המלצה| מ"ק ביתית, תקציב: 10,000 ש"ח.
-
EyalBerger
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום אנשים יקרים,
מבקש המלצתכם, נבונים ממני בתחום, על מ"ק ביתית.
תקציב: עד 10,000 ש"ח - חריגה עד 500 ש"ח בלבד.
שימושים: 40% סרטים, 40% טלוויזיה, 20% מוזיקה.
רצונות: סט רמקולים קדמיים (לא רצפתי ולא סטליטים), סנטר ורסיבר.
לאחר ההחלטה והרכישה, ירכשו לי כמתנה זוג נוסף ליצור אפקט מושלם.
אינני יודע אם צריך לשימוש הבא יציאות מיוחדת, אך חשוב לי שאוכל לנגן מהרסיבר מוזיקה ולשמוע אותה מהרמקולים המדפיים ולראות טלוויזיה (מהרמקולים שלה) - ביחד.
גמר חתימה טובה ולילה טוב.
מבקש המלצתכם, נבונים ממני בתחום, על מ"ק ביתית.
תקציב: עד 10,000 ש"ח - חריגה עד 500 ש"ח בלבד.
שימושים: 40% סרטים, 40% טלוויזיה, 20% מוזיקה.
רצונות: סט רמקולים קדמיים (לא רצפתי ולא סטליטים), סנטר ורסיבר.
לאחר ההחלטה והרכישה, ירכשו לי כמתנה זוג נוסף ליצור אפקט מושלם.
אינני יודע אם צריך לשימוש הבא יציאות מיוחדת, אך חשוב לי שאוכל לנגן מהרסיבר מוזיקה ולשמוע אותה מהרמקולים המדפיים ולראות טלוויזיה (מהרמקולים שלה) - ביחד.
גמר חתימה טובה ולילה טוב.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לא צריכה להיות בעיה עקרונית לשמוע מוזיקה מהרסיבר וסאונד מה-TV ברמקולים של ה-TV בו-זמנית...
באשר לחלוקת התקציב, אני ממליץ על פיצולו כך שתקנה רסיבר במחיר של כ-3,000 ש"ח, ואת שאר התקציב תשקיע ברמקולים.
בתקציב הזה אפשר ללכת על רסיבר כדוגמת האונקיו 509 (או ה-578 הוותיק יותר), הפיוניר 821 (או ה-920 הוותיק יותר), הימאהה 571 (או ה-667 הוותיק יותר) או הדנון 1611 (או 1911 אם משיגים אותו במחיר סביר).
מבחינת רמקולים יש כמה אופציות לא רעות בכלל בתקציב של כ-7,000 ש"ח ל-5 רמקולים בדגש על ביצועים טובים גם בסרטים וגם במוזיקה:
- מוניטור אודיו BX2 מלפנים, BX1 או BXFX מאחור ו-BX CENTER במרכז
- דאלי לקטור 3 מלפנים, דאלי לקטור 1 מאחור ודאלי לקטור סנטר במרכז
- קוואד 11L2 מלפנים, L-ite מאחור וה-L סנטר במרכז
עוד שתי אופציות שכנראה יחרגו קלות מהתקציב (אבל לדעתי שוות בחינה למרות זאת):
- פוקאל 706 מלפנים, 705 מאחור ו-700CC במרכז
- B&W 685 מלפנים, 686 מאחור ו-HTM62 במרכז
עכשיו קח את הרשימה הזאת (ואולי עוד כמה אלטרנטיבות שיציעו חברי המכובדים), סע לחנות מתמחה, ותתחיל להשמיע קטעי מוזיקה וסרטים שאתה אוהב ומכיר היטב על מגוון שילובים בין רמקולים לרסיברים , עד שתמצא מה שהכי מתאים לך מבחינת הסאונד...
בהצלחה!
