פרסומת סמויה לקונסולה הבאה של מיקרוסופט ?
בטרייל לסרט real steel אפשר לראות בשניה 0:23 לוגו עם הסמל של האקס בוקס ולצידו הכיתוב 720 XBOX ( כמובן שיכול להיות שהפרסומת סתם מבויימת בגלל שזה סרט מד"ב )
www.youtube.com/watch?feature=player_em ... 9Zapgnf1VU
אבל זה מגיע אחרי שכבר כמה חברות הודיעו השבוע שהם התחילו לעבוד על משחקים לקונסולת הדור הבא של מיקרוסופט, השאלה האם נראה את ההכרזה כבר בתערוכת E3 הקרובה ואת הבוקס כבר בעונת החגים של 2012 ( אוקטובר-נובמבר ) או שנאלץ לחכות עד 2013
מיקרוסופט סרבה להגיב
אבל זה מגיע אחרי שכבר כמה חברות הודיעו השבוע שהם התחילו לעבוד על משחקים לקונסולת הדור הבא של מיקרוסופט, השאלה האם נראה את ההכרזה כבר בתערוכת E3 הקרובה ואת הבוקס כבר בעונת החגים של 2012 ( אוקטובר-נובמבר ) או שנאלץ לחכות עד 2013
מיקרוסופט סרבה להגיב
מקווה מאוד שזה לא יצא בשנים הקרובות.
לפי דעתי המשחקים במכשיר עדיין לא ממצים אותו וקונסולה חדשה זה סתם כדי להרוויח מחדש.
שוב פעם להתחיל עם קונסולה שעולה יקר ועם הזמן המחיר שלה רק יורד?
לפי דעתי עדיף שישימו את הכסף על פיתוח אקסלוסיבים שישברו את המכירות של הPS3.
כי הרי לכולם ברור שבאקסלוסיבים הPS3 לוקח ובענק.
לפי דעתי המשחקים במכשיר עדיין לא ממצים אותו וקונסולה חדשה זה סתם כדי להרוויח מחדש.
כי הרי לכולם ברור שבאקסלוסיבים הPS3 לוקח ובענק.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
משחקים לא ממצים את הקונסולה ? הגראפיקה שאפשר להגיעה איתה במחשב עם חומרה ממוצעת הרבה יותר טוב מכל מה שאפשר לסחוט מקונסולה עם חומרה בת שש שנים ...
יותר טוב מהמשחקים כיום כבר לא נראה בקונסולות לדעתי .
יותר טוב מהמשחקים כיום כבר לא נראה בקונסולות לדעתי .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
כבר מזמן הקונסולות של הדור הנוכחי מנוצלות ב-100%, עוד שנה זה גם יותר מדי, 6 שנים זה בהחלט מספיק ואפילו יותר בשביל חומרהDorM כתב:מקווה מאוד שזה לא יצא בשנים הקרובות.
כי הרי לכולם ברור שבאקסלוסיבים הPS3 לוקח ובענק....
אגב, מבחינת מיקרוסופט וסוני זה בדיוק הפוך, הם ממש לא רוצים להוציא קונסולה חדשה, לא רק שזה לא רווח בשבילהם, זה גם הפסד, אבל יש גבול לכמה אפשר למשוך וכבר עכשיו רוב האנשים לא מתכוונים לקנות את BF3 לקונסולות בגלל שהם לא מספיק חזקות בשביל להריץ אותו כמו שהוא אמור להיראות, ואפילו לא מסוגלות להריץ אותו עם 32 שחקנית במולטי ( שלא נדבר על 64 בגירסת המחשב )
נערך לאחרונה על ידי ntk ב 06/10/2011 18:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש שם גם פרסומת של בינג ( מנוע החיפוש של מיקרוסופט ), ככה שלא בטוח שזה סתם בשביל הסרט ( וכמו שאמרתי זה מגיע אחרי שכבר חברות פיתוח אישרו שהם עובדים על משחקים לדור הבא של מיקרוסופט, לכן אי אפשר לדעת )bg1987 כתב:אני חושב שזה סתם בשביל לתת תחושה של העתיד, כמו שבבחזרה לעתיד היה את מלתעות 20 או משהו.
