פיצ'רים חדשים או כאלה שלא ידענו עליהם ב-iOS5
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני למשל הופתעתי לגלות שאפל פתחו חנות לצלילים עבור ה-SMS שאתם מקבלים. עד כה הצלילים היו מוגבלים, תחילה לכ-6 צלילים, ולאחר מכן הצטרפו מספר צלילים נוסף.
מי שרצה צלילים היה צריך לפרוץ המכשיר כמוני. כעת אפשר לסנכרן צלילים עבור SMS. חבל רק שצלילי התזכורות לא ניתנים להחלפה (זה כבר כן ידרוש פריצה...).
מה עוד גיליתם שלא היה ידוע קודם לכן?
מי שרצה צלילים היה צריך לפרוץ המכשיר כמוני. כעת אפשר לסנכרן צלילים עבור SMS. חבל רק שצלילי התזכורות לא ניתנים להחלפה (זה כבר כן ידרוש פריצה...).
מה עוד גיליתם שלא היה ידוע קודם לכן?
-
oferlaor
- מנהל

באג רציני ראשון - המקלדת מפוצלת שמה את האות B בצד ימין במקום צד שמאל. כל המקלדות המפוצלות שאני מכיר שמות את זה בצד שמאל...
תוספת מעניינת שלא ראיתי בדיווחים - הוסיפו סוף סוף Multi tasking gestures אבל רק לאייפד.
אני רואה שאפשר סוף סוף להפריד בין auto correct ל-spell checking. פעם זה היה עובד רק ביחד.
קיצורי הדרך זה חביב ביותר בסמס!
תוספת מעניינת שלא ראיתי בדיווחים - הוסיפו סוף סוף Multi tasking gestures אבל רק לאייפד.
אני רואה שאפשר סוף סוף להפריד בין auto correct ל-spell checking. פעם זה היה עובד רק ביחד.
קיצורי הדרך זה חביב ביותר בסמס!
-
oferlaor
- מנהל

אפשר למחוק תכני מדיה מהמכשיר. פעם אם הייתי רואה סרט, אי אפשר היה להשתמש במקום שהתפנה עד שלא הייתי מסנכרן את המכשיר למחשב.
נגן האודיו שונה לחלוטין בעיצוב ונגן הוידאו פוצל ממנו לא רק באייפד אלא גם באייפון.
נגן האודיו שונה לחלוטין בעיצוב ונגן הוידאו פוצל ממנו לא רק באייפד אלא גם באייפון.
oferlaor כתב:אני למשל הופתעתי לגלות שאפל פתחו חנות לצלילים עבור ה-SMS שאתם מקבלים. עד כה הצלילים היו מוגבלים, תחילה לכ-6 צלילים, ולאחר מכן הצטרפו מספר צלילים נוסף.
לא הבנתי, יש עכשיו אפליקציה של צלילים נוספים (או רינגטונים) לאסמסים?
אם כן איך קוראים לאפליקציה?...
ibs כתב:אתם קולטים ?oferlaor כתב:אני למשל הופתעתי לגלות שאפל פתחו חנות לצלילים עבור ה-SMS שאתם מקבלים. עד כה הצלילים היו מוגבלים, תחילה לכ-6 צלילים, ולאחר מכן הצטרפו מספר צלילים נוסף.
אתם הולכים אחרי מכשיר שלא נותן לכם לשנות את הפ**קינג רינגטון !
אם היתה צריכה להיות מחאה צרכנית, זה נגד אפל....
mayeast כתב:באנדרואיד מהקופסא של חברה שלי (SGS2) אי אפשר לקבוע צליל התראה שחוזר על עצמו. אם לא שמעת את ההתראה - נדפקת.ibs כתב:אתם קולטים ?oferlaor כתב:אני למשל הופתעתי לגלות שאפל פתחו חנות לצלילים עבור ה-SMS שאתם מקבלים. עד כה הצלילים היו מוגבלים, תחילה לכ-6 צלילים, ולאחר מכן הצטרפו מספר צלילים נוסף.
אתם הולכים אחרי מכשיר שלא נותן לכם לשנות את הפ**קינג רינגטון !
אם היתה צריכה להיות מחאה צרכנית, זה נגד אפל....
זה יכול להמשך עד אין סוף - ובטח שאין לזה מקום בכל שרשור ושרשור....