נ.ב. לא הבנתי אם הזוג אחוריים שאתה מקבל כמתנה כלול בתקציב של ה-10,000 ש"ח, אז נקטתי בגישת בית שמאי והנחתי שהם כלולים בתקציב. אם הם לא כלולים בתקציב, אז הרגע "הרווחת" עוד 1,500-2,000 ש"ח לתקציב הכולל, והאופציות שציינתי שחורגות מהתקציב כנראה לא יחרגו מהתקציב (זו אחת הסיבות שציינתי אותן...)
באשר לחלוקת התקציב, אני ממליץ על פיצולו כך שתקנה רסיבר במחיר של כ-3,000 ש"ח, ואת שאר התקציב תשקיע ברמקולים.
בתקציב הזה אפשר ללכת על רסיבר כדוגמת האונקיו 509 (או ה-578 הוותיק יותר), הפיוניר 821 (או ה-920 הוותיק יותר), הימאהה 571 (או ה-667 הוותיק יותר) או הדנון 1611 (או 1911 אם משיגים אותו במחיר סביר).
מבחינת רמקולים יש כמה אופציות לא רעות בכלל בתקציב של כ-7,000 ש"ח ל-5 רמקולים בדגש על ביצועים טובים גם בסרטים וגם במוזיקה:
עכשיו קח את הרשימה הזאת (ואולי עוד כמה אלטרנטיבות שיציעו חברי המכובדים), סע לחנות מתמחה, ותתחיל להשמיע קטעי מוזיקה וסרטים שאתה אוהב ומכיר היטב על מגוון שילובים בין רמקולים לרסיברים , עד שתמצא מה שהכי מתאים לך מבחינת הסאונד...
בהצלחה!
נ.ב. לא הבנתי אם הזוג אחוריים שאתה מקבל כמתנה כלול בתקציב של ה-10,000 ש"ח, אז נקטתי בגישת בית שמאי והנחתי שהם כלולים בתקציב. אם הם לא כלולים בתקציב, אז הרגע "הרווחת" עוד 1,500-2,000 ש"ח לתקציב הכולל, והאופציות שציינתי שחורגות מהתקציב כנראה לא יחרגו מהתקציב (זו אחת הסיבות שציינתי אותן...)
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר:
מה עם כבלים? מה עם מקור? הרמקולים יפעלו דרך האווירepony כתב:לא צריכה להיות בעיה עקרונית לשמוע מוזיקה מהרסיבר וסאונד מה-TV ברמקולים של ה-TV בו-זמנית...
באשר לחלוקת התקציב, אני ממליץ על פיצולו כך שתקנה רסיבר במחיר של כ-3,000 ש"ח, ואת שאר התקציב תשקיע ברמקולים....
ואולי צריך למצוא פתרון גם לאקוסטיקה, סטנד...
בקיצור אי אפשר להכליל חלוקת תקציב לכל אחד
חסר עוד הרבה מידע
מה גודל החלל?
אילו עוד רכיבים אמורים להתחבר לרסיבר {מחשב? ממיר? PS?}
היכן כל הציוד אמור להימצא?
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
לדעתי הB&W 685 מלפנים, 686 מאחור ו-HTM62 במרכז יהוו פתרון מעולה הB&W משתלב בצורה אופטימלית עם האונקיו לי יש את ה685 כאחוריים והם בהחלט יתאימו לך כקדמייםepony כתב:לא צריכה להיות בעיה עקרונית לשמוע מוזיקה מהרסיבר וסאונד מה-TV ברמקולים של ה-TV בו-זמנית...
בהצלחה!
נ.ב. לא הבנתי אם הזוג אחוריים שאתה מקבל כמתנה כלול בתקציב של ה-10,000 ש"ח, אז נקטתי בגישת בית שמאי והנחתי שהם כלולים בתקציב. אם הם לא כלולים בתקציב, אז הרגע "הרווחת" עוד 1,500-2,000 ש"ח לתקציב הכולל, והאופציות שציינתי שחורגות מהתקציב כנראה לא יחרגו מהתקציב (זו אחת הסיבות שציינתי אותן...)...
