מעוניין בשידרוג אינטרנט מ-12 ל-30 צריך עזרה.
היי יש לש תשתית הוט וספק בזק בין לאומי 12MB עד היום לא שירגתי כי הוט לא הציעו כלום חוץ מ100MB...
עכשיו ראיתי שיצא 30 וראיתי שהמחיר הוא 5 שקלים הפרש לעומת מה שאני משלם כרגע משתלם השאלה אם מישהו יודע כמה בזק יגבו מישהו פה מחובר לספק בזק בין לאומי 30 MB ויודע מחירים תודה לא רוצה שידפקו אותי במחיר פשוט .
עכשיו ראיתי שיצא 30 וראיתי שהמחיר הוא 5 שקלים הפרש לעומת מה שאני משלם כרגע משתלם השאלה אם מישהו יודע כמה בזק יגבו מישהו פה מחובר לספק בזק בין לאומי 30 MB ויודע מחירים תודה לא רוצה שידפקו אותי במחיר פשוט .
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
אני יודע שיש להם מחירים נפרדים להוט ולבזק.
דוגמא: 100 מגה דרך הוט עולה 200 שקל ודרך בזק עולה 60 שקל, אולי זה התעדכן מהפעם האחרונה.
אבל לגביי 30 אתה לא יכול לשאול כי אני יכול להבטיח לך שהמחיר שבבזק לעומת המחיר בהוט אצל 014 הוא שונה, ככה שאין מי שיגיד לך מחיר
אבל נשמח אם תעדכן!
דוגמא: 100 מגה דרך הוט עולה 200 שקל ודרך בזק עולה 60 שקל, אולי זה התעדכן מהפעם האחרונה.
אבל לגביי 30 אתה לא יכול לשאול כי אני יכול להבטיח לך שהמחיר שבבזק לעומת המחיר בהוט אצל 014 הוא שונה, ככה שאין מי שיגיד לך מחיר
אבל נשמח אם תעדכן!
אתה יודע גם למה זה שונה ? בגלל שמהירות ההעלאה שונה בשתי החבילות.Class889 כתב:אני יודע שיש להם מחירים נפרדים להוט ולבזק.
אבל נשמח אם תעדכן!...
ב 100 מגה של בזק אתה מקבל רק 1 מגה העלאה ואילו בהוט 2 מגה העלאה אז כמובן שהמחיר שהספקית תקח יותר כסף על זה.
אותו דבר גם יקרה לו ב- 30 מגה. בבזק זה רק 1 מגה העלאה ובהוט זה 1.5 מגה העלאה. בזק בינלאומי מן הסתם ירצו יותר כסף בגלל זה.
ולופתח השרשור:
אתה יכול להיכנס לאתר "כמה זה" ולראות מחירים שבאמת תוכל לממש אותם.
חוץ מזה, אני רק רוצה להבהיר, במהירות של 20 מגה, 30 מגה או 100 מגה האפשרות היחידה היא חיבור ללא חייגן.
אם אתה מעוניין בתעדוף כלשהו כמו גיימר, אז זה לא אפשרי בחיבור ללא חייגן.
אתה תצטרך להחליט מה אתה מעדיף יותר, מהירות או זמן תגובה מהיר.
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
לא הבנתי, אתה משלם היום להוט 105 שקל על 12 מגה ???
כבר דופקים אותך ידידי. אני משלם להם 50 שקל על 12 ככה שלא ממש משתלם לי לעשות 30 בכפול מהמחיר.
אני משלם לתשתית+ספק+גיימר 12 מגה פחות ממאה שקל.
כבר דופקים אותך ידידי. אני משלם להם 50 שקל על 12 ככה שלא ממש משתלם לי לעשות 30 בכפול מהמחיר.
אני משלם לתשתית+ספק+גיימר 12 מגה פחות ממאה שקל.
"על החתום...."
כמובן אבל בבזק אין את הבעיה הזאת כי כל חיבור בבזק הוא עם חייגן ועובר דרך הספקית....וגם חיבור ה PPOE טוב יותר מה L2TPnerya40 כתב:אתה יודע גם למה זה שונה ? בגלל שמהירות ההעלאה שונה בשתי החבילות.Class889 כתב:אני יודע שיש להם מחירים נפרדים להוט ולבזק.
אבל נשמח אם תעדכן!...
ב 100 מגה של בזק אתה מקבל רק 1 מגה העלאה ואילו בהוט 2 מגה העלאה אז כמובן שהמחיר שהספקית תקח יותר כסף על זה.
אותו דבר גם יקרה לו ב- 30 מגה. בבזק זה רק 1 מגה העלאה ובהוט זה 1.5 מגה העלאה. בזק בינלאומי מן הסתם ירצו יותר כסף בגלל זה.
ולופתח השרשור:
אתה יכול להיכנס לאתר "כמה זה" ולראות מחירים שבאמת תוכל לממש אותם.
חוץ מזה, אני רק רוצה להבהיר, במהירות של 20 מגה, 30 מגה או 100 מגה האפשרות היחידה היא חיבור ללא חייגן.
אם אתה מעוניין בתעדוף כלשהו כמו גיימר, אז זה לא אפשרי בחיבור ללא חייגן.
אתה תצטרך להחליט מה אתה מעדיף יותר, מהירות או זמן תגובה מהיר....