יש לי אפשרות להביא מקרוב משפחה שמגיע לארץ (לא משלוח) את ה: Samsung Galaxy S II במחיר זול באינטרנט בסכום של: 485$ שזה יוצא כ: 1800 ש''ח
מ: http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dl ... rid=229466
מה אתם חושבים שכדאי ? או לקנות בארץ עם אחריות ב: 2500 ש''ח (מחירי ZAP ) ?
עוד מספר שאלות...
1. האם תהיה לי אפשרות לקנפג את ה- ROM של המכשיר שייתן תמיכה מלאה בעברית
2. האם הדגם שפירסמתי בלינק זהה למה שמוכרים בארץ ?
תודה מראש
איצק
עזרה והתלבטות לפני קניית מכשיר Galaxy S II ב: ebay - 485$
-
itzik_vip
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1014
- iakovl
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
אם אתה צריך אחריות קנה בארץ, אני חי בלעדיה (מכשיר מגרמניה)
1. כן
2. כן
1. כן
2. כן
-
itzik_vip
-
- חבר ותיק

תודה יעקב
עוד חשש קטן הוא שאני אולי אקבל סוג של ''חתול בשק'' כלומר המוכר לא מקוטלג כ: TOP SELLER אבל הוא קיבל 100% Positive feedback אבל רק מ: 750 משתמשים
יש לי ממה לחשוש ?
עוד חשש קטן הוא שאני אולי אקבל סוג של ''חתול בשק'' כלומר המוכר לא מקוטלג כ: TOP SELLER אבל הוא קיבל 100% Positive feedback אבל רק מ: 750 משתמשים
יש לי ממה לחשוש ?
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
"רק" 750 נתנו 100% Positive feedback ?itzik_vip כתב:תודה יעקב
יש לי ממה לחשוש ?...
- gamla77
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
אני קניתי את ה SGS2 שלי מאי ביי. במחיר טוב יחסית (380 פאונד)
המכשיר באמת עשה רושם שהוא חדש. גם עכשיו אני לא חושש שקיבלתי מכשיר ישן או אפילו שנפתח קודם.
הבעיה היא שכעבור כמה זמן גיליתי שתי בעיות במכשיר , שלאחר בירור קצר התגלו כבעיות די מוכרות עם הדגם (אני לא אומר שכל המכשירים הם ככה , אבל יש כמות מכובדת של מתלוננים של שתי הבעיות הנ"ל).
"המזל" שלי שאני גר באנגליה , והמכשיר מאנגליה (נקנה מבחור שבוצע לו שדרוג שהוא לא היה מעוניין בו) . פניתי לרשת החנויות בה נמסר המכשיר למוכר שסרבה לתת לי שירות מכיוון שהמכשיר לא היה על שמי. שפניתי ישירות לסמסונג UK, נפתח תיק והמכשיר שלי אצלהם (ביקשו כתובת ב UK ) . הם ביקשו הוכחת רכישה ושלחתי להם את החשבונית של פייפל. בינתיים עושה רושם שהם מטפלים בבעיה למרות שעבר שבוע ועדין לא חזרו אלי .
אני חושב שאם הייתי בארץ, המכשיר לא היה מתקבל לתיקון . יש פה אלמנט של סיכון.
המכשיר באמת עשה רושם שהוא חדש. גם עכשיו אני לא חושש שקיבלתי מכשיר ישן או אפילו שנפתח קודם.
הבעיה היא שכעבור כמה זמן גיליתי שתי בעיות במכשיר , שלאחר בירור קצר התגלו כבעיות די מוכרות עם הדגם (אני לא אומר שכל המכשירים הם ככה , אבל יש כמות מכובדת של מתלוננים של שתי הבעיות הנ"ל).
"המזל" שלי שאני גר באנגליה , והמכשיר מאנגליה (נקנה מבחור שבוצע לו שדרוג שהוא לא היה מעוניין בו) . פניתי לרשת החנויות בה נמסר המכשיר למוכר שסרבה לתת לי שירות מכיוון שהמכשיר לא היה על שמי. שפניתי ישירות לסמסונג UK, נפתח תיק והמכשיר שלי אצלהם (ביקשו כתובת ב UK ) . הם ביקשו הוכחת רכישה ושלחתי להם את החשבונית של פייפל. בינתיים עושה רושם שהם מטפלים בבעיה למרות שעבר שבוע ועדין לא חזרו אלי .
אני חושב שאם הייתי בארץ, המכשיר לא היה מתקבל לתיקון . יש פה אלמנט של סיכון.
-
itzik_vip
-
- חבר ותיק

זה מה שחששתי כנראה שאקנה בארץ תודה