בהצלחה
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
אשמח אם תסביר את המשפט הבא "ה B&W משתלב בצורה אופטימלית עם האונקיו"kiko11 כתב: לדעתי הB&W 685 מלפנים, 686 מאחור ו-HTM62 במרכז יהוו פתרון מעולה ה B&W משתלב בצורה אופטימלית עם האונקיו לי יש את ה685 כאחוריים והם בהחלט יתאימו לך כקדמיים
בהצלחה...
כאשר זוג הקדמיים שהצעת הם בנצילות 88db
הסנטר 85db
הסראונדים 84db
וכולם בהתנגדות התחלתית של 8 אום ויורדים מתחת ל 4 אום עד ל 3.7
ואילו הרסיברים של אונקיו מתחילים ב 6 אום ולא יורדים מתחת ל 4
עוד על הנייר הדברים לא משתלבים כך שבפועל על אחת כמה וכמה
זה שהם נמכרים יחד זה לא אומר שהם מתאימים/ פתרון מעולה...
הם נמכרים יחד כי זה אותו היבואן ופרט לזה אין בניהם שום קשר
גמר חתימה טובה
אני מבין שהגעת למסקנה הזו אחרי סשן מדידות דקדקני? כנראה שלא.ואילו הרסיברים של אונקיו מתחילים ב 6 אום ולא יורדים מתחת ל 4...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17931
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
כבלים תוציא מהמשחק האודיופילי שלך.Av1 כתב:מה עם כבלים? מה עם מקור? הרמקולים יפעלו דרך האווירepony כתב:לא צריכה להיות בעיה עקרונית לשמוע מוזיקה מהרסיבר וסאונד מה-TV ברמקולים של ה-TV בו-זמנית...
באשר לחלוקת התקציב, אני ממליץ על פיצולו כך שתקנה רסיבר במחיר של כ-3,000 ש"ח, ואת שאר התקציב תשקיע ברמקולים....![]()
ואולי צריך למצוא פתרון גם לאקוסטיקה, סטנד...
בקיצור אי אפשר להכליל חלוקת תקציב לכל אחד
חסר עוד הרבה מידע
מה גודל החלל?
אילו עוד רכיבים אמורים להתחבר לרסיבר {מחשב? ממיר? PS?}
היכן כל הציוד אמור להימצא?...
15 ש״ח למטר בהום סנטר או בכל חנות אחרת ברשת יעשו את העבודה .
- Sagims
-
- חבר ותיק

- יצירת קשר:
אני אסביר לך בדיוק איךAv1 כתב:אשמח אם תסביר את המשפט הבא "ה B&W משתלב בצורה אופטימלית עם האונקיו"kiko11 כתב: לדעתי הB&W 685 מלפנים, 686 מאחור ו-HTM62 במרכז יהוו פתרון מעולה ה B&W משתלב בצורה אופטימלית עם האונקיו לי יש את ה685 כאחוריים והם בהחלט יתאימו לך כקדמיים
בהצלחה...
הסנטר 85db
הסראונדים 84db
גמר חתימה טובה...
עזוב אותי מניירות ושאר ירקות .לי יש סט שלם של B&W 683 קידמיים 685 אחוריים ו 61 סנטר והם משויכים לאונקיו 3008 ותאמין לי ואתה גם מוזמן לשמוע ..אגב מוזיקה אני שומע רק ב פיור ובקולנוע ביתי לדעתי התוצאה מדהימה
אבל כמו שכבר נאמר ונכתב כל אחד והאוזניים שלו
בידידות
גמר חתימות טובות וצום מועיל
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
kiko11 כתב:אני אסביר לך בדיוק איךAv1 כתב:אשמח אם תסביר את המשפט הבא "ה B&W משתלב בצורה אופטימלית עם האונקיו"kiko11 כתב: לדעתי הB&W 685 מלפנים, 686 מאחור ו-HTM62 במרכז יהוו פתרון מעולה ה B&W משתלב בצורה אופטימלית עם האונקיו לי יש את ה685 כאחוריים והם בהחלט יתאימו לך כקדמיים
בהצלחה...