ואם שיחקת DEUS EX החדש, באחד החדרים בחברה יש פוסטר של FINAL FANTASY 30 או משהו.
נ.ב.
הסרט נראה מטומטם....
זה שיש פרסומת לבינג, זה רק אומר שמיקרוסופט שילמה להם בשביל להופיע שם כפרסומת למוצרים שלהם.
אם זאת הייתה סוני , אז היה שם PS4 זה לא אומר בהכרח שככה יקראו לקונסולה הבאה.
זאת לא הפתעה שקונסולות הדור הבא כבר בפיתוח. ואני מאמין שנראה אותם ב2012. (או לפחות הכרזות עליהן)
זאת לא הפתעה שקונסולות הדור הבא כבר בפיתוח. ואני מאמין שנראה אותם ב2012. (או לפחות הכרזות עליהן)
- shay820
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
תהרוג אותי לא הבנתי איך הצלחתה לשים לבntk כתב:בטרייל לסרט real steel אפשר לראות בשניה 0:23 לוגו עם הסמל של האקס בוקס ולצידו הכיתוב 720 XBOX ( כמובן שיכול להיות שהפרסומת סתם מבויימת בגלל שזה סרט מד"ב )
מיקרוסופט סרבה להגיב...
בדיוק, מיקרוסופט שילמה בשביל להופיע שם, מה שאומר שיכול מאוד להיות שזה אמור לעורר בז כבר מעכשיו לדור הבבא שלהם שיוכרז ( בתקווה ) בתערוכת E3 הקרובהbg1987 כתב:זה שיש פרסומת לבינג, זה רק אומר שמיקרוסופט שילמה להם בשביל להופיע שם כפרסומת למוצרים שלהם.
זאת לא הפתעה שקונסולות הדור הבא כבר בפיתוח. ואני מאמין שנראה אותם ב2012. (או לפחות הכרזות עליהן)...
זה לא רלוונטי אם יקראו לה ככה או לא, זה השם שאנשים משתמשים בו כבר שנים בשביל הדור הבא של הבוקס, ולכן השם הוא לא מקרי
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אם זה באמת לא "Photoshop Fail" וזה מכוון אז לדעתי אין ספק שנראה קונסולה חדשה בE3 ,אין להם סיבה לייצר בז ואז לאכזב את הלקוחות.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
אז כנראה שאני ואתם פונים לשני דברים שונים בקונסולה.
אותי לא כל כך מעניינים המשחקים שהם לא אקסלוסיבים.
יש לי את שתי הקונסלות, יש לי אופציה לשחק בכל המשחקים הלא אקסלוסיבים והאקסלוסיבים של הXBOX בחינם והאקסלוסיבים של סוני יותר טוב.
אני במיוחד דיברתי על איך שנשחק ועל פחות איך זה נראה.
מה כבר יהיה אפשר להמציא שיהיה יותר טוב?
חיישני תנועה יש לנו, לשחק בלי שלט בכלל יש לנו, אז גרפיקה עוד יותר טובה? זה לא מה שיעשה לי את זה.
לפי דעתי בעיה של להריץ מפה עם 32 משתתפים במולטי זה לא בעיה של הPS3 כי הוא מאוד חזק, זה בעיה של שרתים של החברה.
יכול להיות שמיצו את הXBOX360 מבחינת מה שהיא יכולה לתת למשחקים כי היא קונסולה הרבה יותר חלשה מהPS3 אבל עדיין לא סחטו לה את המיץ.
אתם באמת רואים את עצמכם רצים לקנות עכשיו קונסולה חדשה?
יש לי את שתי הקונסלות, יש לי אופציה לשחק בכל המשחקים הלא אקסלוסיבים והאקסלוסיבים של הXBOX בחינם והאקסלוסיבים של סוני יותר טוב.
חיישני תנועה יש לנו, לשחק בלי שלט בכלל יש לנו, אז גרפיקה עוד יותר טובה? זה לא מה שיעשה לי את זה.
