עדכון חדש לבוקסי בוקס יורד עכשיו למכשיר...12.10.11
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 221
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
הגרסה כוללת בעיקר תיקונים. בכדי לנגן דרך האייפד יש לוודא הפעלה בתפריט רשת/שרתים .Newboy כתב:אחד החידושים:
AirPlay support for iOS 5 devices
יש לי אייפד 2 והורדתי את מערכת ההפעלה החדשה 5. מישהו יודע איך רואים את האייפד על הבוקסי?...
לאחר מכן בזמן ניגון הסרט באייפד/אייפון יש להפעיל את הסרט בבוקסי דרך AirPlay. (המשולש הקטן בצד).
הפיצר הזה עדיין מוגדר אצלנו ״נסיוני״ ולכן לא יעבוד תמיד.
מפתח בבוקסי
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

יכול להיות שיש עומס כרגע בגלל העדכון. בכל מקרה אם עדיין לא עובד נסה להוריד את העדכון ולהתקין אותו דרך USB.Shayosef כתב:עשיתי עדכון ועכשיו הוא לא עולה לי, תקוע על Loading..
רעיונות ?...
מפתח בבוקסי
תודה. אכן עובד אבל לפעמים נתקע....Eli_Semory כתב:הגרסה כוללת בעיקר תיקונים. בכדי לנגן דרך האייפד יש לוודא הפעלה בתפריט רשת/שרתים .Newboy כתב:אחד החידושים:
יש לי אייפד 2 והורדתי את מערכת ההפעלה החדשה 5. מישהו יודע איך רואים את האייפד על הבוקסי?...
לאחר מכן בזמן ניגון הסרט באייפד/אייפון יש להפעיל את הסרט בבוקסי דרך AirPlay. (המשולש הקטן בצד).
הפיצר הזה עדיין מוגדר אצלנו ״נסיוני״ ולכן לא יעבוד תמיד....
האם הזרימה היא מהרשת לאייפד ומשם לבוקסי או מהרשת ישירות לבוקסי? כלומר, כמה פעמים WIFI בדרך זה עובר?
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

ישירות לבוקסיNewboy כתב:תודה. אכן עובד אבל לפעמים נתקע....Eli_Semory כתב:הגרסה כוללת בעיקר תיקונים. בכדי לנגן דרך האייפד יש לוודא הפעלה בתפריט רשת/שרתים .Newboy כתב:אחד החידושים:
האם הזרימה היא מהרשת לאייפד ומשם לבוקסי או מהרשת ישירות לבוקסי? כלומר, כמה פעמים WIFI בדרך זה עובר?...
מפתח בבוקסי
זה תיקון כי בהתחלה האיירפלי של IOS 5 דפק את המימוש הקודם שהיה.Newboy כתב:אחד החידושים:
אין MIRRORING אם זה מה שאתה שואל - אבל הAIRPLAY מאפליקציות תומכות עובד לא רע (מופעל כפי שהוסבר).
(יהיה נחמד לקבל איירפלי עם MIRRORING, כמה שראיתי אבל שעדיין לא התקדמו לשלב הזה בכל מני פרויקטים שראיתי בנושא. אני מנחש שגם בבוקסי משתמשים באיזה REVERSE ENG קיים כזה או אחר לנושא , למרות שאני בטוח שאלי יוכל לתקן אותי אם אני טועה.
ליביו
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
התכוונתי שהמכשיר לא עולה יותר אחרי העדכון, גם שאני מנסה לעשות עדכון ידני המכשיר נתקע על מסך ה loading האפור ויש אור אדום מהבהב מהלוגו של המכשיר...Eli_Semory כתב:הגרסה כוללת בעיקר תיקונים. בכדי לנגן דרך האייפד יש לוודא הפעלה בתפריט רשת/שרתים .Newboy כתב:אחד החידושים:
רעיונות ?
שי