קבצים שנעלמו מהמחשב
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
פרט טיפה ? מה מי מו איך ולמה ? 
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
סרט הבנוי מ-224 'רארים'. מנהל ההורדות מציין שהכל הורד בהצלחה. בבואי לפתוח את התקיה, ישנם רק חמישה רארים. כל השאר, אינם. עשיתי ב'חיפוש' - המחשב מצא רק מה שיש בתקיה, כלומר בכל הכוננים הקבצים הללו לא נמצאים.agent__smith כתב:פרט טיפה ? מה מי מו איך ולמה ?...
תופעה מוזרה ביותר. לא מחקתי אותם בוודאות, ומעבר לכך, מנהל ההורדות מציין שכולם ירדו בהצלחה ואמורים להימצא באותה תקיית יעד שבה יש רק חמישה מהם.
kingikra אני מקווה שתיקח את הערתי בהבנה ולא תיפגע,kingikra כתב:מנהל ההורדה זו תוכנה ולתוכנות יש באגים. יכול להיות שירדו רק 5 רארים למרות שמנהל ההורדות סיים בהצלחה.
נסה להוריד שוב ותוודא בהתחלה שהקבצים שיורדים נשמרים במחשב....
אבל לא היית צריך להגיב ביום כיפור. אני מניח שבשבילך היום הזה לא אומר הרבה, אבל תכבד את כל השאר שלהם זה כן. אני ממש לא רוצה לפתוח פה דיון על כך, ומקווה שתקבל זאת באהבה ובהבנה. מעבר לכך, אני חושב שכל האתר הזה צריך לרדת ל-25 שעות פעם בשנה, כמו כמעט כל דבר בארץ הזו - ארץ ישראל.
בכל מקרה, תודה לך.
אענה לך עכשיו על הנושא.
מנהל ההורדות ציין שכל הקבצים ירדו בהצלחה, וכשבדקתי אותם, הם היו שם.
היו חסרים לי 5 רארים שנאלצתי להוריד משרת אחר, היות בשרת שלי הם הורדו.
לאחר שגם הם ירדו, פתחתי את תקיית היעד וחוץ מהחמישה שירדו משרת אחר, כל השאר נעלמו.
כאמור, לא איפסתי שום קובץ, לא מחקתי ולא כלום.
מפה פתיחת השרשור הזה.
אין לי בעיה להוריד שוב את כל מה שנמחק ולסגור עניין, אבל כל כוונתי בפתיחת השרשור הזה הוא להבין מה קרה.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
לגבי יום כיפור, כל איש יעשה כישר בעיניו. כל עוד האתר לא סגור, אני אמשיך לכתוב ולהגיב פה בכל יום בשנה כולל כיפור.
זה שאני היחיד שהגיב לשירשור שלך ביום כיפור זה לא אומר שבשירשורים אחרים לא התכתבתי עם הרבה חברים אחרים.
לעיניניינו, זה נשמע כאילו במנהל ההורדות שלך מוגדר למחוק את תוכן סיפריית ההורדה לפני תחילת הורדה חדשה. אין לי שום הסבר אחר.
זה שאני היחיד שהגיב לשירשור שלך ביום כיפור זה לא אומר שבשירשורים אחרים לא התכתבתי עם הרבה חברים אחרים.
לעיניניינו, זה נשמע כאילו במנהל ההורדות שלך מוגדר למחוק את תוכן סיפריית ההורדה לפני תחילת הורדה חדשה. אין לי שום הסבר אחר.
לא ייתכן שפשוט קריסה כלשהי גרמה למחיקת הקבצים? ואם כן, האם תכנות שיחזור, כמו למשל recuva, תוכלנה לעזור?kingikra כתב: לעיניניינו, זה נשמע כאילו במנהל ההורדות שלך מוגדר למחוק את תוכן סיפריית ההורדה לפני תחילת הורדה חדשה. אין לי שום הסבר אחר....
