שלום,
חיברתי את ה popcprn 210A לרשת הביתית, עם WIN7
אני מצליחה לראות את הסטרימר במחשב האישי אולם לא מצליחה לראות את תיקיות השיתוף דרך הסטרימר.
לפני יומיים ראיתי את כל ספריית השיתוף ובעת חיבור מחדש היום, זה משום מה נעלם.
תחת ה Workgroup אכן מופיע שם המחשב שלי אולם בלחיצה עליו לא מופיעות התיקיות
כמו כן, במסך הראשי היכן שאמורות להופיע התיקיות המשותפות (ספריות) אין כלום מלבד הכונן המקומי
(מדיה פלייר פתוח במחשב ראשי + לא במצב של שינה + בוצע שיתוף קבצים + עשיתי עדכון מחדש של הסטרימר)
מבחינת WIN7 הגדרתי את הרשת הביתית וביצעתי שיתוף לכל התיקיות.
האם תוכלו לתת כיוון לסיבה?
תודה,
מגי
שיתוף תיקיות popcorn 210
אם יש לך במחשב תוכנת שיתוף קבצים (כמו ביטורנט ) שמורידה לתיקייה ששיתפת, תכבי אותה ותלדליקי את הסטרימר מחדש.
אם זה לא המקרה, תכבי את המחשב והסרימר, לאחר מכן את הראוטר.
תדליקי מחדש את הראוטר, אח"כ את המחשב ולבסוף את הטרימר מחדש.
תנסי שוב.
אם לא עשית שנוי בהגדרות המחשב או הסטרימר אין שום סיבה שזה לא יעבוד (מניסיון עם פופקורן 210 וחלונות7).
אם זה לא המקרה, תכבי את המחשב והסרימר, לאחר מכן את הראוטר.
תדליקי מחדש את הראוטר, אח"כ את המחשב ולבסוף את הטרימר מחדש.
תנסי שוב.
אם לא עשית שנוי בהגדרות המחשב או הסטרימר אין שום סיבה שזה לא יעבוד (מניסיון עם פופקורן 210 וחלונות7).
מדיה פלייר - גישה לפלייליסטים
היי,
תודה על התגובה, אכן כעת ניתן לראות את התיקיות המשותפות.
עם זאת, משום מה אני לא מצליחה לעשות Streaming לספרית המוסיקה (לניגון פליייליסט דרך WIN 7)
המדיה פלייר פתוח, באפשרויות המדיה אני רואה את הסטרימר ו(Allowed) נתתי גישה לצפייה במדיה פלייר ובקבצים (דרך Settings) , הספריות עצמן הוגדרו כשיתוף.
אודה להתייחסותכם,
מגי
תודה על התגובה, אכן כעת ניתן לראות את התיקיות המשותפות.
עם זאת, משום מה אני לא מצליחה לעשות Streaming לספרית המוסיקה (לניגון פליייליסט דרך WIN 7)
המדיה פלייר פתוח, באפשרויות המדיה אני רואה את הסטרימר ו(Allowed) נתתי גישה לצפייה במדיה פלייר ובקבצים (דרך Settings) , הספריות עצמן הוגדרו כשיתוף.
אודה להתייחסותכם,
מגי