אני בונה חדר שלם המיועד כולו לקולנוע ביתי
כרגע מלבד רמקולים ורסיבר בניתי את רוב החדר
אני משתמש במקרן Panasonic PT-AX200U שיקרין על מסך שבניתי בגודל 315X200 ס"מ
מבחינת מקורות הקרנה אני מתכוון להשתמש בפלייסטיישן 3 שישמש כנגן בלוריי וסטרימר (הוא יהיה מרושת למחשב ויפעל עם PS3 media server)
עכשיו לתכלס..
קראתי הרבה באתר, ומבחינת תקציב, כמובן שארצה לחסוך כמה שיותר, אך אני בהחלט מעוניין באיכות גבוהה שלא תבייש וידאופיל מן השורה..
מבחינת רסיבר, חשבתי על הPioneer 421 מהדיוט פרי משיקולי מחיר. הבנתי שהוא נחשב לרסיבר טוב.
"פזלתי" גם לכיוון ה Onyko TXSR308 זאת משום שחשבתי על סט הרמקולים של Klipsch - Quintet II (השילוב של שניהם היא האופציה ה"בזבזנית" שלי) (או שאולי עדיף את הסדרה 300 של Klipsch)
רציתי לשמוע את עצתכם בעניין, כמובן שאני אשמח מאוד לקבל רשמים וחוויות ממערכות אחרות שיש לכם או כאלו שאתם ממליצים, באיזור המחירים הזה (2500-4500 ש"ח וכמובן אם אפשר בפחות תוך שמירה על איכות אז הרי זה מבורך...)
בנוסף, ופה אני ממש צריך את עזרתכם משום שאני ממש בור בעניין.. חשבתי במקום רמקולים קדמיים לוויניים, להשתמש ברמקולים רצפתיים - הן בשל האיכות והן בשל העובדה שזה מרשים!
אשמח לקבל המלצות על רמקולים רצפתיים שיעבדו טוב עם הרסיברים שרשמתי (או אחד שאתם תמליצו) וכמובן על סנטר ואחוריים שמומלץ לרכוש איתם.
תודה רבה על העזרה!
ואם צריך עוד פרטים ששכחתי לציין, אז כמובן שאוסיף אותם...