רכשתי סוני LCD 40 מסדרת KLV.
מאז אני מנסה להגיע לתמונה אופטימלית (שידורי טלוויזיה-יס) אך לא מצליח:
1. חיבור SCART TO SCART במצב RGB נותן מן "רשת" ברקע התמונה.
2. חיבור SCART TO S-VIDEO (עם מחבר סוויץ') מוציא תמונה גרועה (לא בכל התמונה יש צבע)
את התמונה הכי "טובה" אני מקבל ב-SCART TO SCART כאשר הממיר מוגדר ל COMPOSITE.
ב-YES טוענים שחממיר 3100 אותה איכות כמו הממיר הקיים.
בקיצור, מה לעשות? יש עוד דרכים בעזרתם ניתן לשפר את התמונה?
מה זה איזולטור?
אני כבר שוקל ברצינות להחליף לפלאזמה.
סוני LCD 40 - עזרה!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
1. מה זה "רשת"?
2. בממירים ישנים של יס (ADB) יש את התופעה הזו.
לגבי 3100, מה שאמרו לך זה שטויות. הוא אכן יותר טוב. DONT TAKE NO FOR AN ANSWER.
2. בממירים ישנים של יס (ADB) יש את התופעה הזו.
לגבי 3100, מה שאמרו לך זה שטויות. הוא אכן יותר טוב. DONT TAKE NO FOR AN ANSWER.
שלום סלבדור,
דבר ראשון - תתחדש
לגבי הממיר: המוקדנית או משקרת או פשוט לא מבינה מספיק.
כזכור קניתי את הטלוויזיה הזאת לפני כשלושה שבועות והיום הגיע סוף סוף טכנאי על מנת להחליף לי ל-3100.
אמרתי לו שהמוקדנית אמרה לי שיש לשני הממירים את אותה איכות התמונה והוא אמר לי שזה שטויות, ה-3100 לדעתו זה הממיר הכי טוב (ה-PACE1000 נתקע כל הזמן הוא טוען) וברור שיש הבדל כי הממיר הישן לא הוציא RGB ועוד ...
בכל מקרה אלו השלבים בשיחה שלי עם YES:
ביקשתי להחליף ממיר ל-3100. הם שאלו אם יש תקלה בממיר הנוכחי, עניתי שלא ואז הם סירבו להחליף. הסברתי להם שאני רוצה להחליף בגלל ה-LCD, ואז המוקדנית אמרה שאין שום הבדל באיכות התמונה בין הממירים !
התעקשתי והסברתי גם על הסאונד הדיגיטלי שמוציא ה-3100, היא דיברה עם אחראי ואז אמרה שהם ישלחו טכנאי שיבדוק את הממיר ולא בטוח שיהיה לו 3100 איתו וזה יעלה 99 ש"ח - ביקור טכנאי. סירבתי לשלם בטוענה שזה צריך להיות חלק מהשרות ודרשתי לדבר עם נציג בכיר יותר.
רק לאחר השיחה עם הנציג הבכיר הסכימו להחליף לי ל-3100 וללא תשלום.
הטכנאי אמר לי שה-3100 הרבה יותר יקר ולכן הם לא ששים לחלק אותו כל כך מהר.
בהצלחה
דבר ראשון - תתחדש
לגבי הממיר: המוקדנית או משקרת או פשוט לא מבינה מספיק.
כזכור קניתי את הטלוויזיה הזאת לפני כשלושה שבועות והיום הגיע סוף סוף טכנאי על מנת להחליף לי ל-3100.
אמרתי לו שהמוקדנית אמרה לי שיש לשני הממירים את אותה איכות התמונה והוא אמר לי שזה שטויות, ה-3100 לדעתו זה הממיר הכי טוב (ה-PACE1000 נתקע כל הזמן הוא טוען) וברור שיש הבדל כי הממיר הישן לא הוציא RGB ועוד ...
בכל מקרה אלו השלבים בשיחה שלי עם YES:
ביקשתי להחליף ממיר ל-3100. הם שאלו אם יש תקלה בממיר הנוכחי, עניתי שלא ואז הם סירבו להחליף. הסברתי להם שאני רוצה להחליף בגלל ה-LCD, ואז המוקדנית אמרה שאין שום הבדל באיכות התמונה בין הממירים !
התעקשתי והסברתי גם על הסאונד הדיגיטלי שמוציא ה-3100, היא דיברה עם אחראי ואז אמרה שהם ישלחו טכנאי שיבדוק את הממיר ולא בטוח שיהיה לו 3100 איתו וזה יעלה 99 ש"ח - ביקור טכנאי. סירבתי לשלם בטוענה שזה צריך להיות חלק מהשרות ודרשתי לדבר עם נציג בכיר יותר.
רק לאחר השיחה עם הנציג הבכיר הסכימו להחליף לי ל-3100 וללא תשלום.
הטכנאי אמר לי שה-3100 הרבה יותר יקר ולכן הם לא ששים לחלק אותו כל כך מהר.
בהצלחה