התלבטות בין ספקי אינטרנט

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
nati086 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 432
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

בשבוע שעבר נגמרה לי ההתחייבות אצל נטויזיון ורציתי לחדש את את המנוי אבל המחיר שהציעו לי למהירות של 10 מגה היה יקר אז התקשרתי לבזק בינלאומי והם הביאו לי מחיר יותר זול משל נטויזיון ואז היום אחרי שהתקשרתי להתנתק בנטויזיון הם הביאו לי מחיר של 30 שקל לחודש ל-10 מגה. אז שוב פעם התקשרתי לבזק בינלאומי והם הביאו לי דיל של 10 מגה ב-29 שקל כל חודש ועוד חודש חינם אז שוב פעם התקשרתי לנטויזיון ואמרתי להם על הדיל של בזק בינלאומי אז הם הביאו לי דיל של 30 שקל כל חודש ואחרי 9 חודשים שאני אהיה מחובר אצלם אני אקבל 3 חודשים חינם.

אני לא יודע במי לבחור ואני צריך את עזרתכם מצד אחד אני מנוי בנטויזיון 10 שנים וכמעט אף פעם חוץ מפעם אחת לא הייתה לי אצלם תקלה אבל מצד שני אומרים שגלישה בבזק בינלאומי יותר טובה ומהירה.
במי לבחור?

דרך אגב אחרי שנה אצל נטויזיון המחיר נהייה 40 שקל כל חודש.

אנא תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות!

תודה רבה לכל העוזרים!

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #2 

אם היה טוב בנטוויזן תישאר שם. אם בא לך אתה יכול להתחבר לשניהם ולבדוק למשך כמה ימים מה יותר עדיף לך ואז להתנתק ממי שאתה לא רוצה.

rabak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 565
נתן תודות: 100 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #3 

כרגע אני בתהליך עם נטוויזן על אי עמידה בהתחייבות מצד נטוויזן וגניבת כספים בנסיון "שיטת מצליח"
נטוויזן פגעה מאוד באמון שלי במספר מקרים אם יש ביקוש אני מוכן לפרט הכל כולל התאריכים את המאורעות שקרו
בהתאם לתביעות האחרונות שהוגשו לנטוויזן והתנהלות הדברים שם אני רואה שלחברה אין עתיד מסלול האלטרנטיבה שלהם הוא בלוף אחד גדול המלצה שלי לברוח משם לפני שמאוחר מדי
אגב נטוויזן יציעו לך מסלול 10 מגה ב29 שקלים לחודש וחודשיים חינם ללא התחייבות יותר מיזה הם לא יתנו

בנוסף אתר kamaze.co.il יתן לך קצת פרטים על המחירים שניתן לקבל כיום

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #4 

כבר רשמתי מספר פעמים שעברתי מנטויז'ן לבזב"ל ואני מצטער על כך מאוד.
רק מחכה ל1.11.11 כדי לסיים את ההתחייבות (תמורת קנס יציאה מגוחך)
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #5 

אצל הספקיות האחת נבלה והשניה טרפה. קח את המחיר הזול. תדרוש גם גיימר במחיר הזול ביותר אם אתה מתכוון לבצע הורדות.
"על החתום...."

nati086 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 432
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #6 

תראו נראה לי בסופו של דבר אני אשאר בנטויזן כי מבחינת מהירות שתי החברות נותנות לי את אותה המהירות ואצל נטויזן יש לי ותק של 10 שנים והמחיר הוא אותו מחיר ואצל נטויזן יש לי 3 חודשים חינם (אחרי 9 חודשים) ואצל בזק חודש חינם אז נראה היום בשעות שיא אם עדיין המהירות אותה מהירות ואז אני אתנתק מבזק.

דרך אגב מבחינת שירות לקוחות בזק בינלאומי הרבה יותר טובים עם נציגים מצוינים לעומת נטויזן שלא כל כך אבל אני מקווה שכמו בשנים האחרונות אני לא אזדקק לשירות הנציגים הלא כך כך טובים.

תודה לכל העוזרים שנתנו לי נקודות למחשבה!

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #7 

הייתי כ"כ הרבה זמן עם נציגים של בזק בינ"ל על הקו...לא יכול להגיד שהתלהבתי. נהפוכו.
אפילו מנהלי משמרת לא חזרו אלי אחרי שהבטיחו באופן אישי לחזור אלי.
הגעתי לתומכים בכירים ומה לא...
הבעיה עדיין קיימת. לשמחתי שר התקשורת קיצר לי את ההתחייבות בעלות סמלית.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”