ניתן להשתמש בכבלים לסאב לחיבור מגבר-ממיר (או DVD וכ'ו...)?
-
shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
שלום רב,
האם ניתן להשתמש בכבל שמיועד לסאב וופר עבור חיבור ממיר למגבר?
אני מתכוון לכבלים הללו:
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=ONSUB25
האם חברת LEXUS נחשבת לאיכותית בתחום הכבלים?
אני שואל זאת משום שהיה לי במשך מס' חודשים כבל RCA בין הממיר למגבר והוא התקלקל...
זאת למרות שיש לי ניסיון טוב עם כבלי הרמקולים שלי - שהם LEXUS.
באופן כללי - יש לי ניסיון מעולה וחיובי עם חנות היבואן באור יהודה...פשוט גם אם בחוסר מזל "נפלתי" על כבל דפוק ... אני רוצה להיות בטוח.
***אגב, מהי משמעות "אחריות לכל החיים" שמעניקה LEXUS העולמית על הכבלים באם לא שמרתי את קבלת הרכישה?
אני לא משתמש אודיו-סטראו כבד...זה מעט מאד למוזיקה ובעיקר לצפייה בטלוויזיה/סרטים (בתוך דירת חדר).
בנוסף - איך הכבלים הללו?
Acoustic Research דגם PR-171
1.8מ' - 100ש"ח.
Philips דגם SWA3523/10
3מ' - 67ש"ח.
Acoustic Research דגם AP032
3.7מ' - 110ש"ח.
המלצות אודות מוצרים מסויימים מ-DX , eBay ושאר אחרים מחו"ל - יתקבלו בברכה גם כן...
באופן כללי - אני לא זקוק ליותר מאורך של 1.5 - 2 מטר.
חשבתי לרכוש מ-bluejeanscable ... אך צרכיי אינם מצדיקים את עלות המוצר.
בקיצור - אודה לעזרתכם , חוו"ד לגבי מה שהעליתי פה וכ'ו...
תודה רבה וחג שמח!
האם ניתן להשתמש בכבל שמיועד לסאב וופר עבור חיבור ממיר למגבר?
אני מתכוון לכבלים הללו:
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=ONSUB25
האם חברת LEXUS נחשבת לאיכותית בתחום הכבלים?
אני שואל זאת משום שהיה לי במשך מס' חודשים כבל RCA בין הממיר למגבר והוא התקלקל...
זאת למרות שיש לי ניסיון טוב עם כבלי הרמקולים שלי - שהם LEXUS.
באופן כללי - יש לי ניסיון מעולה וחיובי עם חנות היבואן באור יהודה...פשוט גם אם בחוסר מזל "נפלתי" על כבל דפוק ... אני רוצה להיות בטוח.
***אגב, מהי משמעות "אחריות לכל החיים" שמעניקה LEXUS העולמית על הכבלים באם לא שמרתי את קבלת הרכישה?
אני לא משתמש אודיו-סטראו כבד...זה מעט מאד למוזיקה ובעיקר לצפייה בטלוויזיה/סרטים (בתוך דירת חדר).
בנוסף - איך הכבלים הללו?
Acoustic Research דגם PR-171
1.8מ' - 100ש"ח.
Philips דגם SWA3523/10
3מ' - 67ש"ח.
Acoustic Research דגם AP032
3.7מ' - 110ש"ח.
המלצות אודות מוצרים מסויימים מ-DX , eBay ושאר אחרים מחו"ל - יתקבלו בברכה גם כן...
באופן כללי - אני לא זקוק ליותר מאורך של 1.5 - 2 מטר.
חשבתי לרכוש מ-bluejeanscable ... אך צרכיי אינם מצדיקים את עלות המוצר.
בקיצור - אודה לעזרתכם , חוו"ד לגבי מה שהעליתי פה וכ'ו...
תודה רבה וחג שמח!
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
כן, אפשר להשתמש בכבל לשתי המטרות, זה אותו כבל.
בשביל 40 ש"ח לא הייתי טורח לנסות להפעיל אחריות.
הכבלים שציינת בסדר גמור בשביל הצרכים - שים לב שהם באורכים שונים. קנה כבר באורך שאתה צריך - אני, אישית, שונא להשאר עם שארית כבל מגולגל.
הכבלים שציינת בסדר גמור בשביל הצרכים - שים לב שהם באורכים שונים. קנה כבר באורך שאתה צריך - אני, אישית, שונא להשאר עם שארית כבל מגולגל.
-
shaby
-
- חבר ותיק

