iOS 5 - אז מה חסר לכם?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
נו, אז שדרגתם? מה חסר לכם?
לי אישית חסרים כמה וכמה דברים:
1. ב-notification center חסרה לי אפשרות לקחת הגדרות ולשים קיצורי דרך, למשל הדלקה וכיבוי של BT
2. תמונות של אנשי הקשר ב-FAVORITES...
3. IMAP IDLE למי שמכיר
לי אישית חסרים כמה וכמה דברים:
1. ב-notification center חסרה לי אפשרות לקחת הגדרות ולשים קיצורי דרך, למשל הדלקה וכיבוי של BT
2. תמונות של אנשי הקשר ב-FAVORITES...
3. IMAP IDLE למי שמכיר
תמיכה בRTL ועברית מלאה בPAGES ובNUMBERS, אני באמת לא מצליח להבין את העניין הזה, אפילו על סף יאוש מעולם הסמארטפונים\טאבלטים שלא הצליחו להוציא אפליקציה אחת טובה.
מה שחסר לי במערכת עצמה זה לכבות את כל האפליקציות במכה אחת, או שאני מפספס משהו?
בנוסף מאוד חסרה לי האפשרות של לחייג בסגנון של פעם, ismart dialer למי שמכיר.
מה שחסר לי במערכת עצמה זה לכבות את כל האפליקציות במכה אחת, או שאני מפספס משהו?
בנוסף מאוד חסרה לי האפשרות של לחייג בסגנון של פעם, ismart dialer למי שמכיר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
uris
זה ממש לא חסר לי, יש widgets ב-notification center וזה מבחינתי מספק כרגע (אם כי צריך שיוסיפו עוד כאלה).
Bonanja
מכיוון שאפל בעיקר מתכוונת לגרום לך לצרוך תוכן באייפד, ברור למה כל המוצרים שמיועדים ליצירת תוכן פחות שווים. אבל אתה צודק.
זה ממש לא חסר לי, יש widgets ב-notification center וזה מבחינתי מספק כרגע (אם כי צריך שיוסיפו עוד כאלה).
Bonanja
מכיוון שאפל בעיקר מתכוונת לגרום לך לצרוך תוכן באייפד, ברור למה כל המוצרים שמיועדים ליצירת תוכן פחות שווים. אבל אתה צודק.
כן אבל אתה מצפה אחרי שהוצאת עשרות אלפי שקלים על המכשירים שלהם, והמכשירים שלהם משווקים רשמית בארץ, שיתמכו גם בעברית.oferlaor כתב:uris
Bonanja
מכיוון שאפל בעיקר מתכוונת לגרום לך לצרוך תוכן באייפד, ברור למה כל המוצרים שמיועדים ליצירת תוכן פחות שווים. אבל אתה צודק....
בכל מקרה מבחינתי אייפון לא פרוץ הוא אייפון ממש ממש מוגבל, אני דווקא מאלה שקונים אפליקציות ומשלמים על דברים בסידיה, אני לא איש של משחקים וכו', אני אישית אגב מצפה מאפל לחדש קצת את המראה אחרי כל כך הרבה שנים, ובכלל חוץ מהICLOUD שהוא באמת באמת מעולה אני לא רואה פה איזה שינוי מטורף.
@MartinHSabag
מה זאת אומרת שאין באמת מולטי טסקינג? מבחינתי שהסקייפ פתוח + הספארי + הSIP זה מולטי טסקינג, או שלא הבנתי נכון?
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
חסר לי לאן להוריד את הגרסה.dudigolan כתב:חסר לי מאיפה מורידים את הגרסה...
אני תקוע עם 3G, ממתין שמישהו יגאל אותי מהדבר הזה...
...