הצרכנים דווקא לא התאכזבו: שיא מכירות ל- 4S

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
Gili_Regev פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #1 

נערך לאחרונה על ידי Gili_Regev ב 09/10/2011 14:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #2 

אוי גילי גילי מה נעשה איתך, רק עכשיו אנשים סיימו לסלוח לך על כל השנה האחרונה וכבר במוצאי כיפור אתה פותח חשבונות מחדש :wink:
תבדיל בין אכזבה, שיש לרוב האנשים (גם בפורום) לבין רצון וביצוע רכישה. 16 חודש (ויותר) אנשים כמוך חיכו לרכוש את האייפון הבא. חיכו, חיכו וחיכו כדי לרכוש את הפלא החדש. לכן, בדיוק כמוך, למרות האכזבה, הם ירכשו את המכשיר הזה. האם באמת חשבת שהמספרים לא יהיו בשמיים?! אם אפל, אחרי 16 חודש, הייתה משיקה מקל של ארטיק, אז אנשים היו רוכשים את מקל-הסמארטפון הזה במספרים מטורפים....

תאמין לי גילי, אם רק הייתה לך את התעוזה להמר ולרכוש את הנקוס פריים החדש, אני בטוח שלא היית מצטער על זה, אבל זה אתה, מאנחוס שתמיד לוקח את הבחירה הלא נכונה, למרות שאתה אח"כ תמיד חושב שהבחירה שלך הייתה הכי מוצלחת :)

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 116 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #3 

גילי,
היה סמוך ובטוח שהאייפוניסטים החדשים והישנים לוקחים את ההחלטה הנכונה עבורם כאשר הם רוכשים 4s
אני אבחר שוב ושוב באייפון ולו רק בגלל שיש לי נסיון יום יומי בשתי מערכות ההפעלה בטלפונים החדישים ביותר.
אני לא אגיד שהחומרה של סמסונג גלקסי S2 לא טובה, אך כל עוד היא נשלטת ע"י אנדרואיד, אייפון מנצח בנוקאאוט.

Gili_Regev פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #4 

אין מה לסלוח לי, אני לא צם..
אתה צריך להבין שאין יש מאין...
אם הצרכנים היו חושבים שמישהו פה חיפף על חשבונם, כפי שאתה מצייר את זה, אז המכירות לא היו כאלה מטורפות.
לא כול הרוכשים והמשדרגים הם טפשים שהולכים שבי אחרי אפל, ואם אחרי תקופה לא קצרה הם יוצאים עם מכשיר כזה, ועדיין גורמים לכזאת דרישה, אז אולי פעם אחת ולתמיד תבין שיש בבסיס של המוצר הזה משהו הרבה יותר עמוק מעוד פיצ'ר כזה או אחר.
אין מה לעשות, המכשיר הזה, iPhone, בודד במערכה, גורם לשוק תשוקה ש- 20 מכשירים אחרים מבוססי אנדרואיד יחד בקושי גורמים, ולא משנה בכלל מה עומד מאחורי זה, כל עוד זה שם..

ונקסוס זה לא בשבילי. לא מתאים לי מכשיר מפלסטיק של טלפון צעצוע מ- Toys r us ..
...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #5 

גילי,
קשה לי להבין מההודעה שלך האם אתה מנסה לשכנע אותי או את עצמך?!

אתה ללא ספק מתחיל לדבר כמו איפוניסט מדופלם שבטוח שהעולם לא עגול אלא צורתו כצורת התפוח!
רק להזכירך, לפני שאתה נופל לתהומות הערצה של הסמארטפון הבא שלך, שבכל הנוגע למספרים, האנדרואיד הוא זה שנמכר כמעט ביחס של 2 ל 1 לעומת מכשיר האייפון בעולם ולא להפך...

אגב, תזהר ללכת בדרך הקשה של הילולת הבאבא-איפון אל מול רמיסת האנדרואיד בפורום כאן, אנשים "צדיקים" לא פחות ממך הלכו בדרך הזאת ולא שבו ממנה :P

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #6 

ואחרים חזרו חזרה מהר מאוד ... :lol:
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #7 

אני יכול להגיד שמה שאכזב אותי, חוץ מעיצוב זהה שמראש לא כל כך אהבתי (בניגוד לאייפד שיש לו עיצוב מהמם), זה שלנו כישראלים הצעצוע הכי חדש פשוט לא יעבוד במלוא גדולתו - SIRI עובד באנגלית, לא עברית. גם אם אי פעם יגרמו לו לעבוד בעברית, זה יקח כל כך הרבה זמן שכבר נדבר על האייפון 5S.

