בעיה ברסיבר דנון 1311
שלום!
אני עכשיו שומע עם המערכת שלי שהיא JBL200.5 ועכשיו חיברתי את הסאב (הוא לא היה אצלי) אבל כל הרמקולים כן היו אצלי עכשיו כשחיברתי את הסאב והפעלתי סרט אחרי כמה שניות שהסרט פועל הרסיבר מתכבה וזה ניראה כאילו הוא ניכנס למצב פרוטקשן אולי מישהו יכול לעזור ?
תודה רבה
שקד
אני עכשיו שומע עם המערכת שלי שהיא JBL200.5 ועכשיו חיברתי את הסאב (הוא לא היה אצלי) אבל כל הרמקולים כן היו אצלי עכשיו כשחיברתי את הסאב והפעלתי סרט אחרי כמה שניות שהסרט פועל הרסיבר מתכבה וזה ניראה כאילו הוא ניכנס למצב פרוטקשן אולי מישהו יכול לעזור ?
תודה רבה
שקד
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
בדוק את חיבורי הרמקולים לרסיבר . תבדוק שאין גידים חשופים שנוגעים אחד בשני או בגוף.
הסאב לפי מיטב ידיעתי תקין וחיברתי אותו עם הכב שמקבלים איתו ליציאה של.
ועכשיו אני יבדוק על החיבורים של הרמקולים למרות שניראלי שהבעיה היא בסאב כי רק מהרגע שחיברתי אותו נוצרה הבעיה.
שקד
ועכשיו אני יבדוק על החיבורים של הרמקולים למרות שניראלי שהבעיה היא בסאב כי רק מהרגע שחיברתי אותו נוצרה הבעיה.
שקד
נערך לאחרונה על ידי SHAKED286 ב 12/10/2011 8:53, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
הסאב עולה עד 160 הרץ והרמקולים יורדים עד 110 הרץ (שני הנתונים בהנחתה של 6DB).JEXY כתב:תחתוך ב120 או אפילו ב140 (אם הסאב שלך יודע לעלות ל140)......
כוון את הקרוסאובר (גם בסאב וגם ברסיבר) על 130 הרץ אם אתה יכול, ואם לא אז על 140 הרץ...