הסנטר 85db
הסראונדים 84db
גמר חתימה טובה...
עזוב אותי מניירות ושאר ירקות .לי יש סט שלם של B&W 683 קידמיים 685 אחוריים ו 61 סנטר והם משויכים לאונקיו 3008 ותאמין לי ואתה גם מוזמן לשמוע ..אגב מוזיקה אני שומע רק ב פיור ובקולנוע ביתי לדעתי התוצאה מדהימה
אבל כמו שכבר נאמר ונכתב כל אחד והאוזניים שלו
בידידות![]()
גמר חתימות טובות וצום מועיל...
זה שלך זה טוב {ויותר חשוב זה שאתה נהנה מכך} זה לא אומר שזה לא יכל להיות הרבה יותר טוב בהתאמה נכונה
כמובן הכל בכבוד ובחברות, חס וחלילה וסליחה אם השתמע מהדברים משהוא אחר!
גמר חתימה טובה.
- Sagims
-
- חבר ותיק

- יצירת קשר:
ידידי היקר
אם אינך חושב שאין כאן התאמה מלאה ואני מניח שאתה אחד שמבין ...אז כל החנויות המתמחות מבחינתי שהם חרטה אחת גדולה סליחה שאני משתמש בביטוי הזה ומבחינתי הם לא שונות מכל חנות אחרת שמוכרת גם מיקסרים ואם זה כך אז כולם כאן צריכים לעשות בדק בית
אם אינך חושב שאין כאן התאמה מלאה ואני מניח שאתה אחד שמבין ...אז כל החנויות המתמחות מבחינתי שהם חרטה אחת גדולה סליחה שאני משתמש בביטוי הזה ומבחינתי הם לא שונות מכל חנות אחרת שמוכרת גם מיקסרים ואם זה כך אז כולם כאן צריכים לעשות בדק בית
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
אתה צודק, אך אין זה מתפקידי לשנות את העולםkiko11 כתב:ידידי היקר
אם אינך חושב שאין כאן התאמה מלאה ואני מניח שאתה אחד שמבין ...אז כל החנויות המתמחות מבחינתי שהם חרטה אחת גדולה סליחה שאני משתמש בביטוי הזה ומבחינתי הם לא שונות מכל חנות אחרת שמוכרת גם מיקסרים ואם זה כך אז כולם כאן צריכים לעשות בדק בית...
מי שמחפש את האמת מוצא אותה...
גמר חתימה טובה
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
אתה מוזמן לבדוק באתר היצרן כי רוב הרסיברים נמדדים ב 6 אום ועד ל 4 אוםHazooM כתב:אני מבין שהגעת למסקנה הזו אחרי סשן מדידות דקדקני? כנראה שלא.ואילו הרסיברים של אונקיו מתחילים ב 6 אום ולא יורדים מתחת ל 4......
אם היצרן מצהיר על כך מי אני שאחלוק על מידע מוצהר כזה ואמדוד אותו?
גמר חתימה טובה
לא חסר רסיברים שעומדים יפה ב 4 אום (בלי קשר למה שהיצרן אומר) וכל מקרה לגופו. חוץ מזה שיש מספיק רמקוליםאתה מוזמן לבדוק באתר היצרן כי רוב הרסיברים נמדדים ב 6 אום ועד ל 4 אום
אם היצרן מצהיר על כך מי אני שאחלוק על מידע מוצהר כזה ואמדוד אותו?...
עם עכבה (לא התנגדות כמו שרשמת בטעות) של 8 אום שיורדים ל 4 ואף 3 אום. אז גם רמקולים של 8 פסולים?