רעשים בעת הגברה\הנמכה
-
tomeraroch
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בוקר טוב. ברשותי רסיבר מסוג פיוניר 750.
סך הכל הוא עובד פיקס אבל כאשר אני מגביר\מנמיך ישנם רעשים מהערוץ הימני בלבד.
אחרי חצי שניה הרעש מפסיק. שמתי ספריי מגעים על כפתור הווליום מפנים ומבחוץ וזה לא פתר כלום.
אני חושש שזה יותר משהו שקשור ליציאה הימנית ופחות לוויליום. יש למישהו רעיון מה לעשות?
אגב-האם צריך להשתמש בספריי מגעים מיוחד? קניתי אחד מאיזה מוסך רכב מנס ציונה. על הספריי יש ציור כזה של ג'וק אלקטרוני וכתוב עליו שהוא מתנדף מהר.
סך הכל הוא עובד פיקס אבל כאשר אני מגביר\מנמיך ישנם רעשים מהערוץ הימני בלבד.
אחרי חצי שניה הרעש מפסיק. שמתי ספריי מגעים על כפתור הווליום מפנים ומבחוץ וזה לא פתר כלום.
אני חושש שזה יותר משהו שקשור ליציאה הימנית ופחות לוויליום. יש למישהו רעיון מה לעשות?
אגב-האם צריך להשתמש בספריי מגעים מיוחד? קניתי אחד מאיזה מוסך רכב מנס ציונה. על הספריי יש ציור כזה של ג'וק אלקטרוני וכתוב עליו שהוא מתנדף מהר.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
ניקית גם את שאר המפסקים/פוטנציומטרים? במיוחד חשוב לנקות את הבאלאנס וה-TAPE MONITOR.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
-
tomeraroch
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לא יודע מה זה נחשב "ניקיתי"
פתחתי את הרסיבר, השפרצתי המון המון ספריי מגעים- גם על היציאות האחוריות וגם על הכפתורים והווסתים מקדימה. את כולם תו"כ הוזזתי ימין ושמאל.
אגב- בואו נגיד ואני מקבע את הווליום בווסט על 7.5 מתוך 10 (שמעל זה הוא מתחיל להתעוות), ואני משחק עם הווליום במחשב-התופעה לא קוראת. היא קוראת רק כאשר מזיזים את ווסת הולייום, ולא יותר מחצי שניה.
בטכל'ס זה נסבל, אבל אני מפחד שיש לזה משמעות מסוכנת יותר.
אגב- בואו נגיד ואני מקבע את הווליום בווסט על 7.5 מתוך 10 (שמעל זה הוא מתחיל להתעוות), ואני משחק עם הווליום במחשב-התופעה לא קוראת. היא קוראת רק כאשר מזיזים את ווסת הולייום, ולא יותר מחצי שניה.
בטכל'ס זה נסבל, אבל אני מפחד שיש לזה משמעות מסוכנת יותר.