לפי דעתי בעיה של להריץ מפה עם 32 משתתפים במולטי זה לא בעיה של הPS3 כי הוא מאוד חזק, זה בעיה של שרתים של החברה.
יכול להיות שמיצו את הXBOX360 מבחינת מה שהיא יכולה לתת למשחקים כי היא קונסולה הרבה יותר חלשה מהPS3 אבל עדיין לא סחטו לה את המיץ.
אתם באמת רואים את עצמכם רצים לקנות עכשיו קונסולה חדשה?
אז למה בכלל לקנות PS3 למה לא נשארת עם ה-PS2 הוא יותר זול ויש לו הרבה יותר משחקים, ובחיים לא תספיק לשחק בעשירית מהםDorM כתב:אז כנראה שאני ואתם פונים לשני דברים שונים בקונסולה.
אתם באמת רואים את עצמכם רצים לקנות עכשיו קונסולה חדשה?...
כל התגובה שלך מלאה בשגיאות והטעיות, צר לי לאכזב אותך, הבעיה להריץ על הבוקס והפלייסטיישן מעל 24 שחקנים ב-BF3 קשורה לחומרה ולא לשרתים, אז בבקשה אל תגיד משהו שאתה לא יודע
לא יודע על סמך מה החלטת שה-PS3 הרבה יותר חזקה מה-360, רוב המשחקים שיוצאים לשניהם נראים הרבה יותר טוב על ה-360 ( וזה כולל את BF3 שהורדתי את הבטא לשניהם וללא ספק גירסת הבוקס נראת יותר טוב ), ולא שזה משנה, שניהם באותה רמה, המעבד של הפלייסטיישן קצת יותר חזק, והכרטיס של הבוקס קצת יותר חזק, ולכן אתה טועה ומטעה, ושניהם מיצו את היכולת שלהם ב-100% ואפשר לראות שכל משחקי ההמשך יוצאים נראים ומרגישים בדיוק אותו הדבר רק עם שלבים שונים
לגבי מה אפשר לשפר, האמת שכבר נמאס לי לענות על זה, בדיוק מה שהיה לשפר בדורות הקודמים
וכן, אני בהחלט מתכוון לקנות חדשה והעיף את הדור הזה לעולם הבא.... 6 שנים זה בהחלט מספיק ואפילו יותר מדי, אם זה היה תלוי בי זה כבר היה יוצא השנה
נראה לך שמשחקים אקסלוסיבים לPS3 יכולים להיות באותה רמה בדיוק בXBOX360?
רוב המשחקים שנעשים לשניהם הם נעשים בשביל שירוצובמיטבם על XBOX360.
בPS2 או בXBOX הראשון אין לך שלט כמו MOVE או מצלמה ורמת משחקים כמו הKINECT.
לא היה לי PS2 כי בעיני זאת קונסולה מיותרת לעומת המחשב.
אם יצא דור משחקים חדש בקרוב כנראה שאני ארכוש PS VITA במקום לרכוש את אחת החדשות.
תעדכן אותי כי אתה בטח יודע ואני לא.
המשחק מאג לPS3 שהוא אקסלוסיבי גם חלש במולטיפלייר מבחינת זה שבשרת אחת יש הרבה משחקים?
הXBOX360 גורמת לכך שכל המשחקים שהם לא אקסלוסיבים חלשים יותר ממשחקים אקסלוסיבים לPS3.
לא הייתי מתנגד שיוציאו גירסה חדשה ומשופרת למכשיר במקום להוציא מכשיר חדש לגמרי.
המשחק מאג לPS3 שהוא אקסלוסיבי גם חלש במולטיפלייר מבחינת זה שבשרת אחת יש הרבה משחקים?
הXBOX360 גורמת לכך שכל המשחקים שהם לא אקסלוסיבים חלשים יותר ממשחקים אקסלוסיבים לPS3.
לא הייתי מתנגד שיוציאו גירסה חדשה ומשופרת למכשיר במקום להוציא מכשיר חדש לגמרי.
