1 . יש לי הרמן קרדון 235 , זה לא נחשב טוב מספיק????
הייתי בטוח שהוא ממש ממש טוב . . .
2 .אני רוצה לחדד את השאלה . . .
השאלה שלי היא האם בתקציב הנתון עדיף לקנות 6 רמקולים רצפתיים (ואז הם יחסית יותר פשוטים כי הם יקרים ואז המחיר פר רמקול יקר יותר ) או לקנות סט עם מדפיים והכל ואז אפשר להשקיע הרבה יותר בקדמיים כי המדפיים זולים יחסית
חידוד
אחי, זאת אותה בעיה שהיתה לי בהתחלה והחבר'ה פה כל הזמן אמרו לי משהו ממש ממש נכון:
זה תלוי בך ובך בלבד יש אנשים שלא אוהבים את הצליל של מדפיים או לפחות מעדיפים רצפתיים ולהפך.
לדעתי לך תשמע רמקולים בחנות (אני ממליץ על סטריו-סטאר) עם הרסיבר שיש לך ובלי ותחליט איזה רמקולים נשמעים לך הכי טוב אחר כך תתעדף את זה עם המחיר
זה תלוי בך ובך בלבד יש אנשים שלא אוהבים את הצליל של מדפיים או לפחות מעדיפים רצפתיים ולהפך.
לדעתי לך תשמע רמקולים בחנות (אני ממליץ על סטריו-סטאר) עם הרסיבר שיש לך ובלי ותחליט איזה רמקולים נשמעים לך הכי טוב אחר כך תתעדף את זה עם המחיר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
ממש טוב ביחס למה?
מספיק למה?
הרי יש אנשים שמספיק להם רסיבר של 1000 ש"ח שכולל נגן DVD ו-5 רמקולים, ויש כאלה שיוציאו את הסכום על זה בשביל חוט חשמל מיוחד על המכשיר.
תלוי במכשיר, בבעליו ובתקציבים.
מספיק למה?
הרי יש אנשים שמספיק להם רסיבר של 1000 ש"ח שכולל נגן DVD ו-5 רמקולים, ויש כאלה שיוציאו את הסכום על זה בשביל חוט חשמל מיוחד על המכשיר.
תלוי במכשיר, בבעליו ובתקציבים.
חשבתי שהנושא קשור לעפרונות.cola_z כתב:1 . יש לי הרמן קרדון 235 , זה לא נחשב טוב מספיק????
הייתי בטוח שהוא ממש ממש טוב . . .
2 .אני רוצה לחדד את השאלה . . .
השאלה שלי היא האם בתקציב הנתון עדיף לקנות 6 רמקולים רצפתיים (ואז הם יחסית יותר פשוטים כי הם יקרים ואז המחיר פר רמקול יקר יותר ) או לקנות סט עם מדפיים והכל ואז אפשר להשקיע הרבה יותר בקדמיים כי המדפיים זולים יחסית...
ד"א אחלה כותרת