החלפת מערכת קולנוע ביתית
שלום אז ככה יש ברשותי רסיבר של נקמיצי ורמקולים סטליטים אם הפס האדום של BOSE
וברצוני להחליף את המערכת לשדרג למשהו חדיש יותר
רסיבר -תקציב 9000
רמקולים- תקציב 7000
ישמש בעיקר למוזיקה 70%
וסרטים 30%
וברצוני לרכוש גם את האופו 93 האם ניתן להזמין מחול בעלות זולה יותר?
איזה רסיבר אם כל החידושים ונחשב איכותי ואמין אתם ממליצים
וכנ"ל רמקולים אני מעדיף סאטליטים
רסיבר -תקציב 9000
רמקולים- תקציב 7000
ישמש בעיקר למוזיקה 70%
וסרטים 30%
וכנ"ל רמקולים אני מעדיף סאטליטים
הייתי מחליף את סדר העדיפיות:din264 כתב:שלום אז ככה יש ברשותי רסיבר של נקמיצי ורמקולים סטליטים אם הפס האדום של BOSE
רסיבר -תקציב 9000
רמקולים- תקציב 7000
ישמש בעיקר למוזיקה 70%
וסרטים 30%
וכנ"ל רמקולים אני מעדיף סאטליטים...
רסיבר = 7000
רמקולים = 9000
לגבי האופו 93 בחו"ל יותר זול.
אך ההובלה והמיסים (מה עם אחריות)יהפכו זאת לבלתי כדאי.
בהצלחה
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מסכים לגבי הפיכת התקציבים. בתקציב שכזה יש המון אופציות. כל מה שצריך זה לכתת רגליים וללכת לחנויות לשמוע.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
70% מוזיקה מכתיב גישה טיפה שונה, ואני מצטרך לחברים שהציעו "להפוך" את חלוקת התקציב -לעניות דעתי כלל אצבע לחלוקת תקציב בין רמקולים למגבר הוא 2/3 לרמקולים ו-1/3 למגבר...
יתר על כן, ההמלצה שלי היא לקנות שני מגברים: מגבר ק"ב ברמה סבירה (עם יציאות PRE-OUT) ומגבר סטריאו ברמה סבירה לא פחות. משרשרים את המגבר סטריאו למגבר. אופציה לשילוב שכזה: ימאהה 667 לק"ב, וימאהה A-S500 לסטריאו. מחיר משוער לשניהם: כ-6,000 ש"ח.
אחרי המגברים לעיל, נשארו לנו כ-10,000 ש"ח לרמקולים. סכום נאה שאפשר בהחלט להרכיב איתו מערכת סולידית. במקרה שלך, הייתיי שם דגש על הרמקולים הקדמיים והולך על רצפתיים (או מדפיים באיכות גבוהה) לטובת שמיעה מיטבית בסטריאו - למשל:
- מוניטור אודיו ברונזה BX5 מלפנים, BX סנטר במרכז, BX1 או BXFX מאחור, וסאב וורפידייל PC12 פלוס או SUNFIRE SDS-12
- מוניטור אודיו סילבר RX2 (מדפיים) מלפנים, RX סנטר במרכז, BX1 מסדרת הברונזה מאחור וסאב וורפידייל PC12 פלוס או SUNFIRE SDS-12
- B&W 685 (מדפיים) מלפנים, HTM62 במרכז, 686 מאחור וסאב וסאב וורפידייל PC12 פלוס או SUNFIRE SDS-12
יש כמובן עוד אינספור אופציות, אבל הייתי מתחיל בביקורת השוואתית של השילוב בין הרמקולים האלה עם המגברים לעיל בחנות מתמחה עם כמה קטעי מוזיקה וסרטים שאתה אוהב ומכיר היטב. אני מניח שלפי ההעדפות והטעמים האישיים שלך, תוכל לקבל בחנות המלצות נוספות לשילובים של מגברים ורמקולים שיכולים להתאים לך יותר...
יתר על כן, ההמלצה שלי היא לקנות שני מגברים: מגבר ק"ב ברמה סבירה (עם יציאות PRE-OUT) ומגבר סטריאו ברמה סבירה לא פחות. משרשרים את המגבר סטריאו למגבר. אופציה לשילוב שכזה: ימאהה 667 לק"ב, וימאהה A-S500 לסטריאו. מחיר משוער לשניהם: כ-6,000 ש"ח.
אחרי המגברים לעיל, נשארו לנו כ-10,000 ש"ח לרמקולים. סכום נאה שאפשר בהחלט להרכיב איתו מערכת סולידית. במקרה שלך, הייתיי שם דגש על הרמקולים הקדמיים והולך על רצפתיים (או מדפיים באיכות גבוהה) לטובת שמיעה מיטבית בסטריאו - למשל:
- מוניטור אודיו ברונזה BX5 מלפנים, BX סנטר במרכז, BX1 או BXFX מאחור, וסאב וורפידייל PC12 פלוס או SUNFIRE SDS-12
- מוניטור אודיו סילבר RX2 (מדפיים) מלפנים, RX סנטר במרכז, BX1 מסדרת הברונזה מאחור וסאב וורפידייל PC12 פלוס או SUNFIRE SDS-12
- B&W 685 (מדפיים) מלפנים, HTM62 במרכז, 686 מאחור וסאב וסאב וורפידייל PC12 פלוס או SUNFIRE SDS-12
יש כמובן עוד אינספור אופציות, אבל הייתי מתחיל בביקורת השוואתית של השילוב בין הרמקולים האלה עם המגברים לעיל בחנות מתמחה עם כמה קטעי מוזיקה וסרטים שאתה אוהב ומכיר היטב. אני מניח שלפי ההעדפות והטעמים האישיים שלך, תוכל לקבל בחנות המלצות נוספות לשילובים של מגברים ורמקולים שיכולים להתאים לך יותר...
בתקציבים האלה היית ממליץ לך לשקול ברצינות יבוא אישי....ביבוא אישי אתה יכול לרכוש מוצרים שבארץ יעלו לך פי שניים. כלומר בתקציב של 16K בחול אתה יכול לרנות מוצרים שבארץ יעלו לך 30K.din264 כתב:שלום אז ככה יש ברשותי רסיבר של נקמיצי ורמקולים סטליטים אם הפס האדום של BOSE
רסיבר -תקציב 9000
רמקולים- תקציב 7000
ישמש בעיקר למוזיקה 70%
וסרטים 30%
וכנ"ל רמקולים אני מעדיף סאטליטים...
ציון