לאמריקאים ושאר דוברי האנגלית, צרפתית וגרמנית יש טלפון חדש עם ביצועים הרבה יותר טובים וSIRI. למישהו פה יש כוונה להתחיל לדבר לטלפון שלו באנגלית? כישראלי אני רואה שזה אותו המכשיר עם חומרה מתוקנת. לא קיבלנו מסך יותר גדול, רזולוציה יותר גבוהה, איזה גימיק כמו NFC או SIRI - אז למה שאני אתפעל? מבחינתי אין סיבה שאם ארצה טלפון חדש אקנה אותו במקום IPHONE 4. גם ככה רוב המשחקים שאני משחק באייפד ואייפוד שלי לא בדיוק צריכים אינסוף כוח עיבוד.

דבר אחד אני כן חייב לציין - מכל הדיווחים על הנקסוס פריים - גם גוגל כבר לא קרובה למה שאני רוצה. דיווחים על מסך בגודל 4.65 אינץ'? זה מפלצתי! אני מתחיל להרגיש שאפל יותר קרובה אליי מבחינת מכשירים חדשים ואם גוגל תמשיך לרדוף אחרי מספרים בסוף במקום להשאר באנדרויד אני אחליף לאייפון. מי יודע, אולי כשזה יקרה SIRI יעבוד בעברית, המסך יהיה גדול יותר (אבל לא מפלצת), יהיו הרבה שימושים לNFC ואייטיונז ימכור מוזיקה וסרטים גם בישראל. גוגל מתחילה לרדוף אחרי קהל שאני לא חלק ממנו וזה מאוד מעצבן אותי.

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #8 

Giliboy כתב:ונקסוס זה לא בשבילי. לא מתאים לי מכשיר מפלסטיק של טלפון צעצוע מ- Toys r us ..
...
אין לי שום דבר נגד אייפון,

אבל אמירה כזו , תסלח לי ידידי אבל אין לך מושג על מה אתה מדבר,
אני בעלים של NS כבר שנה והתיאור הקנטרני שלך ממש לא במקום,

באמת חבל על כל המלחמות האילו , זה כל כך ילדותי :)

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #9 

flsh כתב:אני יכול להגיד שמה שאכזב אותי, חוץ מעיצוב זהה שמראש לא כל כך אהבתי (בניגוד לאייפד שיש לו עיצוב מהמם), זה שלנו כישראלים הצעצוע הכי חדש פשוט לא יעבוד במלוא גדולתו - SIRI עובד באנגלית, לא עברית. גם אם אי פעם יגרמו לו לעבוד בעברית, זה יקח כל כך הרבה זמן שכבר נדבר על האייפון 5S.

לאמריקאים ושאר דוברי האנגלית, צרפתית וגרמנית יש טלפון חדש עם ביצועים הרבה יותר טובים וSIRI. למישהו פה יש כוונה להתחיל לדבר לטלפון שלו באנגלית? כישראלי אני רואה שזה אותו המכשיר עם חומרה מתוקנת. לא קיבלנו מסך יותר גדול, רזולוציה יותר גבוהה, איזה גימיק כמו NFC או SIRI - אז למה שאני אתפעל? מבחינתי אין סיבה שאם ארצה טלפון חדש אקנה אותו במקום IPHONE 4. גם ככה רוב המשחקים שאני משחק באייפד ואייפוד שלי לא בדיוק צריכים אינסוף כוח עיבוד.

דבר אחד אני כן חייב לציין - מכל הדיווחים על הנקסוס פריים - גם גוגל כבר לא קרובה למה שאני רוצה. דיווחים על מסך בגודל 4.65 אינץ'? זה מפלצתי! אני מתחיל להרגיש שאפל יותר קרובה אליי מבחינת מכשירים חדשים ואם גוגל תמשיך לרדוף אחרי מספרים בסוף במקום להשאר באנדרויד אני אחליף לאייפון. מי יודע, אולי כשזה יקרה SIRI יעבוד בעברית, המסך יהיה גדול יותר (אבל לא מפלצת), יהיו הרבה שימושים לNFC ואייטיונז ימכור מוזיקה וסרטים גם בישראל. גוגל מתחילה לרדוף אחרי קהל שאני לא חלק ממנו וזה מאוד מעצבן אותי.
...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 52#1513952

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #10 

מה אתה רוצה להראות לי בזה? אני לא הולך לשחק משחקים עם אפל בשביל לקנות מהחנות האמריקאית מוזיקה ישראלית. אם הייתי מוכן לעשות כאלה דברים גם הייתי פותח חשבון NETFLIX עם VPN וגומר עניין. אין לי סבלנות לזה.
כל עוד זה לא בחנות הישראלית זה לא מעניין אותי.

