PS3 הפסיק לעבוד...
-
ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
כשאני מכניס דיסק משחק או בלוריי ומנה להריץ אותו, המכשיר "פולט" אותו החוצה ואני מקבל הודעת שגיאה, עם צפצוף מוזר. נסיתי להריץ משחק שהורדתי אותו (בחינם - infamous ) והוא עבד, רק שהמכשיר גם עשה צפצופים כשהרצתי וכביתי את המשחק. למישהו יש מושג מה הבעיה? בדקתי אם אני צריך להוריד עוד קושחה, אבל יש לי את הכי מעודכן.
-
ivanhoe888
-
- חבר ותיק

זה.Eavivi כתב:האם זה קורה אחרי הרבה זמן שהמכשיר עובד?
האם אתה שומע רעש של מאווררים עובדים?
מה רשום בהודעת שגיאה?
מה התבנית של הצפצופים? (3 צפצופים ומפסיק?)...
ולא, המכשיר לא עבד אפילו 5 דקות....אני מקבל הודעת שגיעה עם מס' כלשהוא. לא שמתי לב לרעש של מאווררים.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
צילום של מסך השגיאה או אפילו מס' השגיאה שהוא רושם לך יכולים בהחלט לעזור להבין את הבעיה לעומק..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
אולי ישמע מוזרivanhoe888 כתב:כשאני מכניס דיסק משחק או בלוריי ומנה להריץ אותו, המכשיר "פולט" אותו החוצה ואני מקבל הודעת שגיאה, עם צפצוף מוזר. נסיתי להריץ משחק שהורדתי אותו (בחינם - infamous ) והוא עבד, רק שהמכשיר גם עשה צפצופים כשהרצתי וכביתי את המשחק. למישהו יש מושג מה הבעיה? בדקתי אם אני צריך להוריד עוד קושחה, אבל יש לי את הכי מעודכן....
אבל אין לך דיסק אחר בפנים?
-
ivanhoe888
-
- חבר ותיק

יותר מאוחר אני אנסה להביא צילום מסך (או לפחות תיאור של מס' השגיאה). וגם בלי דיסק הוא מצפצף.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- Eavivi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 239
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
alcd כתב:אולי ישמע מוזרivanhoe888 כתב:כשאני מכניס דיסק משחק או בלוריי ומנה להריץ אותו, המכשיר "פולט" אותו החוצה ואני מקבל הודעת שגיאה, עם צפצוף מוזר. נסיתי להריץ משחק שהורדתי אותו (בחינם - infamous ) והוא עבד, רק שהמכשיר גם עשה צפצופים כשהרצתי וכביתי את המשחק. למישהו יש מושג מה הבעיה? בדקתי אם אני צריך להוריד עוד קושחה, אבל יש לי את הכי מעודכן....
אבל אין לך דיסק אחר בפנים?...
לפי התיאור זה אולי
three beeps of death
http://ezinearticles.com/?PS3-Three-Bee ... id=3798735
תחפש בגוגל.. יש מידע על זה
-
ivanhoe888
-
- חבר ותיק

עדכון...
הוצאתי את המכשיר מהחשמל לכמה דקות וחיברתי שוב. הכנסתי את GT5 ולהפתעתי זה עלה, עם הודעה שיש עדכון תוכנה. התחלתי להוריד את התוכנה ו...הופ קיבלתי שוב את הודעת השגיאה: 80710723. יצאתי מתהליך העדכון, נכנסתי עוד פעם למשחק. עוד פעם נתן לי את ההודעה של העדכוו, לחצי "או.קיי" ולמרבה ההפתעה הוא סיים את העדכון והמשחק רץ כמו שצריך...
הוצאתי את המכשיר מהחשמל לכמה דקות וחיברתי שוב. הכנסתי את GT5 ולהפתעתי זה עלה, עם הודעה שיש עדכון תוכנה. התחלתי להוריד את התוכנה ו...הופ קיבלתי שוב את הודעת השגיאה: 80710723. יצאתי מתהליך העדכון, נכנסתי עוד פעם למשחק. עוד פעם נתן לי את ההודעה של העדכוו, לחצי "או.קיי" ולמרבה ההפתעה הוא סיים את העדכון והמשחק רץ כמו שצריך...
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
איזה דגם המכשיר שלך ובן כמה הוא ?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
ivanhoe888
-
- חבר ותיק

PS3 120 GB. בן שנתיים וחצי בערך.