נסיעת עבודה לארה"ב+CES 2012---- קצת מקדים עם השאלות
כרגע הודיעו לי בעבודה שבינואר אני אהיה בארה"ב, למשך שבועיים.
התאריכים חופפים את תערוכת CES, ורוב הסיכויים שאני אבקר בה. ( יהיה לי יומיים פנויים רק לתערוכה).
השאלה שלי מתחלקת ל2:
1. יש משהו מיוחד שצריך לדעת בקשר לCES? כרטיסים מראש? ....
2. שאלה לא קצת קשורה, אני יתחיל את הביקור בארה"ב בניו יורק, במשך 3 ימים לפני הטיסה לווגאס. אני מתכנן ללכת לB@H - יש המלצות מה לקנות? אני מתכנן להביא כאלפיים דולר לביזבוזים רק על התחום של הקולנוע ביתי-מחשוב-ג'אדטגים וסמים.
התאריכים חופפים את תערוכת CES, ורוב הסיכויים שאני אבקר בה. ( יהיה לי יומיים פנויים רק לתערוכה).
השאלה שלי מתחלקת ל2:
1. יש משהו מיוחד שצריך לדעת בקשר לCES? כרטיסים מראש? ....
2. שאלה לא קצת קשורה, אני יתחיל את הביקור בארה"ב בניו יורק, במשך 3 ימים לפני הטיסה לווגאס. אני מתכנן ללכת לB@H - יש המלצות מה לקנות? אני מתכנן להביא כאלפיים דולר לביזבוזים רק על התחום של הקולנוע ביתי-מחשוב-ג'אדטגים וסמים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. כן, כדאי להירשם מראש, אבל אני מאמין שתוכל להירשם גם במקום.
ההרשמה המוקדמת בחינן הסתיימה כבר. העלות כרגע אם אני לא טועה היא 100$.
2. אם העבודה שלך קשורה איכשהו לתחומי התערוכה, תירשם ל-Delegation של שגרירות ארה"ב דרכנו ותוכל לחסוך את דמי הרישום.
3. תלוי מה אתה צריך....
ההרשמה המוקדמת בחינן הסתיימה כבר. העלות כרגע אם אני לא טועה היא 100$.
2. אם העבודה שלך קשורה איכשהו לתחומי התערוכה, תירשם ל-Delegation של שגרירות ארה"ב דרכנו ותוכל לחסוך את דמי הרישום.
3. תלוי מה אתה צריך....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
טוב לאחר התלבטויות בין רסיבר למצלמת וידאו להרבה הרבה דברים אחרים. החלטתי להחליף את הכוננים שבQNAP ולקנות 4 כוננים קשיחים של 3TB כל אחד, ובכך להכפיל את האחסון שלי. (כיום יש שם 4 כוננים שכל אחד 1.5TB ברייד 5)