חיבור DVD ל פנסוניק PHD8 מה הדרך המומלצת ביותר?
חיבור S-Video נחות משמעותית בהשוואה ל- Component, אצלי זה מאד בולט לעין. ב- PHD8 ישנה אפשרות לחבר Component דרך VGA, את הכבל המתאים אפשר לרכוש ב"עולם הדיגיטאלי". בהדגרות הכניסה VGA יש לבחור את Component.
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2082
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אם זה כמו במקרן שלי, אז המסך כנראה מתוכנן לקבל קומפוננט דרך הפינים של ה- RGB במחבר ה- VGA שלו.DannyZ כתב:מ'זתומרת "ב- PHD8 ישנה אפשרות לחבר Component דרך VGA"? נסה לפרט.
ל-PHD8 יש כניסת קומפוננט - מה הכוונה "דרך VGA"?...
זה לא "כמו Component" אלא בדיוק Component. ליד הכניסה VGA יש גם כניסה PL (כמו כניסה סטנדרטית לאוזניות), תוכל לקנות כבל RCA to PL stereo ולחבר את מקור הסאונד.DannyZ כתב:כלומר לצאת מה-DVD ב-Component ולהכנס לפלזמה דרך ה-Mini D-sub 15-pin שהיא כניסה קבועה? ורמתה תהיה בדיוק כמו Component?
מה עם Audio במקרה כזה? הכניסה הזו תומכת?...
AVIZOV,
אצלי ה-DVD חובר ב-Component והממיר ב-S-Video.
בשבוע הבא אני אמור לקבל את ה-Oppo שיחליף את ה-DVD ויחובר ב-HDMI.
מענין אותי לדעת האם חיבור הממיר דרך ה-4BNC הוא טוב משמעותית לעומת ה-S-Video
אשמח לקבל עדכון על איכות התמונה בחיבורים השונים אם יצא לך לנסות.
רן
אצלי ה-DVD חובר ב-Component והממיר ב-S-Video.
בשבוע הבא אני אמור לקבל את ה-Oppo שיחליף את ה-DVD ויחובר ב-HDMI.
אשמח לקבל עדכון על איכות התמונה בחיבורים השונים אם יצא לך לנסות.
רן
הוא טוב משמעוטית - לפחות ב- 50PHD8, התמונה הרבה יותר חדה.rbroudo כתב:AVIZOV,
אשמח לקבל עדכון על איכות התמונה בחיבורים השונים אם יצא לך לנסות....
רן, ממה שהבנתי מאנשים יש שיפור מאד משמעותי בחיבור הממיר דרך 4BNC מאשר דרך Svideo!
עכשיו כרגע יש לי DVD דיי פשוט (הוא משולב עם וידאו.. עלה לי לפני שנתיים-שלוש 200 דולר בדיוטיפרי) ..
החשיבה להוציא 1500 שקל על OPPO עלתה בראשי.. אך רציתי פיתרון טוב גם להרצת סרטי HD..
ולכן אני מתכוון לבנות HTPC בעלות של 4500-5000 שקל.. שישמש כמחשב מולטמדיה לPHD8 ויתחבר לPHD8 עם HDMI.
ככה נחסך ממני לקנות מכשיר DVD.. הבנתי מאנשים שDVD דרך מחשב איכותו לא ירודה מDVD איכותי שעולה אלפים..
בכל מקרה ההתלבטות היא כרגע איך לחבר את הDVD הפשוט.. בחיבור SVIDEO או כ-VGA to Compnent
כי בלווכי החיבור VGA אין לי בו שימוש כי מחשב המולטמדיה ישתמש בHDMI.
אך כמו שאמרו כאן, החיסרון של חיבור VGA to Compnent שאי אפשר לשמוע את הDVD דרך הטלווזיה.. ומכיוון שרקמולים יש לטלווזיה.. זה אכן חיסרון.
עכשיו כרגע יש לי DVD דיי פשוט (הוא משולב עם וידאו.. עלה לי לפני שנתיים-שלוש 200 דולר בדיוטיפרי) ..
החשיבה להוציא 1500 שקל על OPPO עלתה בראשי.. אך רציתי פיתרון טוב גם להרצת סרטי HD..
ולכן אני מתכוון לבנות HTPC בעלות של 4500-5000 שקל.. שישמש כמחשב מולטמדיה לPHD8 ויתחבר לPHD8 עם HDMI.
ככה נחסך ממני לקנות מכשיר DVD.. הבנתי מאנשים שDVD דרך מחשב איכותו לא ירודה מDVD איכותי שעולה אלפים..
בכל מקרה ההתלבטות היא כרגע איך לחבר את הDVD הפשוט.. בחיבור SVIDEO או כ-VGA to Compnent
כי בלווכי החיבור VGA אין לי בו שימוש כי מחשב המולטמדיה ישתמש בHDMI.
אך כמו שאמרו כאן, החיסרון של חיבור VGA to Compnent שאי אפשר לשמוע את הDVD דרך הטלווזיה.. ומכיוון שרקמולים יש לטלווזיה.. זה אכן חיסרון.