definitive technology מול monitor audio

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
yadler פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

יש ברשותי זוג מדפיים של definitive technology דגם promonitor 1000
אך לא מרוצה לחלוטין מהסאונד.
אני מול החלטה האם להוסיף את הסנטר התואם או ללכת לכיוון של מוניטור אודיו שנשמעו לי מאוד.
יש לי את הסאב שלהם את הרדיוס 360 שהוא מדהים ואני מתלבט האם להחליף את שאר הרמקולים לסט של הרדיוס או הBX
האם המוניטור אודיו יתנו במת סאונד קידתית רחבה יותר וממלאת יותר את החדר מאשר ה definitive technology
והאם זה שווה את ההשקעה של החלפת הרמקולים?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

המלצה חמה: לפני שאתה משקיע בהחלפת רמקולים, למה שלא תשקיע שעה-שעתיים מהחיים ותלך לבדוק את המוניטור אודיו רדיוס וברונזה מול הרמקולים שיש לך בחנות מתמחה - אני בטוח שבתיאום מראש ישמחו לקבל אותך ואת הרמקולים שלך, ויחברו אותם לאיזה רסיבר שתרצה במטריצה יחד עם הרדיוס וה-BX ככה שתוכל לראות בעצמך אם יש הבדלים.

דרך אגב, כדי שהמבחן יהיה באמת מוצלח - תעשה אותו עיוור. במילים אחרות, תן לחנות לחבר את הכל בלי שתראה איזה רמקול עובד מתי, ואז תריץ כמה סטעי סרטים ומוזיקה שאתה אוהב ומכיר היטב על כל הרמקולים הרלוונטיים, כאשר המוכר עושה את ההחלפות בין הרמקולים בלי להגיד לך איזה רמקול עובד מתי. זה ינטרל השפעות פסיכולוגיות של מה אתה חושב על כל רמקול מבחינת נסיון אישי, מוניטין, גודל פיזי וכיו"ב, ויכוון אותך הרבה יותר טוב ומהר לרמקולים שאתה באמת נהנה מהם הכי הרבה!

נשמח לשמוע רשמים מהמבחן!!! (Y)

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #3 

המלצה חמה: לפני שאתה משקיע בהחלפת רמקולים, למה שלא תשקיע שעה-שעתיים מהחיים ותלך לבדוק את המוניטור אודיו רדיוס וברונזה מול הרמקולים שיש לך בחנות מתמחה - אני בטוח שבתיאום מראש ישמחו לקבל אותך ואת הרמקולים שלך, ויחברו אותם לאיזה רסיבר שתרצה במטריצה יחד עם הרדיוס וה-BX ככה שתוכל לראות בעצמך אם יש הבדלים.

דרך אגב, כדי שהמבחן יהיה באמת מוצלח - תעשה אותו עיוור. במילים אחרות, תן לחנות לחבר את הכל בלי שתראה איזה רמקול עובד מתי, ואז תריץ כמה סטעי סרטים ומוזיקה שאתה אוהב ומכיר היטב על כל הרמקולים הרלוונטיים, כאשר המוכר עושה את ההחלפות בין הרמקולים בלי להגיד לך איזה רמקול עובד מתי. זה ינטרל השפעות פסיכולוגיות של מה אתה חושב על כל רמקול מבחינת נסיון אישי, מוניטין, גודל פיזי וכיו"ב, ויכוון אותך הרבה יותר טוב ומהר לרמקולים שאתה באמת נהנה מהם הכי הרבה!
...
(Y)

ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #4 

סנטר זו הקניה הכי קלה- ברגע שסגורים על הקדמיים פשוט קונים להם את הסנטר התואם.
אם אינך מרוצה מהקדמיים תהיה זו טעות לרכוש עבורם את הסנטר שלהם שהרי אז- תצטרך להחליף את כל השלישיה.

לדעתי תחליף את הקדמיים לכאלה שתאהב באמת וכשהכיס יאפשר פשוט תרכוש את הסנטר התואם שלהם.

yadler פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

הבעיה הראשונה שלי היא בעיית מקום. המדפיים צריכים לשבת בתוך נישת גבס(במזנון גבס בנוי זה מכבר) ועומקו כ 17 ס"מ
ואפשרי ליצור הזזה קדימה של סנטימטרים ספורים.
האם רווח של 1עד 2 ס"מ מהקיר כאשר יש פורט אחורי יפגעו בביצועי הרמקול? אחת הסיבות שלא קניתי מלכתחילה רמקול עם פורט אלא בתיבה סגורה
כמו ה definitive technology.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #6 

ל-BX1 פורט אחורי אך הם מגיעים עם ספוגים ייעודיים שמטרת לחסום את הפורט הנ"ל ולרסן את הבס ריפלקס כך שאפשר יהיה להצמיד את הרמקול לקיר מבלי לפגוע באיכות הבס שהוא מפיק...
ל-BX2 יש פורט קדמי כך שלא צריכה להיות בעיה איתו בכלל.

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #7 

epony כתב:ל-BX1 פורט אחורי אך הם מגיעים עם ספוגים ייעודיים שמטרת לחסום את הפורט הנ"ל ולרסן את הבס ריפלקס כך שאפשר יהיה להצמיד את הרמקול לקיר מבלי לפגוע באיכות הבס שהוא מפיק...
ל-BX2 יש פורט קדמי כך שלא צריכה להיות בעיה איתו בכלל.
...
(Y)

כמו כן, אם אתה מסוגל לעמוד בתקציב, ממליץ בחום לבדוק את סדרת ה - RX1/RX2

בהצלחה (f)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”