כמה תקלות ב-VSX-421.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
adirbooking פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #1 

אהלן חברי הפורום,
כמו שאתם רואים בכותרת, ולמי שזוכר מהשרשורים הקודמים - החלפתי את ה-Denon 1311 ב-421 של פיוניר.

בהתחלה לא ציפיתי ליותר מדיי אבל אחר שחיברתי אותו ההבדל בשבילי היה גדול, הרמקולים שיש לי הם Morel Nova MK2
וסאב מסדרת SP1.

אני שומע לרוב מוזיקה אלקטרונית ולכן חשבתי שהפיוניר יתאים לי יותר.

הדנון עשה את העבודה אך לאחר שחיברתי את הפיוניר נדהמתי לגלות שהשמע השתפר, גם מבחינת הסאונד וגם מבחינת ההגברה [סה"כ עוד 20W לערוץ אבל בצעצועים כאלה שתלויים על הקיר זה כנראה הבדל..]

בנוגע לבעיות -

א. ווליום מופיע על גבי המסך -
בהתחלה זה עבד וכאשר הגבהתי את הרסיבר הוא הראה לי על המסך את מד הווליום אם כי הוא לא היה מדוייק ועשה קפיצות [הרסיבר היה על 30 המסך הראה 40, הרסיבר עלה ל-31 המסך 41, הרסיבר 32 המסך 42, הרסיבר 33 המסך 43, וכאשר הרסיבר עלה ל-34 המסך הראה 45 !!!]
כבר נראה לי לא תקין.

כמו כן, עכשיו פתאום לא מופיע הווליום במסך !!! איך יש אפשרות להחזיר את זה ?

ב. "התנגשות" בין השלטים בחדר -
יש ברשותי סטרימר A-210 ומסך C550 של סמסונג,
כאשר אני מכבה את הטלוויזיה הרסיבר נכבה לי - למה זה?! אני רוצה להאזין למוזיקה כשהמסך כבוי, בהתחלה זה עבד לי היום זה מכבה גם את המסך וגם את הרסיבר..

ג. לאחר כל השגעונות שהרסיבר עבר -
אין לי אפשרות להיכנס להגדרות של הרסיבר מהשלט שלו... אני מאמין שזה מה"התנגשות שלטים" אך אין לי אפשרות להיכנס לOptions של הרסיבר לצורך כיול [אפשר רק לשנות ערוצים, BD/DVD וכו'..] והחצי התחתון של השלט של הרסיבר פשוט לא מגיב ללחיצות..

אשמח לקבל עזרה !!
(Y)

תודה רבה וחג סוכות שמח ! (l)
אדיר.

Barry
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 298
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #2 

קודם כל תתחדש,

לגבי ב'- להבנתי לא מדובר בתקלה. לי יש LX-73 וגם שם כשמדליקים את הטלוויזיה המגבר נדלק וכשמכבים אותה גם הוא נכבה. מדובר בפונקציה הפועלת בחיבור HDMI (שהינו דו כיווני כידוע) שמטרתה לשפר את נוחות התפעול, כך שאתה יכול להדליק את המערכת באמצעות כפתור אחד בלבד. אני מאמין שאם תשוטט בתפריטים תמצא את הדרך לבטל את זה.

לגבי שאר הנושאים - אני לא ממש יודע. אני מניח שתיכף יגיעו המומחים וינסו לעזור...

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #3 

Barry כתב:קודם כל תתחדש,

לגבי ב'- להבנתי לא מדובר בתקלה. לי יש LX-73 וגם שם כשמדליקים את הטלוויזיה המגבר נדלק וכשמכבים אותה גם הוא נכבה. מדובר בפונקציה הפועלת בחיבור HDMI (שהינו דו כיווני כידוע) שמטרתה לשפר את נוחות התפעול, כך שאתה יכול להדליק את המערכת באמצעות כפתור אחד בלבד. אני מאמין שאם תשוטט בתפריטים תמצא את הדרך לבטל את זה.

לגבי שאר הנושאים - אני לא ממש יודע. אני מניח שתיכף יגיעו המומחים וינסו לעזור...
...
מסכים עם בארי - עושה רושם שעיקר הבעיות נובעות מהגדרות HDMI CONTROL ברסיבר וב-TV. הכי פשוט יהיה כנראה ללכת למדריך למשתמש של הרסיבר ולמצוא באיזה תפריט מבטלים את זה (או מגדירים כמו שצריך, אם יש סיבה שבעטיה אתה כן זקוק להפעיל את הפונקציה הזאת...)

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9617
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #4 

אדיר שלום ידידי וחג שמח (f)
נסה כמה פ]עולות שיכולות לעזור..
1-הגדר את הHDMI CONTROL שלך שקרוב לוודאי דלוק (ON )שיהיה על OFF!!!
2-HDMI AMP THRU שיהיה על ON
3-החזר את הרסיוור שלך להגדרות המפעל בצורה כזו-
כבה את המכשיר (סטנד ביי)לחץ על כפתור BAND בחזית המכשיר ובמקביל (תוך כדי)לחץ על כפתור סטנד ביי
לאחר 2 שניות יופיע צג האם להחזיר לDEFAULT ?
לחץ לאשר על כפתור ALC STANDART בחזית המכשיר
הייתי מעביר חלק מהמכשירים שלך שמחוברים בHDMI לרסיוור או ישירות למסך בHDMI
ולרסיוור הייתי מחבר בקומפוננט היה חוסך לך הרבה בעיות של סינכרון ....
ודבר אחרון -נסה לא לחשוף את עינית הרסיוור(שאליה אתה מכוון את השלט)לאור חזק במיוחד כי זה יכול להיות גם המקור לבעיות שלך
ולבעייה בשליטה של השלט
ויש לך גם ברסיוור את תכונת הDISPLAY ON או OFF וזה מה שגורם לרסיוור שלך להעביר פונקציות ללא לחיצה .......באופן אוטומטי
לחץ על כל כפתור בשלט לביטול או פשוט הגדר DISPLAY OFF ......
נקווה משהו מזה עזר..... :wink:

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9617
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #5 

יש שיפור? :sleep:

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”