definitive technology מול monitor audio
יש ברשותי זוג מדפיים של definitive technology דגם promonitor 1000
אך לא מרוצה לחלוטין מהסאונד.
אני מול החלטה האם להוסיף את הסנטר התואם או ללכת לכיוון של מוניטור אודיו שנשמעו לי מאוד.
יש לי את הסאב שלהם את הרדיוס 360 שהוא מדהים ואני מתלבט האם להחליף את שאר הרמקולים לסט של הרדיוס או הBX
האם המוניטור אודיו יתנו במת סאונד קידתית רחבה יותר וממלאת יותר את החדר מאשר ה definitive technology
והאם זה שווה את ההשקעה של החלפת הרמקולים?
אך לא מרוצה לחלוטין מהסאונד.
אני מול החלטה האם להוסיף את הסנטר התואם או ללכת לכיוון של מוניטור אודיו שנשמעו לי מאוד.
יש לי את הסאב שלהם את הרדיוס 360 שהוא מדהים ואני מתלבט האם להחליף את שאר הרמקולים לסט של הרדיוס או הBX
האם המוניטור אודיו יתנו במת סאונד קידתית רחבה יותר וממלאת יותר את החדר מאשר ה definitive technology
והאם זה שווה את ההשקעה של החלפת הרמקולים?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
המלצה חמה: לפני שאתה משקיע בהחלפת רמקולים, למה שלא תשקיע שעה-שעתיים מהחיים ותלך לבדוק את המוניטור אודיו רדיוס וברונזה מול הרמקולים שיש לך בחנות מתמחה - אני בטוח שבתיאום מראש ישמחו לקבל אותך ואת הרמקולים שלך, ויחברו אותם לאיזה רסיבר שתרצה במטריצה יחד עם הרדיוס וה-BX ככה שתוכל לראות בעצמך אם יש הבדלים.
דרך אגב, כדי שהמבחן יהיה באמת מוצלח - תעשה אותו עיוור. במילים אחרות, תן לחנות לחבר את הכל בלי שתראה איזה רמקול עובד מתי, ואז תריץ כמה סטעי סרטים ומוזיקה שאתה אוהב ומכיר היטב על כל הרמקולים הרלוונטיים, כאשר המוכר עושה את ההחלפות בין הרמקולים בלי להגיד לך איזה רמקול עובד מתי. זה ינטרל השפעות פסיכולוגיות של מה אתה חושב על כל רמקול מבחינת נסיון אישי, מוניטין, גודל פיזי וכיו"ב, ויכוון אותך הרבה יותר טוב ומהר לרמקולים שאתה באמת נהנה מהם הכי הרבה!
נשמח לשמוע רשמים מהמבחן!!!
דרך אגב, כדי שהמבחן יהיה באמת מוצלח - תעשה אותו עיוור. במילים אחרות, תן לחנות לחבר את הכל בלי שתראה איזה רמקול עובד מתי, ואז תריץ כמה סטעי סרטים ומוזיקה שאתה אוהב ומכיר היטב על כל הרמקולים הרלוונטיים, כאשר המוכר עושה את ההחלפות בין הרמקולים בלי להגיד לך איזה רמקול עובד מתי. זה ינטרל השפעות פסיכולוגיות של מה אתה חושב על כל רמקול מבחינת נסיון אישי, מוניטין, גודל פיזי וכיו"ב, ויכוון אותך הרבה יותר טוב ומהר לרמקולים שאתה באמת נהנה מהם הכי הרבה!
נשמח לשמוע רשמים מהמבחן!!!
המלצה חמה: לפני שאתה משקיע בהחלפת רמקולים, למה שלא תשקיע שעה-שעתיים מהחיים ותלך לבדוק את המוניטור אודיו רדיוס וברונזה מול הרמקולים שיש לך בחנות מתמחה - אני בטוח שבתיאום מראש ישמחו לקבל אותך ואת הרמקולים שלך, ויחברו אותם לאיזה רסיבר שתרצה במטריצה יחד עם הרדיוס וה-BX ככה שתוכל לראות בעצמך אם יש הבדלים.
דרך אגב, כדי שהמבחן יהיה באמת מוצלח - תעשה אותו עיוור. במילים אחרות, תן לחנות לחבר את הכל בלי שתראה איזה רמקול עובד מתי, ואז תריץ כמה סטעי סרטים ומוזיקה שאתה אוהב ומכיר היטב על כל הרמקולים הרלוונטיים, כאשר המוכר עושה את ההחלפות בין הרמקולים בלי להגיד לך איזה רמקול עובד מתי. זה ינטרל השפעות פסיכולוגיות של מה אתה חושב על כל רמקול מבחינת נסיון אישי, מוניטין, גודל פיזי וכיו"ב, ויכוון אותך הרבה יותר טוב ומהר לרמקולים שאתה באמת נהנה מהם הכי הרבה!...
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
סנטר זו הקניה הכי קלה- ברגע שסגורים על הקדמיים פשוט קונים להם את הסנטר התואם.
אם אינך מרוצה מהקדמיים תהיה זו טעות לרכוש עבורם את הסנטר שלהם שהרי אז- תצטרך להחליף את כל השלישיה.
לדעתי תחליף את הקדמיים לכאלה שתאהב באמת וכשהכיס יאפשר פשוט תרכוש את הסנטר התואם שלהם.
אם אינך מרוצה מהקדמיים תהיה זו טעות לרכוש עבורם את הסנטר שלהם שהרי אז- תצטרך להחליף את כל השלישיה.
לדעתי תחליף את הקדמיים לכאלה שתאהב באמת וכשהכיס יאפשר פשוט תרכוש את הסנטר התואם שלהם.
הבעיה הראשונה שלי היא בעיית מקום. המדפיים צריכים לשבת בתוך נישת גבס(במזנון גבס בנוי זה מכבר) ועומקו כ 17 ס"מ
ואפשרי ליצור הזזה קדימה של סנטימטרים ספורים.
האם רווח של 1עד 2 ס"מ מהקיר כאשר יש פורט אחורי יפגעו בביצועי הרמקול? אחת הסיבות שלא קניתי מלכתחילה רמקול עם פורט אלא בתיבה סגורה
כמו ה definitive technology.
ואפשרי ליצור הזזה קדימה של סנטימטרים ספורים.
האם רווח של 1עד 2 ס"מ מהקיר כאשר יש פורט אחורי יפגעו בביצועי הרמקול? אחת הסיבות שלא קניתי מלכתחילה רמקול עם פורט אלא בתיבה סגורה
כמו ה definitive technology.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ל-BX1 פורט אחורי אך הם מגיעים עם ספוגים ייעודיים שמטרת לחסום את הפורט הנ"ל ולרסן את הבס ריפלקס כך שאפשר יהיה להצמיד את הרמקול לקיר מבלי לפגוע באיכות הבס שהוא מפיק...
ל-BX2 יש פורט קדמי כך שלא צריכה להיות בעיה איתו בכלל.
ל-BX2 יש פורט קדמי כך שלא צריכה להיות בעיה איתו בכלל.
epony כתב:ל-BX1 פורט אחורי אך הם מגיעים עם ספוגים ייעודיים שמטרת לחסום את הפורט הנ"ל ולרסן את הבס ריפלקס כך שאפשר יהיה להצמיד את הרמקול לקיר מבלי לפגוע באיכות הבס שהוא מפיק...
ל-BX2 יש פורט קדמי כך שלא צריכה להיות בעיה איתו בכלל....
כמו כן, אם אתה מסוגל לעמוד בתקציב, ממליץ בחום לבדוק את סדרת ה - RX1/RX2
בהצלחה