חדש בעסק אשמח אם תסבירו לי כמה דברים
-
avi_asolin
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תיראו לאחרונה ניכנסתי לעסק הזה ויש לי כמה שאלות
1.ה apple tv הוא כמו למשל xtreamer או שזה משהו אחר
2.יש לי נגיד 2 מחשבים בבית שבינהם יש ראוטר במהירות 2.5 MB ונניח שיש לי אקסטרימר בסלון שזה קומה למטה אני יכול שמה שיש לי באחד מהמחשבים למשל אזושהי סידרה בפורמט MKV ישדר לי בטלויזיה חלק למרות שיש מרחק קטן ומהירות אינטרנט נמוכה?
3.אם אני מעביר את הסרט לדיסק קשיח חיצוני אז זה פותר לי את הבעיה שציינתי למעלה(אם זו בעיה)?
4.עכשו בנוגע לסטרימר מה אני רוצה ממנו
שיתמוך בפורמטים מוכרים ,אני מוריד בעיקר בפורמט MKV אבל מה מיוחד מה זה אומר שזוהי איכות גבוהה במשקל נמוך למשל יומני הערפד http://www.filesonic.co.il/file/2426832 ... 64-BoB.rar
זוהי איכות MKV אבל במשקל נמוך מהמקור שזה 1.5GB
לפי הדרישות שלי apple tv מתאים לי הוא עונה לציפיות שלי
1.ה apple tv הוא כמו למשל xtreamer או שזה משהו אחר
2.יש לי נגיד 2 מחשבים בבית שבינהם יש ראוטר במהירות 2.5 MB ונניח שיש לי אקסטרימר בסלון שזה קומה למטה אני יכול שמה שיש לי באחד מהמחשבים למשל אזושהי סידרה בפורמט MKV ישדר לי בטלויזיה חלק למרות שיש מרחק קטן ומהירות אינטרנט נמוכה?
3.אם אני מעביר את הסרט לדיסק קשיח חיצוני אז זה פותר לי את הבעיה שציינתי למעלה(אם זו בעיה)?
4.עכשו בנוגע לסטרימר מה אני רוצה ממנו
שיתמוך בפורמטים מוכרים ,אני מוריד בעיקר בפורמט MKV אבל מה מיוחד מה זה אומר שזוהי איכות גבוהה במשקל נמוך למשל יומני הערפד http://www.filesonic.co.il/file/2426832 ... 64-BoB.rar
זוהי איכות MKV אבל במשקל נמוך מהמקור שזה 1.5GB
לפי הדרישות שלי apple tv מתאים לי הוא עונה לציפיות שלי
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
קודם כל ה2.5 MB זה החיבור שלך עם העולם החיצון, בתוך הבית סביר להניח שיש לך כבלים שתומכים ב100 מגה, מה שאומר שהתקשורת בין המכשירים שמחוברים בצורה קווית לראוטר היא בקצב של 100 מגה.
את הסטרימר שתקנה תוכל גם לחבר בצורה קוית לראוטר או שהוא יהיה מחובר בצורה אלחוטית?
בעיקרון האפל TV יכול לעשות את העבודה אם אתה פורץ אותו ומתקין עליו XBMC.
את הסטרימר שתקנה תוכל גם לחבר בצורה קוית לראוטר או שהוא יהיה מחובר בצורה אלחוטית?
בעיקרון האפל TV יכול לעשות את העבודה אם אתה פורץ אותו ומתקין עליו XBMC.
-
avi_asolin
-
- חבר שרק התחיל

סתם שאלה המחשב שממנו אני ירצה שהסטרימר יקח סרט הוא יהיה חייב דלוק או משהו כזה?
-
avi_asolin
-
- חבר שרק התחיל

אוקיי תודה רבה לך הסברתי לי כמו שצריך רק דבר אחד קטן לאפל TV אפשר לחבר דיסק קשיח?knazi כתב:כן, הוא חייב להיות דלוק....
-
avi_asolin
-
- חבר שרק התחיל

יש לו כונן פנימי? אז האפשרות היחידה היא להזרים סרטים היא רק דרך המחשב בצורה אלחוטית נכוןknazi כתב:אם אני לא טועה לא ניתן לחבר דיסק קשיח....
תודה רבה על התמיכה