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
gilos,
לעניין יום כיפור - איש הישר בעיניו יעשה. אם גולש אינו רוצה שיענו לו ביום כיפור (או יום שבת, או עיד אל פיטר, או כל יום אחר בשנה) - הוא צריך לציין זאת, בפרט כשהוא שואל בקרבה לאותו היום.
בנוגע לשאלתך - אני מסכים עם kingikra, לא סביר שדווקא הקבצים האלו נמחקו לך. ייתכן שמדובר בהגדרה כלשהי בתוכנת ההורדה (איפוס לאחר אישור, הגבלת גודל תיקיית הורדות או משהו דומה). אם תגיד באיזו תוכנה מדובר, אולי למישהו יהיה רעיון.
לעניין יום כיפור - איש הישר בעיניו יעשה. אם גולש אינו רוצה שיענו לו ביום כיפור (או יום שבת, או עיד אל פיטר, או כל יום אחר בשנה) - הוא צריך לציין זאת, בפרט כשהוא שואל בקרבה לאותו היום.
בנוגע לשאלתך - אני מסכים עם kingikra, לא סביר שדווקא הקבצים האלו נמחקו לך. ייתכן שמדובר בהגדרה כלשהי בתוכנת ההורדה (איפוס לאחר אישור, הגבלת גודל תיקיית הורדות או משהו דומה). אם תגיד באיזו תוכנה מדובר, אולי למישהו יהיה רעיון.
אורי, בכוונה תחילה כתבתי בראש ובראשונה שאיני רוצה כלל לפתוח על כך דיון.uriler כתב:gilos,
לעניין יום כיפור - איש הישר בעיניו יעשה. אם גולש אינו רוצה שיענו לו ביום כיפור (או יום שבת, או עיד אל פיטר, או כל יום אחר בשנה) - הוא צריך לציין זאת, בפרט כשהוא שואל בקרבה לאותו היום....
אתה מושך אותי בכל זאת לשם. אוקיי.
אני חושב, ש'למרות שאיש הישר בעיניו יעשה' וכו', עדיין אנחנו חיים במדינה שמיסודה נבנתה על צביון היהדות. יום כיפור זהו יום מיוחד, יום אחד בשנה שצריך להשתדל לכבד אותו, גם אם ליום הזה אין משעמות בעיניך. אני חושב גם שזו תעודת עניות שאתר כזה פופולרי וותיק לא מכבד ומוריד את האתר מהאוויר לכמה שעות. כל מוסד שאני מכיר, לרבות שידורי הלווין או הכבלים וכדומה, מפסיקים את פעילותם למשך החג וחוזרים מיד בצאתו. ולכן מן הראוי שגם אתר כזה, שסיים מזמן את הרצתו והפך לשם דבר, שיכבד גם הוא. אני יודע, ואפילו מכיר אישית כמה כאלה, שהיום הזה הוא סיבה טובה להסתגר בבית ולצפות במרתון סרטים או לחילופין לבלות בחוף הים - ובאמת שאין לי בעיה עם זה. מה שכן מפריע לי הוא שאנשים כאלה מחצינים את זה.
התכנה היא JDOWNLOADER.בנוגע לשאלתך - אני מסכים עם kingikra, לא סביר שדווקא הקבצים האלו נמחקו לך. ייתכן שמדובר בהגדרה כלשהי בתוכנת ההורדה (איפוס לאחר אישור, הגבלת גודל תיקיית הורדות או משהו דומה). אם תגיד באיזו תוכנה מדובר, אולי למישהו יהיה רעיון....
עד כה, לא הייתה לי בעיה כזו. (היו אחרות, אבל כזו עוד לא).
ותודה על הזמן שלכם.
גיל, אהלןgilos כתב:האם מישהו פעם נתקל בתופעה מוזרה, כאשר קבצים שהיו לו במחשב נעלמו מבלי שמחקו אותם?...
יש מצב שעדכנת Java לגרסה חדשה יותר מתי שהוא באמצע (או שמוגדר עדכון אוטומטי)?
