הגיגים בנושא המגאזין Stereophile...
...בתחילת השבוע הגיע גיליון יולי 2006.
בשער ישנה תמונה של טרנספורט וממיר חדשים של מיוזיקאל פיידליטי, עם הסלוגן המבטיח:
.Your CD's never sounded so good
ללא סימן שאלה. הכתב Art Dudley מציין שהסט שייך ללא ספק ל-Class A. הוא מקנח במשפט הלקקני לבעל החברה: very fine products indeed, Mr. Michaelson
Sam Tellig כתב על הקווד 2805 (הרגיל) והוא משווה אותו ל-988. ה-988 שוקל 20.5 ק"ג, ה-2805 35 ק"ג. מצד שני הוא כתב:
I can't tell you that the ESL 2805 sounded dramatically different from the ESL-988. באחד ממשפטי ה"מחץ" בסוף הוא כותב: .I know of no other speaker i'd rather own' regardless of price
Wes Philips כתב על קדם מגבר קונרד-ג'ונסון CT5 שעולה $7500. שורת המחץ היא שבזמן שהוא האזין לקדם הזה, הוא בכלל שכח מההובי. הוא נשאב לתוך המוזיקה ושכח מהמחיר ומדברים נוספים.
Michael Fremer כתב על הרמקולים Vandersteen Quatro (מעניין שאף יבואן ישראלי לא מוצא ענין בחברה הנהדרת הזו!). לטענתו, במספר תחומים (כדוגמת במת הצליל), הוא עולה על הוילסון MAX II, שעולה $45K. לסיכום הוא כתב: the greatest value in a loudspeakers that i can think of today
Kalman Rubinson כתב על ה-Revel F12. השורה התחתונה בכתבה:
F12 sounded many times better than a 1:10 price ratio may indicate
זוג F12 עולים $1498.
Robert J. Reina כתב על Dali Ikon 6. הוא מציין שהוא Superb value ושהוא היה ממליץ עליו לכל מי שמחפש רמקולים עד $2,000. בשורה האחרונה הכתב מציין שהוא מצפה בכיליון עיניים לבדוק רמקולים נוספים של החברה.
הכתבה האחרונה היא Follow Up לווילסון מקס 2. המסקנה בסוף היא: המקס 2 הם הרמקולים הטובים ביותר ששמעתי עד היום.
לסיכום: 130 עמודים. הגיליון הרזה ביותר שראיתי עד היום (הנייר הולך ונהיה דק?), מתוכם 53 עמודי פרסומות (40%). 7 כתבות מ-צ-ו-י-נ-ו-ת ליצרנים!
אולי זו התמורה לאדם כמוני המשלם 7.5 ש"ח לגיליון של מגזין אמריקאי, הממתין לי בתיבת הדואר בישראל, אחת לחודש.
תומר
בשער ישנה תמונה של טרנספורט וממיר חדשים של מיוזיקאל פיידליטי, עם הסלוגן המבטיח:
.Your CD's never sounded so good
ללא סימן שאלה. הכתב Art Dudley מציין שהסט שייך ללא ספק ל-Class A. הוא מקנח במשפט הלקקני לבעל החברה: very fine products indeed, Mr. Michaelson
Sam Tellig כתב על הקווד 2805 (הרגיל) והוא משווה אותו ל-988. ה-988 שוקל 20.5 ק"ג, ה-2805 35 ק"ג. מצד שני הוא כתב:
I can't tell you that the ESL 2805 sounded dramatically different from the ESL-988. באחד ממשפטי ה"מחץ" בסוף הוא כותב: .I know of no other speaker i'd rather own' regardless of price
Wes Philips כתב על קדם מגבר קונרד-ג'ונסון CT5 שעולה $7500. שורת המחץ היא שבזמן שהוא האזין לקדם הזה, הוא בכלל שכח מההובי. הוא נשאב לתוך המוזיקה ושכח מהמחיר ומדברים נוספים.