Gili_Regev פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #11 

osherov כתב:גילי,
...
לא זה ולא זה...
אני משוכנע, נכון לעכשיו.
אתה לא תשתכנע גם באלף הבא..
אתה ללא ספק מתחיל לדבר כמו איפוניסט מדופלם שבטוח שהעולם לא עגול אלא צורתו כצורת התפוח!
...
אף פעם לא חסכתי ונמנעתי מביקורת על החסרונות במכשיר(ים) והתפיסה של אפל.
osherov כתב: רק להזכירך, לפני שאתה נופל לתהומות הערצה של הסמארטפון הבא שלך, שבכל הנוגע למספרים, האנדרואיד הוא זה שנמכר כמעט ביחס של 2 ל 1 לעומת מכשיר האייפון בעולם ולא להפך...
...
כמה אנדרואידים יש בשוק, וכמה iPhoneים?

עכשיו שתבין שאני לא אדוק. בשביל שאני בכלל אתחיל לחשוב על מעבר מ- IOS לאנדרואיד (לא נאמר מ"גבוה", פשוט מעדיף IOS), צריכים להתקיים שלושה דברים בסיסיים:
1. חווית טאץ' זהה ל- iPhone.
2. מערכת הפעלה וממשק שמישים Out of the box, ולא נבירה אינסופית בפורומים אחר Romים והרשאות ROOT בשביל ל"קסטם" את המכשיר. אני רוצה לחבר את המכשיר ל- PC, "קליק ימני - Update". אין לי זמן, יש לי ילדה והפועל תל אביב הראש..
3. גימור עשיר יותר, ולא פלסטיקה.
...

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #12 

התחושה שלי משיחות עם אנשים סביבי היא שלא משנה מה אפל היו מוציאים ולצורך העניין גם אם הם היו משנמכים את האייפון,
מי שיש לו אייפון פשוט יעשה הכל בשביל להשיג את המכשיר האחרון.
מדברים על אכזבה, האמת ? אין לי מושג על מה מדברים. מישהו יכול להסביר לי למה ההשקה של אייפון 2 היתה פחות מאכזבת ? וההשקה של 3 ?
עם כל הכבוד, השינויים שאפל הציגה בין המכשירים היו לטעמי לפחות, מאוד מינוריים.
הריי את הטכנולוגיה יש להם כבר שנים אז למה פשוט לא להוציא מכשיר אחד שהוא הכי טוב שהם יכולים לייצר באותה נקודת זמן ? למה למשוך טכנולוגיה שהיתה להם כבר לפני 5 שנים על פני 5 שנים ?

אני לא באמת מצפה לתשובה, זו שאלה רטורית .. והתשובה לה טמונה בתורים האין סופיים מול חנויות אפל ברחבי העולם.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

Gili_Regev פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #13 

Rino כתב:
Giliboy כתב:ונקסוס זה לא בשבילי. לא מתאים לי מכשיר מפלסטיק של טלפון צעצוע מ- Toys r us ..
...
אין לי שום דבר נגד אייפון,

אבל אמירה כזו , תסלח לי ידידי אבל אין לך מושג על מה אתה מדבר,
אני בעלים של NS כבר שנה והתיאור הקנטרני שלך ממש לא במקום,

באמת חבל על כל המלחמות האילו , זה כל כך ילדותי :)
...
ראם,
מה אני אעשה שכך מרגישים לי כל מכישירי האנדרואיד שהחזקתי..
באמת יכול להיות שלא החזקתי את כולם, אבל זו דעתי.
גם לי אין שום דבר נגד אנדרואיד, אני פשוט לא אוהב את מה שראיתי עד עכשיו, ואין לי בעיה שזה ישתנה בעתיד, ויהיו לי יותר אופציות, אבל מה שכן,שים לב שתמיד בשרשורים אלה האנדרואידים שמאשישמים אייפוניסטים באדיקות והערצה עיוורת לתפוח. אני לא רואה את זה מהצד השני..
אני גם עונה לגבי תגובה שלך משרשור אחר, בהקשר לגודל המכשיר, כשכתבת לי לפרגן.
אני אישית לא חושב שהגודל זה העניין פה, ואין לי עניין במכשירים גדולים. לסמסונג יש אסטרטגיה ברורה והיא ללכת על הגודל. זה לא מדבר אליי. גם לא מדבר אליי הרדיפה אחרי מכשירים קלים מדי. אני לא חושב שסלולארי צריך להיות קל כמה שיותר. אני אישית אוהב להרגיש שאני מחזיק משהו ביד..
בכל אופן, אני מפרגן לכל מי שמשדרג ומוציא כסף על הצעצועים שלו, ומייחל להנאתו.
ברור לי שאתה מרוצה מהמכשיר שלך, וזה מה שהכי חשוב. אין פה אמירות על רקע אישי,
כל אחד וההעדפות שלו...
...