תודה על תגובתך המהירה!harari כתב:כן, אפשר להשתמש בכבל לשתי המטרות, זה אותו כבל.
הכבלים שציינת בסדר גמור בשביל הצרכים - שים לב שהם באורכים שונים. קנה כבר באורך שאתה צריך - אני, אישית, שונא להשאר עם שארית כבל מגולגל....
באם אתה היית צריך לבחור מבין מה שהבאתי - על מה היית אתה ממליץ בשיקול של "עלות-תועלת"?
(כמובן שכל החלטה על אחריותי ... לא יבוא בשום טענה באם זה לא יתאים
אם ברצונך להביא ממשנתך ולהמליץ לי על אפשרויות אחרות בתקציב - BE MY GUEST!
תודה רבה!
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
בכבלים לצורך הזה ובאורכים קצרים זה לא ממש משנה, הכבלים הם פחות או יותר זהים.
אין שיקול של עלות-תועלת בכבלים של 50-100 ש"ח כולם עושים אותו דבר, עם זאת, אף פעם לא כדאי לקנות הכי זול.
לדעתי פשוט לך לחנות הקרובה אליך ואסוף כבל. אם אתה מתלבט בחנות בקש עזרה אבל שלא ימכרו לך לוקשים במאות שקלים.
שים רק לב שהכבלים הם COAX כמו אלה שציינת ולא דו-גידי זול.
אין שיקול של עלות-תועלת בכבלים של 50-100 ש"ח כולם עושים אותו דבר, עם זאת, אף פעם לא כדאי לקנות הכי זול.
לדעתי פשוט לך לחנות הקרובה אליך ואסוף כבל. אם אתה מתלבט בחנות בקש עזרה אבל שלא ימכרו לך לוקשים במאות שקלים.
שים רק לב שהכבלים הם COAX כמו אלה שציינת ולא דו-גידי זול.
-
shaby
-
- חבר ותיק

כבל קואקס דיגיטלי מקצועי באורך 1.8 מטר תוצרת Acoustic Research דגם PR-171
נראה לי כרגע הכי איכותי...
דיברתי עם מישהו שמוכר ציוד אודיו , ויש לו ב-150ש"ח כבלים באורך 1 מטר (יש מצב שאמור להספיק) של:
AUDIOQUEST
QUAD
MONSTER
הוא לא אמר לי דגמים ... אך אם 1 מטר יכול להספיק לי = נראה לי שאחד מאלו יהיה עדיף.
למרות שגם ה-Acoustic Research PR-171 נראה מעולה! (התנגדות 75אום, מוליכים מכסף, בידוד טפלון, קונקטורים מצופים זהב 24K, שלוש (3) שכבות בידוד ועוד...).
תודה!
דיברתי עם מישהו שמוכר ציוד אודיו , ויש לו ב-150ש"ח כבלים באורך 1 מטר (יש מצב שאמור להספיק) של:
AUDIOQUEST
QUAD
MONSTER
הוא לא אמר לי דגמים ... אך אם 1 מטר יכול להספיק לי = נראה לי שאחד מאלו יהיה עדיף.
למרות שגם ה-Acoustic Research PR-171 נראה מעולה! (התנגדות 75אום, מוליכים מכסף, בידוד טפלון, קונקטורים מצופים זהב 24K, שלוש (3) שכבות בידוד ועוד...).
תודה!
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
שוב, בפעם המי יודע כמה...shaby כתב:כבל קואקס דיגיטלי מקצועי באורך 1.8 מטר תוצרת Acoustic Research דגם PR-171
AUDIOQUEST
QUAD
MONSTER
תודה!...
אין דבר כזה "כבל דיגיטאלי"...
אין הבדל בין הכבל הזה לבין כבל RG59 בעל זוג מחברי RCA מוזהבים ב20 ש"ח...
-
shaby
-
- חבר ותיק

אני בסה"כ ציטטתי מהאתר שפרסם זאת...JEXY כתב:שוב, בפעם המי יודע כמה...shaby כתב:כבל קואקס דיגיטלי מקצועי באורך 1.8 מטר תוצרת Acoustic Research דגם PR-171
AUDIOQUEST
QUAD
MONSTER
תודה!...
אין דבר כזה "כבל דיגיטאלי"...
אין הבדל בין הכבל הזה לבין כבל RG59 בעל זוג מחברי RCA מוזהבים ב20 ש"ח......
אני פשוט אלך על "בטוח" עם ה:
AUDIOQUEST
QUAD
MONSTER