Michael Fremer כתב על הרמקולים Vandersteen Quatro (מעניין שאף יבואן ישראלי לא מוצא ענין בחברה הנהדרת הזו!). לטענתו, במספר תחומים (כדוגמת במת הצליל), הוא עולה על הוילסון MAX II, שעולה $45K. לסיכום הוא כתב: the greatest value in a loudspeakers that i can think of today
Kalman Rubinson כתב על ה-Revel F12. השורה התחתונה בכתבה:
F12 sounded many times better than a 1:10 price ratio may indicate
זוג F12 עולים $1498.
Robert J. Reina כתב על Dali Ikon 6. הוא מציין שהוא Superb value ושהוא היה ממליץ עליו לכל מי שמחפש רמקולים עד $2,000. בשורה האחרונה הכתב מציין שהוא מצפה בכיליון עיניים לבדוק רמקולים נוספים של החברה.
הכתבה האחרונה היא Follow Up לווילסון מקס 2. המסקנה בסוף היא: המקס 2 הם הרמקולים הטובים ביותר ששמעתי עד היום.
לסיכום: 130 עמודים. הגיליון הרזה ביותר שראיתי עד היום (הנייר הולך ונהיה דק?), מתוכם 53 עמודי פרסומות (40%). 7 כתבות מ-צ-ו-י-נ-ו-ת ליצרנים!
אולי זו התמורה לאדם כמוני המשלם 7.5 ש"ח לגיליון של מגזין אמריקאי, הממתין לי בתיבת הדואר בישראל, אחת לחודש.
תומר
נערך לאחרונה על ידי tomertsin ב 20/06/2006 15:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
7.5 ש"ח לגליון
זה מכסה את המשלוח ואולי את הניילון
ארט דאדלי וחבורתו לא אשמים. הם מיצרים עיתון שהוא מוצר פרסומאי. חיים על הפרסומות כדי לשלם משכורות לכמה ליצנים שנמצאים בפוזה של מבינים ויודעים. הם לא יכתבו על מוצר שהוא לא טוב. הם יעגלו פינות. רמקול כמו טריאנגל סלציוס שקרע עור תוף של הרבה אנשים וצירצר באוזנים יותר מקליפש, לאחרים- קיבל על ידי כותב המאמר ציון קלאס A
ושורה של פרוזה המהללת את הרמקול. ככה גם לגבי הרבה ציודים אחרים ובמיוחד אילו של מיוזיקל פידליטי.אני בטוח שהיו כאלו שרכשו את הציוד בעקבות הכתבות.
הכותבים שם אינם אשמים. מי שאשם זה אותם אילו שמוכנים לשלם 7.5 ש"ח למוצר פרסומאי. בצורה כזו הם מאפשרים לבעלי העיתון להציג למפרסמים קהל נחשפים גדול- כדי לגבות כסף עבור פרסומות ולקיים עיתון .
ארט דאדלי וחבורתו לא אשמים. הם מיצרים עיתון שהוא מוצר פרסומאי. חיים על הפרסומות כדי לשלם משכורות לכמה ליצנים שנמצאים בפוזה של מבינים ויודעים. הם לא יכתבו על מוצר שהוא לא טוב. הם יעגלו פינות. רמקול כמו טריאנגל סלציוס שקרע עור תוף של הרבה אנשים וצירצר באוזנים יותר מקליפש, לאחרים- קיבל על ידי כותב המאמר ציון קלאס A
ושורה של פרוזה המהללת את הרמקול. ככה גם לגבי הרבה ציודים אחרים ובמיוחד אילו של מיוזיקל פידליטי.אני בטוח שהיו כאלו שרכשו את הציוד בעקבות הכתבות.
הכותבים שם אינם אשמים. מי שאשם זה אותם אילו שמוכנים לשלם 7.5 ש"ח למוצר פרסומאי. בצורה כזו הם מאפשרים לבעלי העיתון להציג למפרסמים קהל נחשפים גדול- כדי לגבות כסף עבור פרסומות ולקיים עיתון .