לא יודע אם יצא לך לשחק בבוקס או לא, אבל FORZA 4 נראה הרבה יותר טוב מ-GT5 ויש לי את שניהם, ו-GEARS OF WAR 3 אחד המשחקים הכי יפים שראיתי לקונסולות, ככה שלשאלתך, כןDorM כתב:נראה לך שמשחקים אקסלוסיבים לPS3 יכולים להיות באותה רמה בדיוק בXBOX360?
לא הייתי מתנגד שיוציאו גירסה חדשה ומשופרת למכשיר במקום להוציא מכשיר חדש לגמרי....
המשחקים הבלעדיים של הפלייסטיישן בקלות היו יכולים לרוץ על הבוקס אם הם היו מפותחים עבורו
מי אמר לך שהמשחקים נעשים בשביל שירוצו במיטבם על ה-360 ולא על ה-PS3 ? זאת דעתך בלבד ואין לי מושג על סמך מה אתה מבסס אותה
הבנתי, אז קנית קונסולה רק בשביל ה-MOVE ו\או הקינקט ( שאגב יצאו רק לפני שנה ) ? לפי מה שאפשר להבין מהתגובה שלך זה שאם לא היה את אלה היית נשאר עם המחשב, ובכלל אם כבר זה מה שמעניין אותך כנראה שעדיף שתקנה את ה-WII שיש לו הרבה יותר משחקים טובים מאשר ל-MOVE או לקינקט ביחד
אתה גם דיי סותר את עצמך, אמרת שקנית קונסולה בשביל המשחקים הבלעדיים, אבל ה-PS2 הייתה הקונסולה עם הכי הרבה בלעדיים, הרבה יותר מה-PS3 ככה שלא ברור למה נראה לך שה-PS2 הייתה מיותרת לעומת המחשב וה-PS3 לא
שאמרתי שהפלייסטיישן והבוקס לא מסוגלים להריץ את BF3 עם יותר מ24 שחקנים הכוונה הייתה ל-BF3 ולא לכל משחק, גם לבוקס וגם לפלייסטיישן יש משחקים שיכולים להריץ יותר שחקנים במולטי וזה לא משנה אם המשחק בלעדי או לא, בשביל לעשות את זה חברת הפיתוח הייתה צריכה להוריד בצורה דרסטית את הגרפיקה של המשחק במולטי ( שגם ככה הרבה פחות טובה מגירסת המחשב ) ורק אז היו יכולים להוסיף יותר שחקנים, MAG ממש לא קרוב לרמה הגרפית של BF3, דבר אחד בא על חשבון דבר אחר, אין מה לעשות, תפנים שהקונסולות חלשות, ומיצו את עצמם
משחק אקלוסיבי תמיד ירוץ יותר טוב, זה ברור, אבל משחק שמפותח לשני הקונסולות הוא לא בלעדי לאף אחת, לכן לפי מה שאמרת שהפלייסטיישן הרבה הרבה יותר חזקה, כל המשחקים שהם לא בלעדיים עדיין אמורים להיראות יותר טוב על הפלייסטיישן, עובדה שכל משחק שיוצא גם למחשב נראה יותר טוב על המחשב כי הוא באמת הרבה יותר חזק, ובכל מקרה, אין טעם לנהל על זה דיון, זה משהו שאפשר לבדוק, אתה מוזמן לעשות חיפוש קצר בגוגל ולקרוא על הכח של שתי הקונסולות ( שכמו שאמרתי, באותה רמה ) כי אין לי מושג על סמך מה החלטת שה-PS3 הרבה יותר חזקה
לא הבנתי מה הקשר בין VITA לקונסולה נייחת, זה שני דברים שונים שמיועדים לצרכים שונים ולא קשורים אחד לשני, אבל בסדר...
מה זה בדיוק גירסה משופרת ? עם חומרה יותר טובה ? ואז מה בדיוק ההבדל בין זה לבין דור חדש ? המפתחים יצטרכו לפתח את המשחק לחומרה שונה של אותה קונסולה וזה כמו שיפתחו עכשיו משחק ל-PS2 ול-PS3 במקביל, בכל מקרה, העולם מתקדם אם הבוקס יצא שנה הבאה זה כבר יהיה 7 שנים וזה הרבה יותר מדיי, אף אחד לא אמר שאתה חייב לשדרג