Gili_Regev פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #14 

Lior_M כתב:הריי את הטכנולוגיה יש להם כבר שנים אז למה פשוט לא להוציא מכשיר אחד שהוא הכי טוב שהם יכולים לייצר באותה נקודת זמן ? למה למשוך טכנולוגיה שהיתה להם כבר לפני 5 שנים על פני 5 שנים ?

אני לא באמת מצפה לתשובה, זו שאלה רטורית .. והתשובה לה טמונה בתורים האין סופיים מול חנויות אפל ברחבי העולם.

ליאור
...
אם השאלה רטורית, אז אתה גם יודע את התשובה..
החברות לא פה בשביל למלא את הרצונות שלך, זה רק האמצעי.
הן פה בשביל כסף, וזה מה שכולן עושות וימשיכו לעשות - הוספת פיצ'ר ורבע מדי דור, ולא יותר מזה..
מי שמצפה למהפכות במכשיר הבא של הגלקסי, שימשיך לחכות..
...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #15 

גילי,
חוסר הידע שלך בעולם האנדרואיד גורם לך לחשוב דברים מוטעים על העולם הזה. מחווית הטאצ' דרך מערכת שניתן לעבוד איתה מרגע ההוצאה מהקופסה עד חוסר ההבנה מהצורך בשימוש בפעולת רוט והתקנת רומים על מכשיר האנדרואיד. עוד כדאי לבשר לך על רשימה בלתי סופית של מכשירי אנדרואיד עם גימור "עשיר" יותר ממכשיר האייפון השמרני האהוב עלייך כל כך (לך תגגל קצת לדוגמא על מכשיר Ericsson Xperia Arc), ועל מכשירי אנדרואיד שקיימים כיום בכל גודל, כל סוג, כל מין, כל מחיר וכל צורה. מכשירים מ 2.8 אינצ' עד 5.3! בעוד אצלך יש בדיוק אופציה אחת ויחידה! (ת'אמת יש שתיים האייפון 4 והאייפון 4 וקצת)

קבל אחוזים: נכון לחודש אוגוסט 43.7% ממכשירי הסמארטפון בארה"ב הם מבוססי אנדרואיד בעוד אפל מחזיקה ב 27.3%
תמונה

זה עוד כלום לעומת השליטה בעולם. שם האנדרואיד החזיק בחודש מרץ האחרון 50% משוק מכשירי הסמארטפון בעולם. שזה בערך פי 2 ממכשירי האייפון:
תמונה

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #16 

Lior_M כתב: הריי את הטכנולוגיה יש להם כבר שנים אז למה פשוט לא להוציא מכשיר אחד שהוא הכי טוב שהם יכולים לייצר באותה נקודת זמן ? למה למשוך טכנולוגיה שהיתה להם כבר לפני 5 שנים על פני 5 שנים ?

ליאור
...
זאת ממש לא שאלה רטורית. התשובה לשאלה שלך היא פשוטה מאוד. זה-זה המכשיר הכי טוב שאפל יכלו להוציא בנקודת הזמן הזה! ברור שדחיית ההשקה ב 4 חודשים נבעה גם מהרצון שלהם להוציא מכשיר טוב יותר (מעוצב יותר, גדול יותר, דק יותר) אבל בעיות, שאני מניח נשמע עליהן בעתיד, מנעו מהם לעשות זאת

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #17 

חוסר הידע שלך בעולם האנדרואיד גורם לך לחשוב דברים מוטעים על העולם הזה. מחווית הטאצ' דרך מערכת שניתן לעבוד איתה מרגע ההוצאה מהקופסה עד חוסר ההבנה מהצורך בשימוש בפעולת רוט והתקנת רומים על מכשיר האנדרואיד. עוד כדאי לבשר לך על רשימה בלתי סופית של מכשירי אנדרואיד עם גימור "עשיר" יותר ממכשיר האייפון השמרני האהוב עלייך כל כך (לך תגגל קצת לדוגמא על מכשיר Ericsson Xperia Arc), ועל מכשירי אנדרואיד שקיימים כיום בכל גודל, כל סוג, כל מין, כל מחיר וכל צורה.
...
אני חושב שסיכמת את הבעיה בצורה מושלמת..
זאת בדיוק הבעיה עם אנדרואיד היום, צריך לדעת, צריך לחקור, צריך להבין, צריך לעבוד...

