

אהלן,

לפני שלושה חודשים בערך התחלתי להתעניין בסאב ובסוף לא קניתי, עכשיו השתחרר התקציב ואני מזמין את הסאב הבא לפי המלצה של HazooM מהפורום.

הסאב המדובר:
http://www.rythmikaudio.com/FV12.html

יוצא בערך 3600 שקל כולל הכל.

בכל מקרה אני מתכנן ביום ראשון לקפוץ לחנות פה באזור לשמוע עוד סאבים ולקבל עצה, האם אני לא אמצא סאב טוב יותר בארץ ברמת המחיר הזו(יש אפשרות לחריגה של 400 שקל ככה)?

המטרה של הסאב היא בעיקר לקולנוע הביתי אבל גם למוזיקה, בערך 60-40 לטובת הקולנוע הביתי מבחינת השימוש, חשוב יל שהוא באמת יהיה עוצמתי, מדויק וירעיד לי את החדר, 10 מטר בערך, לצערי אני לא אוכל להרגיש את הסאב ככה שאני קונה לפי המלצות שקראתי עליו.

*ייקח לסאב חודש-חודשיים להגיע(משלוח ימי).
*האם USHOPS אמינים? מישהו שלח איתם פעם?

תודה רבה וחג שמח.

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386
נתן תודות: 267 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אני גם מתכוון להזמין את האח הגדול F15 Direct Servo subwoofe לחברה הזאת יש סאבים משובחים ..הבעיה שכרגע ה F15 חסר במלאי ..אתה יכול להיות רגוע לגבי הבחירה שלך לא תמצא משהו ברמה שלו במחיר הזה .לגבי חברת השילוח הסר דאגה מלבך
תתחדש ..והרבה סבלנות ..
לי אין סבלנות
בהצלחה (f)

Bonanja פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

kiko11 כתב:אני גם מתכוון להזמין את האח הגדול F15 Direct Servo subwoofe לחברה הזאת יש סאבים משובחים ..הבעיה שכרגע ה F15 חסר במלאי ..אתה יכול להיות רגוע לגבי הבחירה שלך לא תמצא משהו ברמה שלו במחיר הזה .לגבי חברת השילוח הסר דאגה מלבך
תתחדש ..והרבה סבלנות ..
לי אין סבלנות
בהצלחה (f)
...
גם אני הייתי רוצה את הסאב כאן ועכשיו, אבל בשביל שבועים-שלושה שווה לחסוך באזור ה800 שקל.

תודה רבה, נדבר עם USHOPS אחרי החג, אולי יתנו איזה הנחה במשלוח האווירי ונטיס את הסאב באוויר :)

אגב, אני צריך לבקש שהמתח יהיה ב220? איך זה הולך בדיוק?

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386
נתן תודות: 267 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

כל הסאבים שלהם מגיעים עם מתג ל220 ...תשמע אולי נעשה הובלה משותפת אווירית ונקבל הנחה משמעותית ...יש דגם נוסף שאותו יש במלאי ה FV15 יקר יותר ב 150 $ מה F15

Bonanja פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

kiko11 כתב:כל הסאבים שלהם מגיעים עם מתג ל220 ...תשמע אולי נעשה הובלה משותפת אווירית ונקבל הנחה משמעותית ...יש דגם נוסף שאותו יש במלאי ה FV15 יקר יותר ב 150 $ מה F15
...
אני אנסה לתפוס אותם כבר מחר אם ככה, אולי יתנו לנו הנחה, יש עוד משלוח בתוך ארה"ב של 70 דולר לUSHOPS עצמם.

אגב, אצל הסאב שלי המשלוח הימי הוא 188 דולר, האווירי 450 דולר, נבדוק כמה זמן זה באמת משלוח ימי ולא לפי מה שרשום.

ככה שההפרש הוא 1000 שקל כרגע, אם יהיה לכיוון ה500 שקל הבדל זה מתאים לי.

אגב, כששלחתי מייל לחברה עצמה המשלוח שלהם עולה 300 דולר אם אני זוכר נכוןף אווירי, הבעיה היא שאני לא יודע אם המכס בארץ מחשב את זה לפי מחיר הסאב או לפי מחיר הסאב + המשלוח.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #6 

Bonanja כתב:
kiko11 כתב:כל הסאבים שלהם מגיעים עם מתג ל220 ...תשמע אולי נעשה הובלה משותפת אווירית ונקבל הנחה משמעותית ...יש דגם נוסף שאותו יש במלאי ה FV15 יקר יותר ב 150 $ מה F15
...
אני אנסה לתפוס אותם כבר מחר אם ככה, אולי יתנו לנו הנחה, יש עוד משלוח בתוך ארה"ב של 70 דולר לUSHOPS עצמם.

אגב, אצל הסאב שלי המשלוח הימי הוא 188 דולר, האווירי 450 דולר, נבדוק כמה זמן זה באמת משלוח ימי ולא לפי מה שרשום.

ככה שההפרש הוא 1000 שקל כרגע, אם יהיה לכיוון ה500 שקל הבדל זה מתאים לי.

אגב, כששלחתי מייל לחברה עצמה המשלוח שלהם עולה 300 דולר אם אני זוכר נכוןף אווירי, הבעיה היא שאני לא יודע אם המכס בארץ מחשב את זה לפי מחיר הסאב או לפי מחיר הסאב + המשלוח.
...
במידה ואתה שולח ישירות מהחברה המכס חל על מחיר הסאב+ המשלוח.

בהצלחה

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #7 

בדיוק מישהו בפורום כתב היום שיש לו סאב FV12 בשרשור התמונות של המערכות של חברי הפורום... שווה ליצור איתו קשר!!

Bonanja פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

epony כתב:בדיוק מישהו בפורום כתב היום שיש לו סאב FV12 בשרשור התמונות של המערכות של חברי הפורום... שווה ליצור איתו קשר!!
...
תודה, כבר יצרתי איתו קשר, מחכה לחוות דעתו למרות שאני כבר די סגור עליו :)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”