ממה שזכור לי שקראתי לא מזמן באתר/פורום של JD, ישנה בעייה שנובעת מעידכון Java (הפלטפורמה עליה רצה JD),
שרשימת הלינקים ב-Download List וכנראה גם קבצים מתיקיית ה- Download נמחקים לאחר עדכון.
אם לא זאת הסיבה, זה מוזר מאוד, מפני שגם אם הגדרת לאותם חמישה קבצים תיקיית יעד בעלת שם זהה לתיקייה הקיימת כבר בתוך תיקיית ההורדות של JD , בכל מקרה התוכנה היתה אמור למקם את אותם קבצים בתיקייה הקיימת, ולא "לדרוס" אותה...
בהגדרות התוכנה אגב, קיימת רק אפשרות של שיכתוב (דריסה) של קובץ קיים, ואין התייחסות לשכתוב של תיקייה.
הייתי מציע לך ליתר בטחון, לסמן בהגדרות התוכנה תחת "בקרת הורדות - במקרה בו הקובץ כבר קיים", את האפשרות "ask for each file".
כמו-כן ניסית לקרוא את הלוג של התוכנה? יתכן שתמצא שם מענה לשאלה (למרות שהלוג ארוך כאורך הגלות, ומתיש למצוא נקודת זמן ספציפית...).
ליאור תודה על ההסבר המפורט - אין עליךLee כתב:גיל, אהלןgilos כתב:האם מישהו פעם נתקל בתופעה מוזרה, כאשר קבצים שהיו לו במחשב נעלמו מבלי שמחקו אותם?...
יש מצב שעדכנת Java לגרסה חדשה יותר מתי שהוא באמצע (או שמוגדר עדכון אוטומטי)?
ממה שזכור לי שקראתי לא מזמן באתר/פורום של JD, ישנה בעייה שנובעת מעידכון Java (הפלטפורמה עליה רצה JD),
שרשימת הלינקים ב-Download List וכנראה גם קבצים מתיקיית ה- Download נמחקים לאחר עדכון.
אם לא זאת הסיבה, זה מוזר מאוד, מפני שגם אם הגדרת לאותם חמישה קבצים תיקיית יעד בעלת שם זהה לתיקייה הקיימת כבר בתוך תיקיית ההורדות של JD , בכל מקרה התוכנה היתה אמור למקם את אותם קבצים בתיקייה הקיימת, ולא "לדרוס" אותה...
בהגדרות התוכנה אגב, קיימת רק אפשרות של שיכתוב (דריסה) של קובץ קיים, ואין התייחסות לשכתוב של תיקייה.
הייתי מציע לך ליתר בטחון, לסמן בהגדרות התוכנה תחת "בקרת הורדות - במקרה בו הקובץ כבר קיים", את האפשרות "ask for each file".
כמו-כן ניסית לקרוא את הלוג של התוכנה? יתכן שתמצא שם מענה לשאלה (למרות שהלוג ארוך כאורך הגלות, ומתיש למצוא נקודת זמן ספציפית...)....
סלח גם לי שאיני מצליח לסלוח לך.kingikra כתב:זאת לא היתה הסתלבטות. פשוט לא כתבתי את המשפט הזה כמו שצריך.
אני מתנצל על כך שפתחתי בדיון בנושא אבל אני חייב להתוודאות שבנושאי דת יש לי איזה וריד קטן בראש שתמיד מצליח להתפוצץ.
סלח לי....
לגבי הדת, אני לא כזה דתי, אבל מכבד את אלה שכן.
להבדיל, אני לא הומו, אבל מכבד את אלה שכן.
יש המון פלגים בארץ וצריך ללמוד לכבד את כולם.
[behave]נערך ע"י Uriler: ירידה לגופו של אדם[/behave]
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אסור להגיב לגופו של אדם בפורום הנפלא הזה, ובגלל זה אני מחזיק את עצמי שלא להגיב, אבל אתה עובר כל גבול.
