שרשור זה יציג את התפלגות חברי הפורום מבחינת דגם המזרימדיה העיקרי בו הם מחזיקים. במידה ויש ברשותכם יותר ממזרימדיה אחד, ביחרו במודל בו אתם עושים שימוש עיקרי. אם נשכח דגם מסויים, נא שילחו הודעה פרטית והמשאל יעודכן.
המשאל הינו אנונימי.
סדר המותגים נרשם בצורה מקרית.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 19/05/2012 16:41, נערך 5 פעמים בסך הכל.
אצלי A-210 ואני מרוצה ממנו מאוד בקיץ מותקן מאחוריו וינטלטור של מחשב
בסתיו ובחורף הוינטלטור לא פעיל
עכשיו לא מזמן קניתי ממיר לוויני HD דגם VU+ UNO שהוא גם סטרימר לכול דבר...שיש אפשרות בו להוסיף הרד דיסק שני טרה +תוספת טיונר DVBT לקליטת עידן פלוס
אבל סרטים מהרשת אני רואה רק ב A-210
LG LED TV 4K 43UJ752Y
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Astra 19.2E-Badr 26E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
yoramile1 כתב:
עכשיו לא מזמן קניתי ממיר לוויני HD דגם VU+ UNO שהוא גם סטרימר לכול דבר...שיש אפשרות בו להוסיף הרד דיסק שני טרה +תוספת טיונר DVBT לקליטת עידן פלוס
...
** off topic **
ה- VU+ שלך מסוגל לנגן היטב תכנים ברשת הביתית?
אצלי קיים CubeRevo 250HD שהוא ממיר נהדר, אבל בעת נגינת תכנים (מהרשת או מ- USB מקומית, לא דברים שהוא הקליט) הוא מקרטע לחלוטין.
הקלטות שלו כמובן מתנגנות ללא שום קושי, כולל Timeshift.
Jaaz לא ניסיתי לנגן תכנים מהרשת הביתי
אבל יש לי את כול אופציות השרתים לניגון מהרשת הביתי פועל על מערכת הפעלה אניגמה קוד פתוח של לינוקס .
אותם אופציות עם תכונות לדריים בוקס הידוע לכול חובב לווינים כמוני וכמוך
LG LED TV 4K 43UJ752Y
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Astra 19.2E-Badr 26E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
yoramile1 כתב:Jaaz לא ניסיתי לנגן תכנים מהרשת הביתי
אבל יש לי את כול אופציות השרתים לניגון מהרשת הביתי פועל על מערכת הפעלה אניגמה קוד פתוח של לינוקס .
אותם אופציות עם תכונות לדריים בוקס הידוע לכול חובב לווינים כמוני וכמוך
...
האופציות קיימות, לצערי לפחות על ה- CubeRevo הן לא מתפקדות כראוי. (מתחיל לקרטע לאחר כ- 10 שניות ריצה)
לשמחתינו אנחנו כאן בעולם אוטופי, עולם הסטרימר; בו כל פורמט של קובץ ינוגן בקלות ע"י הסטרימר, וההזרמה על הרשת תעבוד תמיד ללא רבב!
אני עם הXtreamer Sidewinder. השימוש היחיד שלי בו הוא להזרים מדיה מהמחשב. בזה הוא מצויין. מחובר בHDMI, עם כבל רשת והזרמת 1080p היא ללא דופי. לא מבין מה צריך יותר מזה (אולי להקליט, אבל יש כאלה בכלל?).
One pill makes you larger and one pill makes you small
And the ones that mother gives you don't do anything at all. Go ask Alice when she's ten feet tall