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אולי כשאותם אנשים החלו לשלם 7.5 ש"ח על העיתון הוא לא היה פרסומי.
- audiofreak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 321
- קיבל תודות: 3 פעמים
- יצירת קשר:
Re: נו
"האוזניים של איתמר"ילדיעפים כתב:אז באיזה מגזין אתם בוחרים כמהימן ביותר?...
אני מעריך מגזינים שיודעים גם לקטול מוצרים מידי פעם, כגון, Hi-Fi News (בעיקר מפי הכתב קן קסלר) וגם Hi-Fi Plus לעיתים רחוקות. ישנם גם מגזינים מקוונים מוצלחים, כגון 6moons ועוד.
צריך לזכור שבאודיו יש חשיבות עצומה לסינרגיה עם שאר רכיבי המערכת ועם האקוסטיקה בחדר (אני יודע שזה כבר נאמר פה אלפי פעמים - אבל חשוב שכולם יפנימו זאת).
אני לא חושב שברמות המחירים של המוצרים הנבדקים ע"י המגזינים יש מוצר אודיו שהוא גרוע - אפשר להתאים כמעט כל מוצר אודיו בשוק למערכת קיימת ולחדר ספיציפי שבו השילוב יהיה מוצלח.
Srajan Ebaen העורך הראשי של המגזין המקוון 6moons, התייחס לנושא הביקורות בתחום האודיו באחת הכתבות שלו באתר (אין לי קישור מדויוק - אבל כדאי לבצע חיפוש). בנוסף כדאי מאוד להאזין ל-Podcast שלו (שהמלצתי עליו כבר בעבר).
איתמר.
גם אני חושב ש Hi-Fi News ו Hi-Fi Plus הם די אמינים.
אם כי גם שם צריך לסנן.
גם HI FI World אני אוהב.
אם כי גם שם צריך לסנן.
גם HI FI World אני אוהב.
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
- logankungfu
- חבר ותיק

מכיוון שאין לי מנוי לאף עיתון מודפס, אני קורא מבין המקוונים בעיקר את 6 Moons, ולדעתי הוא מעולה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לי יש כמה אתרים שאני מסתמך עליהם (SECRETS) ומקווה שיש פה ושם כאלה שמסתמכים על האתר הזה...
- Boaz
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 904
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
6moons:
www.6moons.com
Secrets: (חפש כאן את המאמרים של עופר)
www.hometheaterhifi.com
אני בטוח ששני האתרים (ועוד) נמצאים ברשימה איפשהו באתר
www.6moons.com
Secrets: (חפש כאן את המאמרים של עופר)
www.hometheaterhifi.com
אני בטוח ששני האתרים (ועוד) נמצאים ברשימה איפשהו באתר
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
קראתי את הביקורת על ה CD של musical fidelity
האמת שהיא לא אומרת כלום, ממש מאכזב.
אפילו בין השורות, לא הייתי אומר שמתפעלים מי יודע מה,משתי הקופסאות שמרכיבות את ה CD הזה (DAC+TRANSPORT).
על העטיפה של המגזין עשו מניפולציה כאילו זה ה CD הכי טוב, אבל בתןך המאמר אין לזה שום זכר.
אפילו בין השורות, לא הייתי אומר שמתפעלים מי יודע מה,משתי הקופסאות שמרכיבות את ה CD הזה (DAC+TRANSPORT).
על העטיפה של המגזין עשו מניפולציה כאילו זה ה CD הכי טוב, אבל בתןך המאמר אין לזה שום זכר.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- logankungfu
- חבר ותיק

עופר, SECRETS אכן טוב מאוד ואני קורא אותו גם. הוא גם כתוב הרבה יותר בתמציתיות והולך לת'כלס הרבה יותר טוב מאשר 6 MOONS. אבל בהשוואה ל 6 MOONS הוא דל מידי בתכנים. יש שם פשוט ביקורות על הרבה פחות דברים, והוא גם מתעדכן די לאט.