מה kingikra כבר עשה?!? הגיב ביום כיפור? למה שלא יגיב? אתה לא רוצה לקרוא ביום כיפור אל תקרא, תיכנס יום אחריי ותקרא. אנחנו לא חייבים לך כלום, יום כיפור זה אחלה הזדמנות לעבור על ההודעות השונות בפורום, אם היית מציין מראש שאתה מבקש שלא ייכתבו תגובות בשרשור שלך בוים כיפור אני בטוח שהוא היה נמנע, זה לא שהוא חייב אותך לא לכבד את יום כיפור, הוא לא עשה על האש ליד הבית שלך, בסך הכל גלש באינטרנט בביתו.
דרך אגב רוב אתרי האינטרנט לא מושבתים ביום כיפור ואפילו מתעדכנים, כולל את walla וone למשל.
מה kingikra כבר עשה?!? הגיב ביום כיפור? למה שלא יגיב? אתה לא רוצה לקרוא ביום כיפור אל תקרא, תיכנס יום אחריי ותקרא. אנחנו לא חייבים לך כלום, יום כיפור זה אחלה הזדמנות לעבור על ההודעות השונות בפורום, אם היית מציין מראש שאתה מבקש שלא ייכתבו תגובות בשרשור שלך בוים כיפור אני בטוח שהוא היה נמנע, זה לא שהוא חייב אותך לא לכבד את יום כיפור, הוא לא עשה על האש ליד הבית שלך, בסך הכל גלש באינטרנט בביתו.
דרך אגב רוב אתרי האינטרנט לא מושבתים ביום כיפור ואפילו מתעדכנים, כולל את walla וone למשל.
knazi כתב:אסור להגיב לגופו של אדם בפורום הנפלא הזה, ובגלל זה אני מחזיק את עצמי שלא להגיב, אבל אתה עובר כל גבול.
דרך אגב רוב אתרי האינטרנט לא מושבתים ביום כיפור ואפילו מתעדכנים, כולל את walla וone למשל....
מסכים עם כל מילה. אבל בבקשה ממך, קרא את השרשור מתחילתו. בסה״כ ביקשתי לא לערוך על כך דיון. והוא בכל הזדמנות הזכיר את זה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
gilos,
אנא שמור על הטונים, אני מעדיף שלא לערוך הודעות בשרשור.
לגבי פתיחת דיון - אתה כתבת זאת בשרשור. אם לא רצית לקבל תגובות לכך, היית צריך לכתוב זאת במסר פרטי ל kingikra, כך שזה יישאר ביניכם.
לעניין - ויכוחים על דת, אמונה וכיוצב' אינם מקובלים בפורום.
מי שנפגע מכך שגולשים ביום כיפור - שלא יגלוש ביום כיפור, ושלא יהיה מעורב בשרשור שעלול לגרום לו להיפגע.
מי שגולש או לא גולש ביום כיפור - שירגיש חופשי ובשום מקרה לא נסכים שהוא יאוים / ייפגע או יקבל יחס גס מגולש אחר בגלל שהוא פעל כפי שמורה לו ליבו, לכאן או לכאן.
בשום מקרה, לא אסכים לפגיעה של גולש אחד במשנהו על כל רקע שהוא!
אנא שמור על הטונים, אני מעדיף שלא לערוך הודעות בשרשור.
לגבי פתיחת דיון - אתה כתבת זאת בשרשור. אם לא רצית לקבל תגובות לכך, היית צריך לכתוב זאת במסר פרטי ל kingikra, כך שזה יישאר ביניכם.
לעניין - ויכוחים על דת, אמונה וכיוצב' אינם מקובלים בפורום.
מי שנפגע מכך שגולשים ביום כיפור - שלא יגלוש ביום כיפור, ושלא יהיה מעורב בשרשור שעלול לגרום לו להיפגע.
מי שגולש או לא גולש ביום כיפור - שירגיש חופשי ובשום מקרה לא נסכים שהוא יאוים / ייפגע או יקבל יחס גס מגולש אחר בגלל שהוא פעל כפי שמורה לו ליבו, לכאן או לכאן.
בשום מקרה, לא אסכים לפגיעה של גולש אחד במשנהו על כל רקע שהוא!