אם גילי "לא מבין ולא יודע" לטענתך, שלפי מה שאני רואה הוא קצת מעל האדם הממוצע, אז אפשר להבין למה יש בעיה עם עולם האנדרואיד, כי הוא פשוט - לא פשוט.
מי שאוהב את הפשטות, הקלות ורמת הגימור המושלמת של המכשיר ללא נגיעה אוהב את האייפון.
מי שרוצה יותר מהמכשיר שלו ולא אוהב להיות כבול (לחיוב ולרעה) לסביבה מסוימת אוהב את האנדרואיד כנראה.

מי שרוצה מכשיר אחיד שכל אפליקציה וכל פיצ'ר יעבוד בדיוק כמו שצריך על אותו מכשיר (גם אם לפעמים יהיו קצת פחות אופציות), אייפון יהיה בשבילו קל יותר, גם למשתמשים וגם למפתחים.
מי שרוצה שליטה רחבה יותר ויותר אופציות, כנראה שאנדרואיד יתאים לו, אבל לפעמים מרוב אופציות לא רואים את היער..

בקיצור, עדיין יש בידול בין קהל היעד לשתי המערכות, כמובן שיש את כל אלה שיקחו את מה שנציג המכירות התורן ימכור להם (אתמול אייפון 4, היום גלקסי 2, מחר 4S) אבל זה בגדול זה הבדל הגישות שגורם לטענות שהעלו מול האנדרואיד.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3627
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 482 פעמים

שליחה #18 

רק להזכירך, לפני שאתה נופל לתהומות הערצה של הסמארטפון הבא שלך, שבכל הנוגע למספרים, האנדרואיד הוא זה שנמכר כמעט ביחס של 2 ל 1 לעומת מכשיר האייפון בעולם ולא להפך...

אגב, תזהר ללכת בדרך הקשה של הילולת הבאבא-איפון אל מול רמיסת האנדרואיד בפורום כאן, אנשים "צדיקים" לא פחות ממך הלכו בדרך הזאת ולא שבו ממנה :P
...
שוב משווים מכירות של אנדרואיד (מערכת הפעלה) לאייפון (מכשיר)?...
זה כמו להגיד שווינדוס נמכר יותר מדל.

יש לי אייפון 4 (וביום שישי יהיה לי את ה-4S), ויש לי את הנקסוס אס (בקרוב נקסוס פריים).
אני מעדכן את הנקסוס אס ללא הפסקה, ומעודכן בחידושים האחרונים ברומים.

עדיין האייפון 4 הוא המכשיר העיקרי שלי, ולדעתי עדיין עדיף על הנקסוס אס.
אפל פשוט מציעים חוויה טובה ומושלמת יותר (לדעתי כמובן).

ודרך אגב, כיוון שזה הוזכר כאן, אייפון 4S לא כולל שבב NFC.

Batnun

.

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #19 

Batnun

שחור או לבן הפעם ?
שי

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #20 

Batnun כתב:

...
שוב משווים מכירות של אנדרואיד (מערכת הפעלה) לאייפון (מכשיר)?...
זה כמו להגיד שווינדוס נמכר יותר מדל.

יש לי אייפון 4 (וביום שישי יהיה לי את ה-4S), ויש לי את הנקסוס אס (בקרוב נקסוס פריים).
אני מעדכן את הנקסוס אס ללא הפסקה, ומעודכן בחידושים האחרונים ברומים.

עדיין האייפון 4 הוא המכשיר העיקרי שלי, ולדעתי עדיין עדיף על הנקסוס אס.
אפל פשוט מציעים חוויה טובה ומושלמת יותר (לדעתי כמובן).

ודרך אגב, כיוון שזה הוזכר כאן, אייפון 4S לא כולל שבב NFC.

Batnun

.
...
זה עובד בשני הכיוונים..
שטים קוק אומר שנמכרו יותר מחשבי IOS מ PC הוא בטח לא מכליל את כל מחשבי ה PC הלא ממותגים.
הוא משווה את המכירות שלו למכירות של Dell או HP. את מי זה מעניין ? מי קונה מחשב ממותג ?
הריי אין שום סיכוי שבעולם שיותר מחשבי מקינטוש נמכרים מפיסי..
אז אם עושים השוואה בואו ונעשה אותה כמו שצריך ..

ועוד פנינה מבית היוצר של "היטלר מתעצבן .. "

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”