מכייל מקצועי?
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
flsh, היה על הנושא הזה דיון בעבר, אתה מוזמן להיכנס לקישור הבא: קישור לשירשור בנושא
בשורה תחתונה אין בעלי מקצוע בתחום של כיול מסכים כי זה פשוט לא משתלם, כיול מסך בצורה מקצועית כפי שתוכל לקרוא בשירשור המצורף הוא דבר לא פשוט ולא משתלם (למי שמבצע).
מה שמומלץ הוא לרכוש דיסק כיול ולבצע כיול בעצמך אומנם לא מקצועי עד הסוף אבל לפחות יתן לך שיפור מסויים לעומת מסך שלא בוצע בו כיול כלל, כמובן שציוד מקצועי לכיול עולה מאוד יקר ולא משתלם לאדם פרטי לקנות.
תלוי אילו מכשירים מחוברים לך למסך - את ה-DVD תוכל לכייל בעזרת דיסק, במידה ויש לך ממיר דיגיטלי של YES תוכל לכייל אותו בעזרת ערוץ שבו יש את תבניות הבדיקה.
תכנס למדריך על כיול מסך שנמצא בפורום מדריכים תוכל לקבל שם הסברים יותר לעומק...
בשורה תחתונה אין בעלי מקצוע בתחום של כיול מסכים כי זה פשוט לא משתלם, כיול מסך בצורה מקצועית כפי שתוכל לקרוא בשירשור המצורף הוא דבר לא פשוט ולא משתלם (למי שמבצע).
מה שמומלץ הוא לרכוש דיסק כיול ולבצע כיול בעצמך אומנם לא מקצועי עד הסוף אבל לפחות יתן לך שיפור מסויים לעומת מסך שלא בוצע בו כיול כלל, כמובן שציוד מקצועי לכיול עולה מאוד יקר ולא משתלם לאדם פרטי לקנות.
תלוי אילו מכשירים מחוברים לך למסך - את ה-DVD תוכל לכייל בעזרת דיסק, במידה ויש לך ממיר דיגיטלי של YES תוכל לכייל אותו בעזרת ערוץ שבו יש את תבניות הבדיקה.
תכנס למדריך על כיול מסך שנמצא בפורום מדריכים תוכל לקבל שם הסברים יותר לעומק...
-golan-
אני יודע שיש אנשים בארץ שיש להם SPYDER TV\PRO וציוד אחר ברמה יותר גבוהה מדיסקי כיול למיניהם. אני לא מתכוון לקנות ציוד כזה בשביל טלויזיה אחת, אבל זה יכול להיות מאוד נחמד אם מישהו שיש לו יהיה מוכן לכייל טלויזיה (גם בשביל כסף) עד כמה שהציוד שיש לו מרשה לו.
אני אבדוק את המדריך, תודה.
אני אבדוק את המדריך, תודה.